Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak na sádroš?

o Navštíveno 847x o
o 24.07.2009, 20:37 | nickname
Je tu někdo, kdo se vyzná? Chci dělat strop a jde mi o to, že ať jsem byl kdekoliv, kde byl sádroš udělaný, nikdy nikde jsem neviděl, aby nebyly vůbec popraskané spoje... Někde víc, někde míň a to nechci, abych za nějaký rok dva řešil to, že budu spravovat praskliny... Je něco co udělat/neudělat abych tomu předešel? Třeba nějaké odzkoušené značky tmelů, abych se nevydupal nějakým šmejdem nebo tak.... Dík za info

o 24.07.2009, 21:38 | Zephyr
U kamosa jsmd delali podkrovky. Vsechny podhledy sadros,sparovadlo Uniflot. Praskliny jsou jen v mistech kde se potkavaji 2 materialy treba sadros-ytong. Jimak je to OK. Samozrejmd jsnd pouzili tu perlinkovou pasku.
o 24.07.2009, 22:31 | nickname
jj, přechod se stěnou budu řešit lištou, to mě netrápí, jde mi čistě o spoj sádroš/sádroš. Perlinka je samozřemojst... Uvidím jestli ještě někdo něco poradí, ale dík za radu
o 24.07.2009, 22:53 | Luke_288
jestli vypraskávaj spáry mezi deskama, tak je to fušerská práce. rozdíl materiálů praskne vždycky, jak píše Zephyr
o 24.07.2009, 22:55 | Roménius
všude jsou potřeba správné pásky,spoje dobře prošroubovat. Jinak uniflot je podle mě moc drolivý a neudrží pnutí,já používám Rigips super-je pevnější a levnější a ještě nikdo nehlásil praskající spoje
o 25.07.2009, 01:25 | PRESS
na spoje mezi deskami musíš použít i skelnou pásku, na kterou každej zapomíná a dává tam jen mřížkovou. pak je to v poho a praskat to nebude
o 25.07.2009, 09:22 | tappaja
A pokud je to na strop, musi tam byt (mely by tam byt) protipozarni hmozdinky, kovovy.
o 25.07.2009, 19:01 | mamut
jak pise press pri prvnim sadrovani perlinka a pak do finišky ta skelna a vsecko dobre
o 25.07.2009, 19:27 | mamut
blbe sem to napsal do tech uzkych spoju se dava skelna aby to nedelalo bachora a do tech podelnych perlinka
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.319 sekund.