Navštíveno 847x

Je tu někdo, kdo se vyzná? Chci dělat strop a jde mi o to, že ať jsem byl kdekoliv, kde byl sádroš udělaný, nikdy nikde jsem neviděl, aby nebyly vůbec popraskané spoje... Někde víc, někde míň a to nechci, abych za nějaký rok dva řešil to, že budu spravovat praskliny... Je něco co udělat/neudělat abych tomu předešel? Třeba nějaké odzkoušené značky tmelů, abych se nevydupal nějakým šmejdem nebo tak.... Dík za info
U kamosa jsmd delali podkrovky. Vsechny podhledy sadros,sparovadlo Uniflot. Praskliny jsou jen v mistech kde se potkavaji 2 materialy treba sadros-ytong. Jimak je to OK. Samozrejmd jsnd pouzili tu perlinkovou pasku.
jj, přechod se stěnou budu řešit lištou, to mě netrápí, jde mi čistě o spoj sádroš/sádroš. Perlinka je samozřemojst... Uvidím jestli ještě někdo něco poradí, ale dík za radu
jestli vypraskávaj spáry mezi deskama, tak je to fušerská práce. rozdíl materiálů praskne vždycky, jak píše Zephyr
všude jsou potřeba správné pásky,spoje dobře prošroubovat. Jinak uniflot je podle mě moc drolivý a neudrží pnutí,já používám Rigips super-je pevnější a levnější a ještě nikdo nehlásil praskající spoje

25.07.2009, 01:25 |
PRESS na spoje mezi deskami musíš použít i skelnou pásku, na kterou každej zapomíná a dává tam jen mřížkovou. pak je to v poho a praskat to nebude
A pokud je to na strop, musi tam byt (mely by tam byt) protipozarni hmozdinky, kovovy.

25.07.2009, 19:01 |
mamut jak pise press pri prvnim sadrovani perlinka a pak do finišky ta skelna a vsecko dobre

25.07.2009, 19:27 |
mamut blbe sem to napsal do tech uzkych spoju se dava skelna aby to nedelalo bachora a do tech podelnych perlinka