Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Toulky Moravou

o Navštíveno 679x o
o 26.07.2009, 00:16 | Crimson
Docela super dovča, 4 dny na Moravě, cca 1000km okruh

[ Link ]

o 26.07.2009, 07:25 | All
A že ses sakra nestavil na kus řeči.
o 26.07.2009, 10:01 | Crimson
Tož já už zapomněl, kde to vlastně přebýváš ..

Jinak doporučuju, kdo nestihl Šangri-lu v Bratislavě,
tak do konce října vystavuje Švaříček - Zikmund v areálu
Lednického zámku.. fakt unikátní výstava, běží tam filmy, spousty zvířátek, fotek, a zejména předmětů z dosud neprobádaných ostrovů.

Nejrozsáhlejší a nejaktuálnější materiál ze svých výprav dodal Ing. Rudolf Švaříček. Známý cestovatel nové generace se vypravil do hlubin ostrova, ke kmenům, které ještě bojují v rituálních válkách, komunikují s duchy, používají krevní mstu. Návštěvník bude se zatajeným dechem hltat mnohonásobné průchody džunglí, příhody z hor, potoků, bažin i přechodů liánových mostů. Dobrodružné snímky z nejvyšších ledovcových vrcholů se střídají s přiblížením života domorodců, scenériemi jedinečných přírodních lokalit s momentkami z osad, které jsou bez kontaktu s okolním světem.

[ Link ]

foto k příspěvku  od Crimson

o 26.07.2009, 10:41 | ibizman
von si projede Brnem a nic nerekne :o) no totok..:o)
o 26.07.2009, 18:01 | Crimson
Brno jsem ani snad neviděl.. ohnul jsem to na Mikulov,
já tyhle pražský předměstí nějak neregistruju !
o 26.07.2009, 20:21 | X-sat (M)
Asi náhoda, ale fotil jsem to ze stejného místa ;-)

foto k příspěvku  od X-sat

o 26.07.2009, 20:24 | X-sat (M)
Tvoje foto ;-)

foto k příspěvku  od X-sat

o 26.07.2009, 20:27 | Zephyr
Ale máme tady hezky že ;-)
o 26.07.2009, 20:36 | X-sat (M)
Masakrálně, to je fakt ;-)
o 27.07.2009, 08:21 | Crimson
X-sat: tak to je mazec :-)) zjevně jsi také hledal cestu nahoru :-)) já ji pak našel !

Zephyr: no musím říct, že jsem se těšil na ty kýčovité pohledy vinic a kapliček na kopcích třeba z filmu Bobule a ono jen kolony aut, rozkopané vesnice, všude se dělá kanalizace, a nikde nic.. asi jsem jel špatnými místy.

V podstatě se mi líbilo UherskoHradištsko resp. Chřiby, pak zas nic a až Valmez a Beskydy !
To mezi tím placka, nezáživné vesnice kolem silnic plné kolon aut, fabriky, hnus ..

o 27.07.2009, 10:20 | All
Jel jsi 20 kiláků okolo. Ona se dají i na té naší placce najít zajímavá místa i když nebývají z kopce ani do kopce.

foto k příspěvku  od All

o 27.07.2009, 10:20 | All

foto k příspěvku  od All

o 27.07.2009, 10:21 | All

foto k příspěvku  od All

o 27.07.2009, 12:19 | Crimson
co to je ? to je jak v Rabcu skoro čoveče !
o 27.07.2009, 19:35 | All | Upraveno: 2009-07-27 19:42:30
Pro mně lepší ale zase jak v čem. Žádné kempy, turisti, kteří dělají bordel, hůř přístupné zarostlé břehy, v jednom místě stojí bagr, dvě jezera jsou zdroje pitné vody takže koupat se dá bez pokuty jen ve dvou a policajti jsou dost aktivní. Vstupenka za 5 litrů je dost tak do zakázaných nelezu. Ta další dvě jsou velká až až ale pokud to tam člověk nezná bude těžko hledat plácek kde spočinout. Všude zákaz vjezdu nebo jen vjezd na povolení pro rybáře. Na druhé straně božský klid, jen sem tam rybář nebo pár lidí ve vodě, kterou pokud porovnám třeba s Orlíkem, Luhačovickou nebo Brněnskou přehradou či loňským Lipnem je opravdu vodou kde je vidět na dno. Pro mně fajn vyjížďka na kole klidně i navečer. Chvilku zaplavat, stavit se na jedno za dvacku a nemuset platit šrotovné Chorvatům, kteří nevědí co chtít za blbou třetinku Heinekenu. Momentálně jsem opravil domek, bydlím v Troubkách a snad to tak zůstane ... aspoň do příští stoleté vody.
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6553 sekund.