Navštíveno 450x

27.07.2009, 13:12 |
Pekys Kdo se v tom pohybujete, doporučili byste mi nějakej notebook pro ségru?
Chce to v podstatě na maily, fotky, apod. žádný hry, žádný grafický aplikace.
Co by chtěla, tak aby měl velkou výdrž baterie (nejlíp inteligentní napájení), co největší HDD, RAM, Wi-fi, 16:10.
Jí je to v podstatě jedno, limit uplně nemá, ale dejme tomu 20 bez dph +-
Když už, tak aby to bylo aspon trochu rychlý a přenosný v rámci baráku.
Díky za tipy
Jo, a málem bych zapomněl to nejdůležitější, a to je barva :oDD Takže ne černej, ani bílej :)))
volil bych něco takového
[ Link ] ... není to nic extra, ale ona by byla určo spokojená

27.07.2009, 15:07 |
Pekys zrovna u acera, asusu apod se bojim těch plastů. Mám doma asuse asi rok a půl a nic moc kvalita zpracování. Rámeček kolem displeje se prohýbá, víko s displejem je prohnutý a sem tam vrzne. A to stál tenkrát kolem 18ti a používám ho jen doma na net, případně na dovolenou 2x do roka, ale jinak žádný každodenní užívání.
midnite : to snad né ;-))))))
předpokládám designovka takže něco takovýho
[ Link ]

27.07.2009, 15:24 |
KaZaN KDyž ne DELL (červený XPS má moje Screamě je do něj zamilovaná) nebo Lenovo, což jsou moji miláčkové a vynechám asi i Sony, protože ani to se do ceny nevejde... tak bych asi jukl po Toshiba např TOSHIBA Satellite Pro U400-215 13,3"T6400,2GB,250GB,DVD±RW,WL,BT,CAM,FP,VB+XPP
[ Link ] Tuhle Toshibu mám jako záskok za svý velký Vaio a je fakt akurátní...
ale výběr je fakt obrovskej, takže asi spíš to projít a najít něco co oku lahodí (o: Nenapsal si jakou úhlopříčku chceš...
NP: teda jako od IT experta je ten tvůj tip dobrý joke...je sice fajn, že to má 1,5kg, užasnejch 500GB disk, třeba ultra poměr výkon/kvalita, ale holčina si určitě bude chtít občas něco vypálit, nebo prohlídnout médium od kámošky, nehledě na to, že pokud to chce na fotky, tak by i ráda někde strčila kartu z foťáku apod.
U400 taky neni špatná.... docela to i jde na výdrž baterek poladit, DELL by taky šel ale opravdu už i MSI aspol maj lepší zpracování.... DELL má za se lepší servis no :)

27.07.2009, 15:47 |
KaZaN No zrovna XPSko ma zpracování dobrý (máme ho už půldruhýho roku a je furt jak novej), pant displaye a celký provedení je výborný, fičura že jde dálkovej ovladač pro multimedia strčit místo expreskarty mne taky dostala, klávesnice příjemná atd, ale cena je fakt dost nad limit.
S MSI nemám větší zkušenost,podvědomě se jim bezdůvodně vyhejbám.
U400 mne štve jen výdrží na baterku, protože sem rozmazlenej z Vaia kde mám tu s monster kapacitou.
XPS je zase top řada , zpracování ještě ujde budeš ho možná mít ještě Ireland :) bohůžel sem ted viděl vývoj kvality na D620 - D630 - D630c - E6400 ..... 620-630 fkat šla rapidně dolu a zazdily to E6400 který vyráběj poláci a stojí to za ***** .... např. mi přišla první objednávka 10ks a z toho jsem 6 reklamoval hned po otevření :D ..... prostě na co šáhne polák to se posere :))

27.07.2009, 16:13 |
KaZaN No naše XPS je imported from USA (sem dorazila na pulty skoro s ročním zpožděním) , takže možná to bude tím.

28.07.2009, 07:58 |
Pekys Nismo: ten msi x-340 - není to pomalý, intel core solo 1,4Mhz? a displej jen 1366x768.
Kazan: cena je hodně +- 25 bez dph by taky nebyl problém. Kolik stojí to Vaio?
jinak jak píše Crestik, mechanika a čtečka by tam měla být. úhlopříčka je jí jedno, samo čím větší, tím lepší, ale víc jak 15,4 bych asi jí asi nedával.
linky jí pošlu, za každej další tip budu vděčnej.

28.07.2009, 08:19 |
KaZaN | Upraveno: 2009-07-28 08:23:02
Moje Vaio je kráva velká a stálo ranc už ani nevím kolik ale je to už stará zdechlina 2roky stará. Teď bych v tý třídě co lovíš ty, srovnatelný s tím XPSkem, asi koukal po tom, teď nevím zhlavy ten model, ale je to takovej jakože hliník s texturou provedení, strašně se mi to líbí, zrovna jeden můj zákoš se rozhodoval pro manželku mezi tou červenou XPS a tím Vaiem a nakonec vzal to Vaio a žena moc moc spokojená. Pak najdu ten model, teď musím mezi ovečky vylítnout, ale mají ho skoro ve všech Sony krámech,rozhodně sme ho viděl na Zličíně. Vypadá to jako příbuznej alu koberečků do auta, ale fakt stylově se mi to moc líbí a vypadá to odolně i luxusně.
Co se týče tý baterky, aby nebyla mýlka, nechtěl sem tím říct, že vydrží Vaio dýl než ta Toshiba nebo Dell, to ona baterka moje ve Vaiou už byla před smrtí, tak když sem vybíral novou, měl sem klasickou úchylku chtít víc a víc až jsem si koupil takovou tu co čumí ven jak prase, ale zato mi Vaio vydrží fakt celej, nabíječku s sebou neberu. Bohužel daň za to je, že se mi už nevejde do toho skin futrálu (o:
Ale abych řekl pravdu, za notes na jen Internet, fotky, maily, by mi přišlo dneska,kdy věci stárnou monster tempem, dát víc jak 20 docela skoro škoda peněz.... ale pokud je rozpočet vstřícnej, tak proč ne...

28.07.2009, 10:53 |
Pekys nj, rozpočet se tam fakt moc neřeší, takže mám vybrat prostě něco, s čím bude spokojená. To je požadavek, to bych blil :o)
Ještě jsem se ted koukal na vodafoun a nabízej tam nějakej dell vostro 1510, ale nenašel jsem jedinou specifikaci. Neví někdo víc?

28.07.2009, 12:18 |
Pekys

28.07.2009, 12:42 |
KaZaN Když už tu proběhl link na Korunku tak tam vidím ten cojsem myslel já
[ Link ] v tom hliníkovým kabátku

28.07.2009, 14:02 |
Pekys poslal jsem jí to, tak snad už si vybere. Ten Sony vypadá docela dobře, servis tu maj a ostudu si s tím rozhodně neudělá.
díky všem

28.07.2009, 14:28 |
KaZaN | Upraveno: 2009-07-28 14:28:31
Na servis Sony musím přitakat, že jen super zkušenost. Proti nějakýmu HP (na ruskou klávesnici pro HP notebook čekám už 14 dní) pro mne teda luxus (ruská klávesnice pro Sony Vaio do 4 dnů včetně montáže), žádný obštrukce, vstřícnost a cesta k řešení.