Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Podstavec pod akvarko

o Navštíveno 398x o
o 27.07.2009, 21:42 | morpheus
Je tu nekdo, kdo by navrhl podstavec pod 500L akvarko(155x65x50) abych nemusel mit strach, ze se to zborti. Preci jen predpokladam, ze to bude mit nejakych 800KG+
Zajimal by mne navrh z lamina, nebo jineho dreveneho materialu a nebo kovova konstrukce, popr. jiny navrh.
Rozhoduje porizovaci cena.

Pudoris by mel byt presne na AQ, tedy 155x65cm.
Vyska 60cm.
Na vzhledu nezalezi, jelikoz prijde oplášťovat falesnou skalou z polystyrenu.

A kdyby se nasel nekdo z PHA nebo okoli kdo by to za zajimavou cenu vyrobil tak by to bylo zuppa. :-)

Diky vsem za reakce

o 27.07.2009, 21:54 | Zephyr
Na 155 cm by v pohodě stačily 4 výstuže + 2 bočnice.
Spíš bych si dělal starosti s nosností podlahy (Pokud to teda nemáš v RD kde je pod podlahou už jen hlína).
o 27.07.2009, 21:59 | kamil306
pokud to je u stěny, ani to by neměl být problém...pokud to není stoletej barák. řešil jsem teď podobný, jen 700l a vše v klidu. Raději bych řešil kovovou konstrukci, už jen pro ten pocit. Proč nezajdeš do lepší akvaristiky, všude mají svoje dodavatele...není to nějak drahý.
o 27.07.2009, 22:24 | morpheus
Zephyr: Podlaha je v pohode, navic to bude stat u nosne steny. To bylo prvni co jsem resil.

kamil306: Akvaristiku beru az jako posledni staci. Dle ostatnich veci se mi zda ze je to nejdrazsi zdroj.
A pod pojmem "neni to nejak drahy" si predstavuje kazdej neco jinyho :-))))
BTW: kdyz s tim mas zkusenost, tak na kolik to tipujes? lamino? kov?
o 27.07.2009, 22:30 | kamil306
já nevím...stojí to snad kolem 5ti litrů ne? Já řešil trošku jinou kategorii, takže v těch levných nemám přehled. A je to takový šetření na nesprávným místě podle mě:-)

Ale svým způsobem - sežeň někoho, kdo umí svařovat, v bauhauzu a feroně nakup materiál a je to..pokud to pak řešíš polišem okolo..
o 27.07.2009, 22:34 | rover (WoodTech)
Pro tebe nejlepší jen kovová konstrukce když to nejde vydět. Jednou sem to dělal z lamina a stejně sme dovnitř dávaly železnou kostru.
o 28.07.2009, 09:49 | morpheus
Rover: a jaky pouzit material a nejaky nakres by byl? Nebo odkaz na nejaky ctivo.
o 28.07.2009, 09:52 | kamil306
jestli to nemusí být hned, nafotím ti to naše...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4125 sekund.