Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jsou to hajzli

o Navštíveno 566x o
o 29.07.2009, 07:47 | drebb
[ Link ]

co na to rict, nechapu proc maji dva auta s ridicem - vymluva aby se mohli stridat je podle me blbost ne - se muzou vystridat v jednom aute a hned je kasa o cosi usetrena. A to ze maji tri auta tak to vubec nekomentuju

o 29.07.2009, 08:42 | BATMAN
Ja uz se nad timhle nevztekam, pac o tom vim delsi dobu.
Jedine co by me zajimalo kolik nas tohle vozeni jejich prdelek stoji.....
o 29.07.2009, 08:51 | hifim@ni@k
Proto nám také chtějí zvýšit daně, pokud si chtějí udržet svůj standart.
o 29.07.2009, 08:54 | ibizman
kopat je do prdele tak dlouho, ze na sezeni nebudou mit chut... pak zacnou chodit pesky....kdyz by si chteli jen sednout na zachode.....tak..kopat do prdele aby si na to sezeni nezvykli.... a kdyz by si chteli lehnout do postele?...tak je kopat do prdele....prvne si prece musi sednout ne??
o 29.07.2009, 09:14 | Bolthorn
A není to jedno? Změníte něco? Na co se s tím zatěžovat..
o 29.07.2009, 09:41 | mrazik
Tohle je kapka v mori ve statnim rozpoctu a rozcilovat se nad tim je naprosto zbytecny. Spise si polozte otazku, zda na jejich miste byste si tuto vyhodu zrusili ?
o 29.07.2009, 09:56 | BATMAN
Jo jiste. Ja na jejich miste bych toho hojne vyuzival dokud se narod neozve a nezrusi mi to.
Kampak by jsme dosli kdyby na to vsichni kaleli jako Bolthorn...?
o 29.07.2009, 10:02 | hanzy10
Batman: to máš sice pravdu,ale jen dkyby jsi nato byl jak oni..jenže asi ne..aspoň já ne. Ale vemjsi že to jde všechno z tvých peněz, to ti nevadí??? mě teda jo...proč bych měl cvakat nekomu 3 auta když postačí jedno..a to je se vším...
To furt čteš kam lítají na jednání,nic nevyřeší ale ty vílety stojí miliony...a to jsi tma i ns služební cestu veme půl rodiny.. a spojí si to z hezkým výletem,ale ne z jeho kapsy ale tvé..a to bychom tu mohli rozebírat takových vecí více..prostě to radši neřeším....ale člověku se chce z toho blejt když nato pomyslí...
o 29.07.2009, 10:09 | HIGHTOWER
drebb: musí mít 2 auta, přece druhý řidič nepojede na místě spolujezdce, ale pěkně svým autem za svým "pohlavárem"
o 29.07.2009, 10:27 | sotek
Pokud bych mohl něco udělat aby se to změnilo, tak to udělám. Kdybychom i my obyčejní se měli dobře, tak mě to tolik neštve, ale tohle je fakt vrchol drzosti.
o 29.07.2009, 10:36 | Bolthorn
A co bych měl jako dělat? Vzít si pušku ze stodoly a jít je do parlamentu za to vystřílet? Nebo já nevím co.. Neříkám, že je to správné, jak rozhazují peníze daňových poplatníků.. Ale nebudu se nad tím rozčilovat, když s tím nic nezmůžu, jde jen o to přijmout to a věřit, že tam bude jednou taková vláda, která to tam trošku dá do kupy. Mnohem víc mě štve sociální systém v této republice, než že nějaký papaláš má tři auta.. Na nemakačenkách co zneužívají náš stát na sociálních příspěvcích, to přijde na několika násobně víc, než nějaké auta.. A taky já mám svých starostí až nad hlavu, než abych měl čas řešit nějakou politiku. To ale neznamená, že mi je to jedno..

Jinak kam by jsme došli, kdyby jsme na to všichni káleli? Stejně tak dalece jako když bychom jenom o tom žvanili..
o 29.07.2009, 10:38 | drebb
to HT: to jo, ale stejne pak na co je to stridani :), potom to asi nebude kvuli unave, asi jenom z blbosti aby hlava pomazana mela komu tlacit kecy do hlavy. No to je jedno, vim ze toho je hodne a tohle jsou jen stripky z toho co vsechno muzou za cizi penize a my ne, ale rano jak jsem prisel do prace tak u kafe ctu hned dve prvni zpravy, a to o danich a autech tak me to trosku nastvalo
o 29.07.2009, 10:41 | party_boy
BATMAN > A můžeš mi jako říct co s tim můžem dělat? Nic. Bolt má naprostou pravdu.
o 29.07.2009, 18:19 | BATMAN
Hele, ted to trosku zvelicim, ale v 89. se taky jen mluvilo, pak se cinkalo a hle co se stalo.....

Jinak vsimam si ze media si v posledni dobe casto vsimaji internetovych diskuzi a kdyz vidi zajem lidi o danem tematu dokazou to hodne nafouknout a pak se obcas neco stane.
V poslednim pripade to byl reditel CD.
Myslim si proto ze alespon mluvit o tom (nebo v nasem pripade psat) je porad lepsi nez vubec nic.
o 29.07.2009, 18:52 | Bolthorn | Upraveno: 2009-07-29 18:53:42
Batman: jj já nemám nic jiného na práci, než jen všude rozebírat politiku.. já jsem vždycky na palici, když se o ní začnou bavit báby v práci, to pak raději od nich uteču, než abych tohle poslouchal.. celá politika mi leze na nervy.. nejhorší je když se o ní začne někdo bavit v hospodě, kam se člověk chodí odreagovat, a ne poslouchat šplechty o tom kolik berou, v čem jezděj, co kurvěj, apod.. To co tu bylo do 89 nemůžeš s dnešní dobou vůbec srovnávat.. To je opravdu zveličené.. Ale téma minulého režimu tu nechci vůbec rozebírat, co a jak a za jakých okolností. To miluju úplně nejvíc, když se někdo začne bavit o komouších... (ale vím, že tys to myslel jinak a chtěl jsi tím říct něco jiného ;-)
o 30.07.2009, 08:02 | ibizman
ne ze bych se chtel nejak opakovat, ale......kopat je do prdele a kopat a kopat a kopat.....a kdyz jsme u toho tak tady v Brne chodi jeden desne vyzrany prase co na sobe nosi tunu obleceni s napisem Mestska pi*a... chodi hlavne po stredu mesta a tak me napadlo, ze bych vyhlasil soutez... kdo ho donuti behat... je jedno jakym zpusobem...bud s brokovnici za zadkem.. bo pred kapotou auta..... ten debil uz u nas ve firme naparil takovejch 20 pokut za 2 mesice.. vsechno hovadiny...parkovani a pasy....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3588 sekund.