Navštíveno 764x

29.07.2009, 17:17 |
Kacko [ Link ] Nee proc mi tohle delaji.. clovek aby menil kazdou chvili svuj zebricek aut..:-)
no proti gustu?? az na ty zadni svetla se mi to docela libi:)
me i se zadníma svetlama mooc libí
tyvoe krasave, prostě fakt nádhera
...no tak si počkáme na hodnocení, co všechno by tomu na 1/4 ujelo :-))
kolipak mám asi na účtu kontokorent :-D
Vypada hodne pekne, ale ten predek mi pripada moc lambo rizli minulou 911.
konečně nějaký ferrari co je aspon nějak hezký....... proti 360/430 fujtajblum fakt příjatelný hezký auto ale je mi jasná ta cenovka ...... ale i tak tohle neni rozhodně nic pro mě ač váha vs. výkon by to mohlo i obstojně jet :)
crestik: jistě se najde nějaký rodinný sedan z detroitu, který bude líp sedět, mít lepší zvuk a na okruhu tomu zaručeně dá na prdel.... neb má ultrapevnou kastli... :-D
mno nevypada to spatne, ale.......
šlaušek : mno... dyt napsal jsem to tak že se mi to docela i líbí, jen mě na tom proti vette pořád tak nějak vadí ta cena..... rodinnej sedan by tomu neujel když má nordšlajf za 7:59 a F430F1 za 7:55 .... pokud chceš nějaký srovnání jak teorie tak faktů popř. přímo videí tak neni problém jen upozornuju že ferrari z toho dobře nevýjde..... každopádně uznávám že prostě ty ceny kolem 3-4 mega se v tom autě odrážej a dá se říct že je velice kvalitně zpracovaný narozdíl třeba od continentalu kterej je řízlej VW a zpracování je špatný.... takže ferrari si tu cenu zaslouží ale i tak to nikdy moje srdcovka nebude (výjma 348, dyno, f40/50 apod klasik) a cenově to taky neni prostě nejlepší ač ty auta jsou prostě nedostupný a jsou jen pro určitý lidi který maj ověřený účty , značnou hystorii již vlastněnejch ferrari.... mno tahle politika mi taky docela vadí ale když jim tak daří tak je to jejich věc :)
NP: a právě o tom, bych řekl, že ferrari je. Nevím jak ostatní, ale když jednou za čas uvidím ferrari, tak je to něco jiného, než např Audi nebo něco za stejné nebo větší peníze. A že nějaká "amerika" stojí x-krát méně apod...stojí, ale taky z těch aut nejsou takové sběratelské kusy a exoti. Když se podívám na inzeráty, tak tam zas tak běžně neuvidím na prodej 20 let staré ferrari, jako pontiacy apod, které nabízí kdejaký bazar nebo vyblbnutá mládež. Prostě za mě, i když nejezdí bestlapy na smyčce, je Ferrari značka, co se podílí na vrcholu motorismu, ať už je to tvořeno exkluzivitou, cenou, technikou, nebo jen pseudoefektem "tyvoleferrari".
crestik : kdybys věděl kolik má amerika malosérií či sběratelsky zajímavejch modelů tak bys tohle neřikal :) těch modelů tam bude víc než se celkově vyrobilo kusů enza ;-) bude to tim že ferrari jako takový nemá nějak závratně modelů co kdy vyrobily, ač pak každej dochovanej se může stát sběratelskym, zatimco v usa frčelo v jednom roce u jednoho modelu auta třeba 7 variant kastle a proto celkovej vyrobenej počet občas ani neatakoval 1000 protože už začla nová modelová řada, tzn dochovalejch kousků už můžou bejt vklidu jen desítky :) tudíž sběratelsky ceněnejch modelů tam je opravdu mraky, některý jsou dosažetilný jiný nejsou neb je nikdo neprodá :) to samý ferrari , běžně je na prodej neuvidíš neb je taky nikdo nechce prodat.... já mít enzo a někdo mi za to chtít dát F40 tak neváhám :) ale jinak ano jak řikáš je tam exkluzivita kterou lze dostat tim že prostě budeš mít drahý auta, pseudoefekt taky pravda :)
podívej třeba tady, je tam spousta sběratelskejch aut :)
[ Link ]

30.07.2009, 13:13 |
Kacko crestik: +1

30.07.2009, 15:15 |
fredy nějak jsem nepochopil ten inzerat na AK47 tak je tam cenocka 2,5mega a v textu je napsane, že auto není na prodej :)
[ Link ]
Hezkej kousek, ale to je asi tak vše, co k tomu dodat !
Ferrari??? ...co to je? :-D
Za mně velkej luxus, GO FERRARI GO.
Celej AK47 si za 2.5mega může koupit magor.
Není na prodej, je to jen reklama

31.07.2009, 16:09 |
JP Konečně zase fakt pěkný Ferrari... Možná se to skoro vyrovná 360 a 550, chtělo by to vidět live:). Po 612 Scaglietti a F430 příjemná změna.
Jinak "kdybys věděl kolik má amerika malosérií či sběratelsky zajímavejch modelů tak bys tohle neřikal" - a o tom to právě je, že to nikdo neví:-). To se ti u Ferrari stát nemůže, protože ho pozná i domorodec, kterej právě vylezl z jihoamerickýho pralesa. "Jezdim Vectorem (nebo jánevimčim)" a "jezdim Ferrari" prostě zní jinak. Pod tim prvnim si spousta lidí představí nějakou novou korejskou nákupní tašku (tim spíš, když to bude třeba Chevrolet:D). Pod Ferrari si každej představí exkluzivní rudej sporťák s koníkem na kapotě.
JP : ok, v tom případě ale musíš uznat že "mám korvetu" má naprosto stejnou váhu jako "mám ferrari" .... chevrolet a corvette jsou dva odlišný pojmy :)
ad ten Vector tak ano máš pravdu, tupec si vybaví nějakou nákupní tašku ale fajnšmekr ví že má vector tudíž několik příček nad nějakym tuctovym ferrari :)

31.07.2009, 17:29 |
Kacko Rozdil je hlavne v tom, ze Corvette je produkt a Ferrari je znacka. Znacka predstavuje luxus. Kdyz reknes ze mas Chevrolet, tak te s Ferrari kazdej strci do kapsy.
Navic znacka Ferrari je z hlediska znamosti a luxusu uplne nekde jinde nez produkt Corvette.
Muzes mit jakekoli Ferrari aniz by byla predstava o luxusnosti ztracena. Pak uz je jedno jestli mas 360 nebo 430. Hlavni pro 90% lidi je ze mas Ferrari.
Kacko: +1 :-)
jinak "mám korvetu" má naprosto stejnou váhu jako "mám ferrari" -> ROFL