Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Obchodní podmínky Lan-shop

o Navštíveno 623x o
o 29.07.2009, 17:19 | Lukaash
Nemáte pls nekdo obchodní podmínky Lan-shopu z posledních dnů? Dnes odpoledne se v nich objevila zajímavá formulka ...

"Pokud není písemně sjednáno jinak, má prodávající právo odstoupit od smlouvy kdykoliv, bez uvedení důvodu a bez sankcí."

Jsem si jist, že ještě v době mé objednávky tuto větu podmínky neobsahovaly...

Díky

o 29.07.2009, 19:06 | caras
objednal sis a oni to nemaj co?
o 29.07.2009, 22:51 | Lukaash
to je to nejmensi, potvrdili mi jak dostupnost, tak cenu ... problem je, ze vsude jinde je to o 6tis. a vice drasi ... dnes rano totiz AutoCont zmenil cenu (meli chybu a ja to u nich poptaval :-) ) ... a Lan-Shop trosku zaspal :-)

mam potvrzenou objednavku do 15hod tohoto dne, coz pro mne podle podminek znamena, ze je vystavena kupni smlouva

"Odesláním této objednávky jste podali návrh na uzavření kupní smlouvy za podmínek v uvedených v objednávce a v obchodních podmínkách prodávajícího.
Pokud objednávku nestornujete nebo prodávající Váš návrh neodmítne do nejbližší 15. hodiny v pracovní den, dochází k uzavření kupní smlouvy.

O dodávce Vás budeme informovat e-mailem a SMS zprávou v den předání zboží dopravci.
Sledujte proto prosím Vaši elektronickou poštu.

Dostupnost platí pro objednání v pracovní dny do 15 hodin.
Při objednání v pracovní dny po 15. hodině nebo v mimopracovní dny začíná lhůta běžet nejbližší pracovní den.
Např. zboží s dostupností 2-3 pracovní dny objednané v pátek v 18 hodin bude dodáno St-Čt.
Při objednání v Pá do 15 hodin je dodání Út-St.

Při platbě fakturou začíná lhůta běžet následující pracovní den po připsání platby na účet dodavatele.

V mimořádném případě odlišné dodací lhůty nebo jiné změny dodacích podmínek
Vás budeme kontaktovat následující pracovní den po objednání a dohodneme další postup."
o 29.07.2009, 23:48 | Daryl (A)
bohuzel nikoho nemuzes donutit ti neco prodat pod cenou. Dokud nemas zbozi doma je na prodejci, zda smlouvu uzavre, nebo ne. Objednavka je porad jen objednavka ...
o 30.07.2009, 00:50 | KaZaN
To uz se tu resilo a mas to marny, zadny odrbavani nebude.
o 30.07.2009, 07:31 | Lukaash
Daryl : "Pokud objednávku nestornujete nebo prodávající Váš návrh neodmítne do nejbližší 15. hodiny v pracovní den, dochází k uzavření kupní smlouvy." ... objednavka je objednavka a kupni smlouva zase kupni smlouva ...
o 30.07.2009, 07:47 | Daryl (A)
Ano. Ale kupní smlouva je uzavřena zaplacením a převzetím zboží. Další dost neobvyklou formou muže byt nejaka písemná smlouva, ale to se u tohoto druhu obchodování moc nevidí.
o 30.07.2009, 12:43 | Harryp
Tady to asi spíše bude o tom zda to měli skladem za staré (nižší) peníze,tak to možná klidně i prodají,ale jinak toto je ukázka "českého myšlení" odrbat za každou cenu...
o 30.07.2009, 13:16 | Lukaash
Harryp : chapu, ze nekdo nema problem s tim, kdyz mu prodejce libovolne a bez postihu zrusi kupni smlouvu, ale asi jsem jinej ...

nejde ani tak o tu cenu (ikdyz na jeji zmenu meli dle meho dost casu, u ATC ji zmenili do 10hod dopoledne a nasledne i ostatni shopy, co ji mely spatne), jsem s ni smireny (16575,- vs 24062,-) ... pokud by mou objednavku zkontrolovali a zamitli, nedivil bych se, ale oni ji potvrdili a tim by teoreticky mela byt uzavrena kupni smlouva dle nabidky ... tento postup je vysledkem jejich liknavosti ...
o 30.07.2009, 13:57 | Vencaf
určitě tam bude něco jako že změny cen dodavatele a chyby vyhrazeny, u nás se stalo to, že na eshopu byly nový věci a než se k nim udělaly ceny,tak tam bylo 1 Kč a nějakej vychcánek objednal novej mobil za 1 Kč a pak vyhrožoval soudama když mu ho za tu cenu nedáme..
o 30.07.2009, 22:32 | .mycTD
Lukaash: jj, jednou jsi se rozhodnul s nima vyjebat, tak se rozhodne nenechej odradit.
nejhorsi je pak to vysvetlovani normalnim zakaznikum, proc jsou v obchodnich podminkach ty z jejich pohledu nesmyslne a zbytecne pasaze
o 30.07.2009, 22:45 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-07-30 22:46:45
stejně jak v kamený prodejně tak tady,... pokud budu v tescu a bude tam metrová plazma za 1899kč tak já tu krabici popadnu a pudu s ní na pokladnu kde mi to bud daj ani si toho nevšimnou popř. když si všimnou tak stejně mám nárok se dožadovat ceny která tam byla v dobu kdy jsem to prostě vzal, již jednou jsem tak jednu věc koupil....sice relativně levnou ale řek sem máte to tam za tolik a tolik a já to za to chci, dali mi to a cenu hned opravily protože to koupilo víc lidí :)
tohle to samý, dkyž ti to do 15:00 potvrdily tak jsi v právu pokud samozřejmě nejam něco kouzelnýho v obchodních podmínkách jako že mít nebudou a to co si napsal bych se divil že tam měli před tim to ti napsali asi jen co zjistily chybu :) jediný co shopy takhle zkoušej když udělaj chybu s čímž jsem se taky už setkal (pokaždý jsem měl nárok na odebrání v daný ceně za kterou jsem potvrdil objednávku) tak ti zavolaj a řeknou že zboží už bohůžel neni skladem že tam byla chyba a byl o to takovej zájem že je všechno vyprodaný za tamtu cenu a že moje objednávka byla v těch na který se nedostalo....... xkrát se mi povedlo dostat i víc kusů za špatnou cenu, jednou třeba 20ks sluchátek po 69kč přitom cena byla 699 :) normál prostě poslali a hned na to cenu změnili :)
to samý jako když si objednám věc XY která neni skladem tak v okamžik kdy objednám je cena za kterou jsem objednal daná a nesmí se změnit i kdyby věc byla skladem v době kdy bude stát 2x tolik, já uzavřel objednávku za tolik a tolik a to je cena podle který se musej řidit i kdyby to za tu cenu nesehnali ať už se zdražilo nebo šel kurz nahoru :)

bejt tebou nedám se a regulérně s nima vyjebej pokud tě netíží svidomí že obchodník co to odcvak to bude mít ztrženo z platu neb dobře vědi že na to máš nárok jen se snažej z toho ted dostat :)
o 30.07.2009, 22:50 | Lukaash
mycTD ... promin, ale neprijde mi normalni, mit v podminkach, ze muze prodejce jednostrane a bez udani duvodu kdykoliv odstoupit od smlouvy ... mozna jsem vcerejsi, ale jeste jsem to nevidel ...

kolik takovych prodejcu znas ty?
o 30.07.2009, 23:00 | .mycTD
no vsak to pisu :-)
o 30.07.2009, 23:10 | Lukaash
evidentne nejsem jediny :-) [ Link ]

skoda ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4031 sekund.