Navštíveno 1419x

Ahoj,kamarad my nabidl Total gym tak ted nevim zda to koupit,nemam stim zadnou zkusenost jen si vzpominam na tu reklamu:o) tak me zajima zda to ma vubec nejaky ucinek(efekt)??apod...uvital bych i osobni zkusenosti diky.
pokud to myslíš vážně, tak na to zapomeň:-)
jinak aby bylo jasno nehodlam se dat na kulturistiku,ale trosku te zlepseni kondice neuskodi. :o)
to je to jak měl Chuck? Jestli chceš být jako on, tak jdi do toho..
tak už jen ten slogan:
Total Gym je Vaše kompletní domácí posilovna!
Můj názor, pokud máš trošku místa doma, tak minimum je multifunkční lavečk, k tomu velkou činku s jednoručkama, žebřiny s hrazdou a dá se říct, že nějakou dobu pohoda...ale pokud si najdeš čas na posilovnu, není co řešit...navíc tam jsou lidi, co tě pohlídaj, aby ti neutekly plotýnky a klouby za tři měsíce:-)

29.07.2009, 21:44 |
relax jj chuck noris nosil cosmodik bo si zkurvil zada na totalgymu :)
Nikdo nemůže být jako Chuck a jen Chuckovi rostou svaly i na total gymu!!:-)

30.07.2009, 00:30 |
Rudi stačí jednou denně a za měsíc máš svaly jako Chuck Norris
Já budu trochu oponovat. Pokud tě to dá za nějakou velice dobrou cenu a chceš se jen trochu zpevnit a protáhnout, tak to ber.
Aby bylo jasno, tak chodim normal dřít do posilky, ale dřív jsem to zkoušel u kamaráda a připadalo mě to právě docela dobrý.

30.07.2009, 09:05 |
fredy jen pozor na jednu věc, nevím co je na tom pravdy ale Total Gym použil místo ocelového lanka nějaké tkané lanko, cž má za následek že to pruží a to rozhodně nedělá dobře kloubům. je tak?
pokud to máš cca zadarmo neb větší cenu to nemá tak na blbnutí naprosto vklidu, ale jako Chuck Norris nikdy vypadat nebudeš neb kdyby jo tak si tě Chuck najde a rozbije ti hubu :)

30.07.2009, 14:35 |
Bucci jako nismo cokoliv v plusové ose ceny je nesmysl...
a i na kondici je miliarda lepších věcí (třeba obyčejný kolo nebo běhání)
možná aj igelitka s vodou by tě vyšla líp :) minimálně se s tim nezmrzačíš až tomu rupne rám a zarazí ti trubku do zadku :)
Taky sme měli doma,teda ještě máme,ale prvně prdlo lanko, tak sem hodil tlamu a momentálně se rozpadly úplně kolečka tak stroj zahálí,ale jinak sem na něm pár hodin strávil a nezdá se mi to až tak špatné:-P

30.07.2009, 22:12 |
Bucci Kubajs... jo ono to neni špatný... ale stejně vynaložená námaha na obyč lavičce + jedna nakládačka a pár jednoruček a seš uplně někde jinde....