Navštíveno 663x

Kde nejvyhodneji pujcit 80tis, tak aby kdyz se rozhodnu doplatit, nebudu platit nejaky nesmyslny poplatky a penale...rekneme li doba splaceni 3-5let...

30.07.2009, 20:14 |
Augi GE ma ted nejakou akci - davaji rozumny RPSN uz od nejakejch 7,5% - to se jakz takz da. Ne ze bych to vyuzil, ale vim to, protoze mi to nutili, kdyz jsem tam naposledy byl.
Tak to predpokladam, ze u nich musi byt ucet :-(

30.07.2009, 20:21 |
Augi Asi jo, ale zalozit prece neni problem, ne?
nejdřív to zkus u své banky
dneska je problém všude založit, nechtěj dávat ani hypotéky ani půjčky ;-) když už něco tak zkus třeba spořku...účet tam mít nemusíš..... jinak vyhni se věcem jako provident, cofidis apod
u GE jsem si chtel taky pujcit a bylo mi receno ze tam musim u nich zalozit ucet.
GE doporučuju jsem s nima už osm let,měl jsem několik pujček a vždy narostá spokojenost a hlavně dobré jednání!!! K půjčce musíš mít účet poplatek 100kč a je vtom vše jako internet,sms o zůstatku a tak.

30.07.2009, 21:06 |
aphex U GE jsem si taky půjčil a účet u nich jsem neměl, nemám a mít nebudu. Ale jinak všechno v pohodě. Naopak moje vlastní banka ČSOB dělala paštiky s půjčením a to jsem chtěl asi 70k Kč.

30.07.2009, 21:37 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-07-30 21:39:08
jenže ten blbej účet nejnižší poplatek je kolem 120,- Kč měs.... Co jsem si porovnával půjčky tuším 150.000,- Kč u GE a cetelemu, tak GE vyšlo celkově hůř, víc se přeplatilo.... Navíc u GE musíš snad platit nějaké pojištění což je docela pecka u nich a nakonec ti je stejně k prdu :-D dělám pro ně smlouvy s dlužníkama a i když byli pojištěný, tak nikdy za ně pojišťovna nic nezacvakala a platili si to zbytečně.... Schválně si porovnej GE a Cetelem, možná budeš překvapenej, aspoň tak 4 měs. zpátky tomu tak bylo!
Jo a s Cetelemem mám plno zkušeností a naprosto v pohodě, nikdy žádný problém, podrazy, kraviny, zbytečnosti, upomínky za 500,- Kč apod......
diky za info :-)
Od cetelemu mi tu porad neco chodi... mam pres ne notas. ted mi prisel dopis ze pujci 100ti za 2298kc/mesicne...ale nepisi na kolik mesicu :-)
OT (sorry ale mám potřebu to napsat)
mě se líbí jak na výpisech z banky nabízej půjčky za zvýhodněných podmínek ,a kdovíjaký částky (třeba 290 tis - a pak když si chce dotyčný kterému byla nabídka určená půjčit 50 tak jsou strašný problémy )
naopak znám člověka co seděl pak chvíly sekal latinu
a nakonec ho znova zašily protože jednal jménem někoho (ten o tom nevěděl) a málem mu leasingovka přiklepla několik milionů na projekt kterej nikdy neexistoval
takže rada ode mě běž žádat 10 mil. pak jim řekni že sis to rozmyslel že ti stačí 80 k
jako ostatni, u svy banky...
Ja treba u RB mam predschvalenych asi 250k, takze si staci jen pres net zazadat a druhy den to tam mam :)
Nejlepsi je pujcit si u maminky :-)
80 si pujcim, 80 vratim.
RPSN=0 :-)
jinak jako Batman, a to ti ještě maminka dá pod stromeček do obálky lístek "Ježíšek zaplatil x tisíc z půjčky"

31.07.2009, 08:34 |
fredy jj, a Hightowere, taky se věnuji vymáhání a můžu tiříct jak to chodí s pojistěním úvěru proti nesplácení atd. pokud nezaplatíš jednu splátku tak první co padá je právě pojkištění na nesplácení, ty se sice můžeš zase nrozplatit ale pojistka je už defakto vypovězená, ale pořád ji platíš :) pokud třeba přijdeš o práci tak to musíš nahlásit pojištovně, ale musíš ještě 2-3 měsíce normálně platit, pojištovna ti to vrátí zpětně, což je postavený na hlavu,. ale je dobré to vědět. já bych všechny připojištění k úvěru odmítl, maximálně toleruji smrt.

31.07.2009, 09:11 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-07-31 09:13:56
jj fredy, dneska ti půjčují skoro všude jen s nějakým připojištěním, takže já u Cetelemu vždy bral to nejnižší což bylo asi 15,- Kč měs. což je sranda oproti jinde, kde to dělá i co jsem viděl 450,- Kč měs. ..... a člověk, kterej se dostane do problémů ani ty pojistné podmínky nezná, a když už, tak nikde ani nepíší kam a na koho se obrátit, která pojišťovna to spravuje... a když se obrátíš na toho, kdo ti půjčil, pošle tě slušně do háje a platba za pojištění si asi rozdělujou 50:50 a mají prdel, jak vydělávají na lidech a plnění jestli udělají 1 člověku z 10000, tak mají vysmáto....
cetelem taky doporučuju, mám od nich taky + ještě asi 2 věci na splátky bez navýšení a naprostá spokojenost a žádný boudy a podvody :)