Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Firewall + Registry cleaner

o Navštíveno 439x o
o 31.07.2009, 07:44 | Bolthorn
Takže opět potřebuju radu. Jaký program nebo i víc programů použít pro údržbu registrů. Něco jsem tu našel, ale těch návrhů tu je hodně. Já chci opravdu na nejvýš dva programy, ale aby staly za to, nějaké ověřené a účinné. Pokud možno freeware. To samé s firewallem. Nevím jak na tom je ten ve Vistách, ale v XP stál za prd a to jsem používal Comodo, jenomže ten mě štval tím, že se pořád ptal na každou blbost a dost mě to otravovalo. Opět upřednostňuji freeware, ale když navrhnete nějaký co stojí opravdu za to, tak jsem ochotný si ho koupit.. Jinak antivir mám AVG placený a dál používám klasika programy Spybot a Ad-Aware. Takže jakékoliv tipy na lepší zabezpečení uvítám. Včera jsem objevil TrojanWin32/WebMySearch a ještě pár hajzlů, tak se tomu chci vyvarovat do budoucna..

o 31.07.2009, 08:34 | walish
Na registry používám(nevím,jak moc to pomáhá,ale hledá to chyby atd.) CCleaner a pak používám McAfee Security Center,což je komplet zabezpečení a nemám problém s viry ani ničím jiným,ale pokud chceš jen firewall a freeware,tak mám dobré zkušenosti se ZoneAlarm firewall nebo Sunbelt personal firewall
o 31.07.2009, 08:45 | fredy
ja používám tento program, najdeš tam kompletně vše co pro údržbu PC potřebuješ [ Link ]

o 31.07.2009, 11:31 | Kamil
firewall je fajn Comodo (zdarma a fakt dobrý) a na čištění mám jako walish CCleaner
o 02.08.2009, 00:13 | Bolthorn
walish: jj CCleaner používám taky.. Zone Alarm vyzkouším

fredy: díky za tip, super prográmek, fakt že jo.. už jsem s tím pročistil i PC kamaráda a o dost se mu vše zrychlilo..

Kamil: Comodo jsem používal u XP a štval mě, jak se na vše pořád vyptával, na každou hovadinu, už ho nechci..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4577 sekund.