Navštíveno 754x

Tak po mesicnim cekani konecne brand new 3SG 32GB v mych prackach, otazka za 100b - Jailbreaknout ci ne? Zaruka tim pada predpokladam?
Ale Navigona a temata tam bez JB nedostanu ze?:(
A poradte nejake sikovne / funny aplikacky z itunes prozatim zkusenejsi jablickari:)

31.07.2009, 11:58 |
TROY ;) nepřijdeš o záruku když víš jak na to - novej redsnow už umí 3GSo co jsem četl
Nedostaneš :o) nebo počkej na ofiko TT
na itunes kašli :)))) ale funny je klasika - ibeer isoda apod
škoda že ti nestoupne MI :))))
[ Link ] včera jsem tu měl demo kousek a jak jsem řikal že když to bude za něco stát tak si ho pořídim ale opět jsem dospěl pouze k názoru jako u předchozích modelů takže prostě ani omylem :)
Hele me to je burt, dal jsem za nej 5490,- a za ty prachy docela stoji imho, bude to jako zasobnik hudby do auta, navigace a modem k notesu takze v poho snad:) 20 bych za telefon nevytlacil, nejsem magor..
Troy je uz i overeny JB pro GSko jo? Asi do toho skocim, chci tu navi:( a v tmobile teda nic nepoznaj jo?:o))

31.07.2009, 12:31 |
fredy hele kde se da koupit tento iPhone za ty love???

31.07.2009, 13:27 |
colon | Upraveno: 2009-07-31 13:28:47
fredy, u tmobile - mam u nich smlouvu pet let takze mi vysli takhle vstric, pri prodlouzeni na dalsi dva roky a min. mesicni utrate 12kil. + mi k tomu jeste dali balicek neomezeneho internetu za 450 mesicne na dva roky (normalne stoji 800), takze az vymyslim jak to popresit bude plnit i funkci modemu k ntb..
a ta smlouva ti končila nebo se to dá o ty dva roky prodloužit? (rok mi ještě chybí)
v t-mobilu určitě nic nepoznaj, protože žádnej servis nedělaj, ale v applu asi jo:-)
třeba zákrok nepoznaj, zkusil bych vyreklamovat tohle ;-)
[ Link ]
taky bych ho bral za ty prachy....
uz jsem ho parkrat malem rozslapal, krap je to:D
Poprve moje chyba - hned jak jsem tam soupnul SIMku tak jsem zapomel PIN (na starym telefonu jsem to vytukal tak nejak automaticky:D), podruhe jsem tam zaboha nemohl dostat kontakty (ze stareho SE do outlooku bez problemu, ale z outlooku pres itunes do jabka za zadnou cenu - na forech jsem zjistil ze spousta lidi ma tenhle problem), potreti kdyz jsem se snazil vytocit kontakt za jizdy v aute (stydim se), poctvrte kdyz jsem se snazil napsat sms po osmi plznich:)) a nakonec kdyz jsem to za vikend 3x nabijel..