Navštíveno 584x

Prijde vam to adekvatni trest? Kdejakej zmrd zfetovanej co zabije nekoho v aute (matka s ditetem na chodniku), vozraly ukacko co smete a zabije nekolik lidi, dostanou 3-5 let a jdou domu.
Ja vim, neni to standartni, co ta zenska provadela, nejakej trest si zaslouzi, ale kua 9 let? To je lata jak za vrazdu pomalu.
[ Link ]

31.07.2009, 16:08 |
X-sat (M)
Trest je to správný, je ale chyba, že za delikty Tebou popsané, nejsou dvojnásobné sazby. A jaksi postrádám zkoumání toho, proč se nestaral stát - úředníci sociálky apod. Znám tu ženskou i jejího manžela. Vím naprosto přesně v čem bydleli a jak žili, neboť naproti bydlel můj kamarád. Ale že by se o to zajímal sociální odbor a orgány tomu podobné, nevím. "Potom" už je pozdě... Hnus!
prostě zasranej stát co víc ti na to říct.... ??
denska ráno týpek znásilnil holku, rozbil jí hubu, dusil jí, znásilnoval a když kolem šli dva týpci tak ho vyrušily nechal tam gatě s dokladama, zatkli ho a následovně ho pustěj a stíhání bude vedeno na svobodě..... tipuju že dostane tak max 3-5 let jak řikáš.....
takhle se ženská prostě uspokojí na nich, nesnaží se je zabít..... ano neni to normální ale dostat za to 9let mi příjde fakt hodně neadekvátní
No stát, proč by se staral. Plať daně a drž hubu, peníze jdou na "výběrová řízení" známých, žel bohu.
Až se v médiích projeví nějakej odborník z řady psychologů nebo sociálního aparátu, bude to jenom mediálně lukrativní bublina, na který se všichni svezou. Každopádně souhlasím s tím, že tresty za některý delikty jsou opravdu divný.

31.07.2009, 16:20 |
muSlim | Upraveno: 2009-07-31 16:21:24
OT: ale pani v pozadí v 00:46 keď nahodí Víla Amálka walking, to už sa tlemím :o)))
Jako NP, je to hnus co ta zenska udelala, nicmene 9 let natvrdo? Jak pise satak, kde byla socialka?
Opilec zabil při nehodě tři lidi, soudci mu vyměřili 4,5 roku vězení
Pražský radní za volantem: Zabil maminku (†32) a dostal podmínku!
Pod vlivem amfetaminu zabil matku a dítě, půjde na pět let do vězení

31.07.2009, 16:46 |
X-sat (M)
Zákon stanoví sazbu 5 až 12 let u znásilnění nezletilého
Opilec 3 až 10 let
Radní 0 až 2 roky nebo zákaz činnosti
Feťák jako opilec
jen pro info

31.07.2009, 16:49 |
Nismo.Power | Upraveno: 2009-07-31 16:54:24
bohatě stačej ty tři příklady co jsi napsal..... ona nikoho nezabily, chlapcum bych řek že to stejně asi moc nevadilo podle toho jak to je podaný ač prostě ano nedělá se tonebo aspon dělat by se to nemělo (je jasný že se to samý děje všude jinde ale neví se o tom) ..... ale 9let to vypadá jako tres sériovýho vraha .....
sice jsem taky pro aby se plošně zvedli tresty neb se u nás fakt dostávaj velice malý takže sou tu i koumáci co prostě cosi provedou na čem vyvařej a vyplatí se jim jít na 10-15 let bručet za naše peníze a pak až vylazou tak sou za vodou.....
ale 9 je prostě moc.....
satak : zakon nezakon...... je špatnej prostě, za chvilku se opravdu ocitnem v kocourkově kterej jen vyživuje cikány a zákony jsou pro zločince mírný a pro slušný ač občas hříšný lidi tvrdý......
to už jen co tady předvádí OSA s tim že když mám médium tak mám nástroj na zapsání nelegálních dat a dám jim za to poplatek akorát ty data tam zapsat nesmim takže za co poplatek ? mám platit za to že mám penis kterym bych teda moh znásilnit nezletilou a dělat to nemám .... ? za chvilku za to asi ty poplatky budou timhle stylem a v Praze nám zavedou vzdušný za to že tu dejcháme ten parádní smog ....
no tak pro odlehčení...na druhou stranu já znám několik dost atraktivních mamin, od kterých bych se nechal znásilnit dobrovolně a vůbec bych nepožadoval, aby byly potrestány :-))

01.08.2009, 13:34 |
X-sat (M)
N.P - za to já nemůžu ;-) Tak to chtějí páni politici. Jen pro info, jednoho z těch synů znásilňovala 2 roky...