Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lidi v Benátkách :-D

o Navštíveno 590x o
o 31.07.2009, 17:31 | HIGHTOWER | Upraveno: 2009-07-31 17:31:53
Jistě se tu najde někdo, kdo s nima bude souhlasit, ale pro ty normální, který se tomu prostě jen telmí, tak pro zasmátí:

13. 07. 2009 - Obyvatel Dražické ulice, JaroslavHujer@seznam.cz
Dobrý den
Je možné nějakou vyhláškou nebo nařízením omezit používání motorových sekaček ,motorových pil a jiných hlučných zařízení alespoň v neděli a o svátcích.Mnoho vlastníkú rod. domů a zahrad v Benátkách využívájí tento čas k rušení ostatních obyvatel.
Odpovídá: Miroslav Kochman
Dobrý den, je možné ve výjimečných případech omezit vyhláškou některé činnosti a používání motorových strojů na území města. Většinou se tak stává v rozsáhlých zahrádkářských koloniích umístěných uprostřed města. Takové se v Benátkách n.J. nevyskytují, proto nebudeme prozatím takovéto omezení zavádět. Veškeré používání zahradní techniky ponecháváme na ohleduplnosti občanů města.

A 2 ještě lepší:

23. 07. 2009 - Anonym,
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli může město nějak ovlivnit kdy by se mělo sekat pole. Včera i po desáte hodině sem slyšela jak sekají pole za dálnicí směr na skládku. Byl to opravdu velký hluk jde to k nám rovnou přez dálnici, nemluvě o tom že celé sídliště 17.listopadu bylo uplně bíle a nedalo se dýchat, chudáci alergici. Děkuji za vyjádření.
Odpovídá: Miroslav Kochman
Dobrý den, město nemůže bohužel omezovat zemědělce ve sklizni obilí. Domnívám se však, že i oni musí dodržovat hygienické normy (hluk apod.). Dodržování těchto limitů kontroluje Hygienická stanici v Mladé Boleslavi.

[ Link ]

o 31.07.2009, 21:51 | JP
Jo jo, taky jsem se nedávno kouknul na stránky města a byl překvapenej, kolik hovad tady bydlí...
o 31.07.2009, 21:52 | PAVELK
někteří lidi jsou blázni, kousek od benátek se neutále na něco sepisují petice a to na cokoliv koho co napadne, asi nemoc boleslavských okolních vesnic
o 31.07.2009, 21:56 | Rudi
vy to berete jako hovadinu, ale pokud máte neděli volnou a seká vám tady soused s uřvanou sekačkou, tak třeba mě to dokáže nasrat. Naštěstí máme vcelku rozumný sousedy, takže jsme se domluvili, že se o neděli nebude sekat.
o 31.07.2009, 22:01 | JP
Ale abych byl objektivní, tak mě místní zemědělci taky serou, protože pěstujou řepku, což znamená asi 2 měsíce příšernýho smradu a žlutýho bordelu po celym městě. To vždycky umyju auto a než ho stačim setřít jelenicí, tak jsou všude žlutý tečky.

Sekači trávy taky nepotěšej, když mluvim o těch, co to dělaj v sobotu v 7 ráno. Několikrát do roka mi tu po východu slunce sekaj plevel na sousednim pozemku benzínovejma motorovejma kosama a je to firma, takže se s nima nedá dohodnout. To jsem pak celej den nasranej (na druhou stranu v ten den často vyřešim nějakej hnijící problém, kdy se na někoho musí zařvat).
o 31.07.2009, 22:21 | HIGHTOWER
Anonymu bych se asi neudržel a odepsal: Až si půjdete pro chleba, rohlik, mouku, tak se nedivte, že není a nebo je třeba plesnivá, neb dle Vás mají zemdědělci sklízet, když prší ne?
Takoví pisálci by nevydrželi ani týden dělat v zemědělství....
Jinak bydlím na menší vesnici a soused je starosta a má tu místní pracanty a makají od 06:30, kdy jezdí frezou apod. takže to neřeším, neb mě to neva... Spíš mi vadí mladí flákači, který třeba celé odpoledne a večer mají puštěnou hudbu v autě nahlas, řve to na celou vesnici a nic s tím nejde dělat...
o 01.08.2009, 00:43 | Honza2.016v
no je taky občas problém, že člověk jindy než v so/ne nemůže posekat...když je třeba po/pá od 6 do 19:00 a déle v práci..že..a v 7 ráno,když je tráva mokrá od rosy seká jen debil:))

u nás se seká kdy je třeba a když je to vhodný..to samý dříví na cirkulárce a nikomu to očividně nevadí neb si ještě nikdo nestěžoval.....a to kombajny jezděj i o půlnoci po poli..by se asi anonymové posrali..to samý v zimě- zasněží a od 3:30 ráno jezděj technický a dělaj hluk...aby s emohlo v 6 ráno alespoNˇodjet ze sídliště..
o 01.08.2009, 06:59 | Zdeny60
Jen malou poznámku. V Rakousku kousek za Linzem mám kolegu z firmy. Je to v oblasti luk a polí. A taky řešili, kdy se bude a nebude sekat. A pak vydal starosta vyhlášku. Bude se sekat jen 2 dny v týdnu - úterý odpoledne do 20 hodin a čtvrtek do 20 hodin. Neexistuje, že by někdo psal petice a nebo to jakkoliv porušoval. Nemáš čas? zaplať si firmu, která ti ráda a ochotně za pár EUR poseká v povolenou dobu.

Máme co dohánět a jsme hovada, protože tradičně jakékoliv vyhlášky a nařízení jsou u nás přeci od toho, aby se porušovaly, ne?

Já bydlím taky na vesnici, ale mám aspoň elektriku, kterou posekám svůj pozemeček (1240m2) jednak daleko rychleji, než benzínem s pojezdem a navíc nedělám takový kravál. Dokáže mě ale nasrat, když jeden začne, skončí a pak se probudí dalších 10, kteří si vzpomenou že vlastně taky nemají poskáno a navíc nemájí m dřevo nazimu. A z víkendu je pak brněnský motodrom uřvanejch benzínovejch krámů.

Fakt od boku...

Bohužel většina z těchto hnípe přes týden doma, nebo nemaj práci a klidně by to mohli udělat v pracovní den. To fakt nasere.
o 01.08.2009, 07:46 | mr.brain
Zdeny60: jako v Rakousku, bych to tu mít nechtěl, protože v sobotu odpoledne nebo v neděli stačí klepnout kladívkem a sousedi jsou schopný volat policajty (ověřeno ve Vídni), a jsou lidi co opravdu nemají čas přes týden něco dělat...
Na druhou stranu, docela chápu tvojí nasranost na ty, co se celej tejden sedí a nic nedělaj, padne víkend a musí ten tejden dohnat, to by mne taky vadilo. Ale nemyslím si, že omezení typu od soboty 14:00 do pondělí 6:00 zákaz používání zařízení s hlučností větší než 85dB by bylo skutečně dobře.

Hightower: zajímavý lidi tam bydlí, hlavně to s tím obilím (a přišlo mi docela úsměvný - i když to tam neznám), že sečou za dálnicí a vadí ten hluk sekání a ne tý dálnice... :)
o 01.08.2009, 07:55 | Pekis | Upraveno: 2009-08-01 07:57:30
U nás je standard sekat trávu pod oknama v neděli v 8 ráno...už sem párkrát přemýšlel, že se toho pána půjdu zeptat na jeho vnímání reálného života ostatních.
o 01.08.2009, 09:00 | PAVELK
Osobně nemám problém s kombajnama, dálnící, blízkým vlakem který houká jako kráva vržou mu brzdy, sekačky ani motorovky, prostě pracovat se musí a až lidi přestanou makat, budeme se všichni divit v jaké džungli a špíně se rázem ocitneme
o 01.08.2009, 19:57 | HIGHTOWER
mr.brian: Jo, dálnice je tam slyšet děsně, kdykoli, hlavně v noci, když je klid a je slyšet jen a jen dálnice...
Anonym asi neví, že se seká do půlnoci i dýl, dokud nepadne rosa, ráno taky sekat nejde, je stále mokro, takže jak jsem psal, sorry, ale není mouka, pečivo, neb jsme kvůli Vám anonyme nemohli sekat obilí :-D
o 02.08.2009, 07:44 | mrazik
Tady v Jesenici je mistni vyhlaskou zakazano sekat v nedeli a ve statni svatek. Lidi se to snazej dodrzet, ale nekdy to proste nejde. Na jednu stranu to chapu, aspon jeden den bude klid, na druhou to nekdy posekat musim a nemuzu za to, ze to vyjde na nedeli. Jsem z vesnice, kde soused klidne zacal rezat na cirkuli drevo v nedeli v 8 rano a ja jeste vykalenej z diskoteky jsem premyslel nad vrazdou (ja mu pak osladil odpoledne heavy metalem). Vyhlasky nic neresi, je to v lidech - treba u nas se soused v urcite hodiny (po obede) zepta, jestli holky nespi, nez zacne delat kraval.
o 02.08.2009, 18:25 | clown
u nas to je ve vyhlasce a je klid :o))
neco se tolerovat da, elektricka sekacka mne netrapi,
ale pneu. kladivo akceptuji jen v dobe, kdy je to povoleny :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3285 sekund.