Navštíveno 878x

Tak jsem nazul 2ks nove pneu.
Stale jsem cekal kdyz sundam tu gumu ze to bude odlepenej pouze jeden plast ale lidi odsud meli pravdu, je prorazenej uplne kord.
Navic jsem dneska zaspal do prace a tak jsem cca nejakejch 40km s tim letel jak dobytek abych to stihl. Nejake useky i 200km/h. A kdyz jsem videl ze je ten kord v cudu, docela me polil pot :)
Tady je foto.

31.07.2009, 22:10 |
Kesam No jsi měl štěstí zubatá asi spala déle.:-)
Skoda ji, jinak fakt temer novy plaste no ....
A dokonce to byly XLka, cili zesileny a stejne se prosekla.

rikejte si co chcete, ale pokud to neni skrz, tak se to pouze proseklo a vznikla pod vrchni gumovou vrstvou separace, ja uz sem nejakych par pneu zalepil, a tohohle bych se nebal, zalepil bych to tou velkou ocelovou zaplatou, neni to az tak blizko patky, takze materialu tam je dost, (pneuservisaci vedi a laikum reknu jen ze to drzi jako svine) a hodil bych ji na zadek a verte mi ze by dojezdila...... ale pro klid duse, kdyz tomu nerozumim, bych taky volil novou gumu
No kdyz ta kara umi 200+, nedal bych si to tam, at si kazdej rika co chce.

31.07.2009, 23:00 |
fredh nech to zalepit a prodej někomu na drifty
nic nelep a prodej za pár na drifty :)
Prodam je no... kdyby mel nekdo vyslovene zajem ci je hodim na aukro at jsi to jedno kolo nekdo opravi kdyztak.

01.08.2009, 16:34 |
Mario tak co za to chces teda? :)
taky jsem prorval z boku fungl novou gumu, takze vim, ze opravit jde vsechno. akorat pak ten ojeb pri vyvazovani a podobne...
kazdopadne ji hlavne prodej nekam daleko, bo situaci, kdy kupec sestreli prave tebe, bych oznacil jako tragikomickou :-)

02.08.2009, 14:10 |
Mario .mycTD : mas recht :o))))
Knightey-: tu s boulí ti ekologicky zlikviduju zadarmo a za druhou petikilo? A bydlím daleko, takze tragikomicka situace by nemela nastat :-)