Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Z Nokie E66 do čeho?

o Navštíveno 702x o
o 01.08.2009, 18:26 | StreetFighter
jsem majitelem E66, již mne omrzel, do čeho jít dál? posledních x telefonů byly nokie, rád bych u ní zůstal...

N95 8GB či N96 či N86 nebo něco jiného?

o 01.08.2009, 19:04 | TROY
N95 je už stařík
asi tu N86tku
o 01.08.2009, 19:21 | kozlustechnykus
A co zkusit dotykovku s widlema? Mohla by to byt zajimava zmena...
o 01.08.2009, 19:49 | choze
IPhone?!
o 01.08.2009, 21:01 | KaZaN | Upraveno: 2009-08-01 21:03:10
iPhone? (((o: tak přejít z E66 na iPhone si nedokážu představit. No Flame, ale to fakt sorry.
N95 je sice slušnej strojek, ale nic výraznýho proti E66 krom lepšího foťáku v něm nevidím, navíc je to víc cihla než E66.
Nicméně žádnej tip taky nemám a to pomalu taky koukám za co svojí E66, které mne megamonster sere tím jak zlobí )o: , vyměnit. Takže sem jedno velký ucho co tu vylosujete.
Lehounce pokukuju po E72ce. Prakticky mi na E66 vadí jen to sekání části funkcí telefonu (messaging, kontakty a aktivní obrazovka) a s tím spojený nutný restarty (sice jde o problém, kterej se vyskytuje jen u mne asi dalších tří lidí co znám, ale řešení na něj zatím není a už ani nečekám že by se mohlo objevit, přestože sme opakovaně psal i na podporu, stejně mi ani neopověděli nikdy hajzli), bídnej foťák zejména v makru a interiéru - nejvíc fotím serial numera, detaily věcí atd a tak mi to vadí. Že mám baterku po 10měsících country to beru, protože foun dostává čočku. Konstrukce drží jak pes, to musím pochválit.
o 02.08.2009, 12:15 | StreetFighter
zapoměl jsem dodat, že bych se rád vyhnul dotykáči.

Telefonuji často za volantem, nebo bez vnímání při jiné činnosti a potřebuju tlačítka nahmatat a vytočit.

E66 už mi posloužila, sloužila OK, ale chci změnu...

Pravda, N95 je trošku cihla.

mrknu co umí ta N86....

nebo jít do N96? nerad bych šel do pomalejšího telefonu....

o 02.08.2009, 21:35 | Tiler
Jestli nechceš nic pomalejšího, tak na N96 nemysli, je pomalejší a věčně je celá upatlaná.
Co N97 na tu jsi nekoukal??? Měl jsem jí teda v ruce jen chvilku,celkem pěkná hračka, ale zas doteková.

Co E75, na tu jsi nekoukal????

o 02.08.2009, 22:25 | KaZaN
E75 mi nepřijde jako příliš krok vpřed od E66, hodnocení v testech taky žádná velká sláva.
N97 je asi jediný nad čím bych přemejšlel, ale je to mimo Tvoje preference a ohlasy na N97 jsou dost kontroverzní. Já už svojí chvilku chtění přemohl a dál si užívám kompaktní E66.
o 03.08.2009, 08:35 | muSlim
Ja som z E71 prešial na iPhone bez problémov, na cestách domov zapínam aj ICQ, Email a všetko sa dá aj na dotykáči... :oP
o 03.08.2009, 09:21 | KaZaN
To mně dělá přeorientace z mačkání čudlíků na hlazení plochy problém (o;
o 03.08.2009, 10:10 | TROY
N97čku ještě počkat - zatim velmi špatná konstrukce i FW
o 03.08.2009, 11:02 | muSlim
No a N97 ako písal TROY. Brat si ju kúpil, vyskúšal som si ju, prakticky denne som si s ňou hral hodiny a povedal som si že som rád za to kde som a s čím som, od dôb E90 sa súdruhovia v Nokii vôbec nepoučili...
o 03.08.2009, 11:06 | StreetFighter
díky za reakce. Na N97 jsem koukal, ale je to dotyk...pro mne nerentabilní. Už jsem si 2x dotykáč koupil a vydržel mi pár dní, pro mne nevhodné.

Přemýšlím nad tou N86..umí někdo za slušný peníz, případně při prodloužení paušálu, jestli je v nabídce - odkoupím...
o 03.08.2009, 16:57 | Kapka (M)
když jsme u te E66..uvazuju že bych si ji poridil..jak je na tom navigace-da se tam nacpat i klasicky TomTom nebo tak neco aby fungoval spolu s vestavenym prijimacem?Nebo se musi použit jenom origo jejich navigace?
o 03.08.2009, 18:15 | KaZaN
Vetsina lidi v E66 ma Sygic a spokojenost dokonce snad i vetsi nez s TomTomem. Ja pouzivam zridk a tak tezko posuzovat.
o 03.08.2009, 18:20 | Pekis
Mám e66 chvilku a celkem spokojenost...až na to, že se občas sekne a prostě třeba nevytočí jméno ze seznamu (musim restart). Navi sem si taky nacpal Sygic, ale po celkem problémech (možná bylo nekompletně nakopírováno). Ale při zapnuté navi baterka dost odpadá. Jinak co se týká konstrukce, tak mi vyhovuje, ikdyž občas trochu zaskřípe (při odemknutí klávesnice bez vysunutí).
o 03.08.2009, 18:29 | KaZaN
V E66 skoro cokoliv puštěnýho papá baterku, ať už je to QIP nebo Sygic, prostě to žere a baterka není zas až takový terno rpo takovej záhul. Bohužel.
Moje sekání se projevuje tak, že se mi přestanou ukazovat SMSky na aktivní obrazovce a do zpráv musím přes menu, komunikace, zpravy, prijate a podobne. To samy kdyz chci napsat novou atd... musim dycky vypnout mobil, jenze jak se pomalejc vypina tak kolikrat neudrzim pozornost a zapomenu hned zapnout nebo zapnu ale zapomenu dat pin pripadne bezpecnostni kod, takze se diky tyhle "drobnosti" stanu obcas delsi dobu nedostupnym a to mne u "business" founu teda sejri silene. Deje se to naprosto bez logiky casto necasto. Nekdy ok, celej den a nekdy se to podela 3x denne. Zkousel jsem vse, reset, full reset, jediny co si dycky nahraju zpet, coz musim jsou kontakty...a stejne to dela..
o 03.08.2009, 20:24 | Zdeny60 | Upraveno: 2009-08-03 20:24:36
E66 jsem si pořídil po letech coby stálý zákazník T-mobile. Za 1Kč.
Když to zkrátím: nechápu, proč Nokia ruší věci, které dosud fungovaly. Podle mně (je mi 50 jar) je to telefon pro rybízy, kteří za:
1. ještě mají dobrý zrak
2. potřebují kravimny typu MP5, MP6 a MP7 (MP3 snad už vyšly z mody, ne??)
3. naprosto na nic a k ničemu pouzžitelný foťák
4. pouťový display (tzn. hrarjící všemi barvami)
5. a naprosto nelogický a těžkopúádný menu

Takže, dávám té mé (týden stará) tak ještě týden-14 dní a pak je možné, že bude k prodeji za velmi přátelksou cenu.

Jo, a battery - no cement (jakýkoliv, práchovický či portlandský). To je snad nej katastrofa tohodle krámu, protože denně nabíjím, mám zaplé BT a to může být problém.

Prostě, tohle není telefon pro práci, ale pro zábavu. Např. v autě za jízdy přečíst sms a vybrat číslo a na něj odpovědět - to je teda opravdu titanic, zlatá ( a dosu asi nepřekonaná 7110 - asi se jí omluvím a azse ji vytáhnu - to už bude veterán a dnešní mládež bude mrkat na drát, co to je za hifinu :-)

Tož toliko o mé krátké zkušenosti s E66.

Abych jen nehanil - nerez pouzdro to trošku vylepšuje.
o 03.08.2009, 21:10 | prohifi.cz
2 KaZaN: mam se svoji E66 naprosto stejne problemy - ani maily se mi neukazuji na zakladni obrazovce a musim vzdy pres zpravy a pekne me to toci... Dal jsem nejnovejsi brandovany fw a nepomohlo to. Nechapu ale, ze par mesicu bylo vse OK a najednou jak kdyz udelas tlustou caru a nejde to.

Premyslel jsem to reklamovat, ale nejak se nechci temi peripetiemi prokousavat, takze resim vlastne stejny problem. Chtel jsem E75ku, ale dival jsem se, ze bych si taky moc nepomohl, navic je otazka, zda by tam nedochazelo ke stejnym problemum. Pokud by ale ta E66ka fungovala jak na zacatku, jsem naprosto spokojenej.
o 03.08.2009, 22:02 | prohifi.cz
dival jsem se ted na tu N86 a nejak moc nevidim jak bych si pomohl :-(
o 03.08.2009, 23:41 | KaZaN
btw E65 mi delala temer totez
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3348 sekund.