Navštíveno 812x

01.08.2009, 20:26 |
mourl Ahoj, chci se zeptat.Přestavujeme jádro v bytě.S tím jsme si nechali udělat i trošku novou elektroinstalaci v bytě.Nové rozvody v chodbě,kuchyni,samo jádra.A teď ta věc.Měli jsme klasický dveřní telefon(kdo bydlel někdy v paneláku určitě zná,klasický ošklivý červený) tam měl 2 tlačítka, jedno na otvírání dveří a to druhé už ani nevím na co.
Jde mi o to sehnat nějakou náhradu,aby jsme nemuseli cpát ten starý telefon do nové chodby.Nemá někdo s tím zkušenost? Nebo nějaké doporučení?
Děkuji moc

01.08.2009, 20:51 |
KaZaN My montujeme od Urmetu, ale podrobnosti ví můj profík, ne vždy je to kompatibilní s těmi původními rozvody.

01.08.2009, 21:29 |
mourl tak asi takhle, my ani tak nepotřebujeme ten telefon.To jsme nikdy nepoužily a funguje to dost divně.Takže spíš nám jde o to spínání otevírání těch dveří.

01.08.2009, 21:49 |
Draxx Urcite tam bude puvodni Tesla Stropkov - ten neni kompatibilni s Urmetem. Musis si tam dat Stropkovackej srac.....
BTICINO PIVOT, SPRING, SWING
Dají se použít na jakýkoliv systém, záleží, jak je zapojíš. Designově i cenově jsou na tom docela dobře.

01.08.2009, 23:12 |
mourl Táákže koukám že pujdu někam vyhrábnou ten starej,aby jste mi poradily kompatibilní model. Co? to asi bude nejlepší.Když tak sem hoďte ještě nějaký e-shop kde by se dali sehnat ty modely o kterých tady píše Draxx nebo cezetko.Moc díky všem

02.08.2009, 12:00 |
Draxx Jestli tam u vas mate nejakej velkosklad elektro, tak bych to zasel koupit tam - napr. I-center, Vap apod. tam se da domluvit, ze kdyby to neslapalo, tak to lze vymenit za jinej. E-shop napr.
[ Link ]