Navštíveno 562x

Máte s tím někdo zkušenosti? Vyplatí se to vůbec? Nedokážu si představit jak to funguje. Každopádně už mě to štve, tady v okolí se ty zvířatka snad přemnožily, jenže je život nebaví, tak skáčou přímo pod auta... U koho pojistku uzavřít, a na kolik ta sranda vyjde?

04.08.2009, 11:06 |
Alííí Česká Pojišťovna - "ALL RISK" - živelná pohroma, odcizení, vandalismus, havárie, zvěř, . . . cokoliv.
Cena záleží na stáří vozu, kilometrech (kvůli amortizaci), hodnotě vozu, spoluúčasti, atd.
Začínal jsem se Seatem na 30k ročně, a už jsem na 20k při minimální spoluúčasti.
A uzavřít to bez těch dalších blbinek asi nejde co?

04.08.2009, 16:52 |
Alííí Myslim, že jde. Nevim jestli přímo u Český, ale jinde ano, a stojí to "hubičku". Ale radil bych když už, tak pojišťovat komplet.
Do Přerova daleko ... jinak bych uměl pomoci :-)
Lukaash: Jak pomoci? Uzavíráš pojistky? Odkud jsi?
Právě komplet nechci. Je tak malá pravděpodobnost, že se mi něco z toho ostatního stane, že za tu dobu mi to ušetří na nový auto.
v generali mi to nabízeli k povinému ručení asi za litr na rok ...
To jsi nějakej Lojza z lesa, co každý druhý úterý v měsící jezdí do sámošky? Jinak si nedovedu představit ty tvoje zmíněný pravděpodobnosti:-)
Pro kamila: Nejsem lojza z lesa, jen auto parkuje stále v garáži, a když někde jsem tak mám auto od sebe vzdálený tak cca 50metrů - z toho odpada živelny, odcizení a vandalismus, a zbývá havárie a to si ohlídat dokážu.... Prostě moje auto není užitkový, ale jen pro zábavu, zřejmě mám jinčí styl života než ty.
Petura: Dík za tip, podívám se tam...
nezlob se, ale tohle je názor:-)
cr4sh3r : zkus se zeptat v Generalli, mam u nich taky udelanou pojistku proti stretu se zveri a vychazi to myslim si cenove velmi dobre
cr4sh3r : zkus se zeptat v Generalli, mam u nich taky udelanou pojistku proti stretu se zveri a vychazi to myslim si cenove velmi dobre
vzdyt lesaci jsou kvuli tomuhle pojisteny akorat je podminka ze zvire se musi dohledat pak ti to proplati nedavno jsme to probirali na skoleni ridicu
Jindrs: To jako fakt? takže když chytnu toho mrtvýho zajíca za uši, a dotáhnu ho tam, tak mi škodu zaplatěj?