Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký autoalarm?

o Navštíveno 692x o
o 04.08.2009, 12:59 | LukeFab
Mám ve své Fábce alarm už asi od výroby.nevím proč,ale někdy sám od sebe začne houkat.Vadí mi na něm i to,že když s autem vyklám sebevíc,tak nekouká nebo ikdyž dám do dveří ránu.Prostě nic.Chci pořídit něco lepšího.Co mi doporučíte?Líbil by se mi i pohybový senzor.Zvládnu to pak i namontovat,nebo je lepší to dát do servisu?Dík

o 04.08.2009, 13:06 | HIGHTOWER
cokoliv třeba od jablotronu a k tomu dokoupit rtuťový spínače apod. kravinky, ovšem bacha na citlivost, aby to nehoukalo při jakémkoliv větříčku...
o 04.08.2009, 13:10 | Nismo.Power
heled ale fábka snad nemá od výroby otřesák ne ? ???? tudíž nekouká ti to pouze když se to auto snaží někdo ukrást ? je to fábie takže tam čekej co hodina to pokus o krádež :)
alarm cena / výkon bych volil magicar
o 04.08.2009, 13:18 | LukeFab | Upraveno: 2009-08-04 13:19:32
no asi nemá.mám tam i defend lock,ale chtěl bych mít něco na otřels a pohyb i.a s tou montáží se to dá zvládnout doma?Dávají návod k tomu?Jinak ty alarmy od magicar se mi líbí.
o 04.08.2009, 13:41 | Nismo.Power
pokud tomu nerozumíš tak magicar si doma neuděláš ten je docela těžkej :) návod k tomu samo je .....
o 04.08.2009, 13:53 | Poky2
Alarm se dá namontovat doma, teda pokud máš aspoň trochu znalosti o elektřině - jakože plus patří na plus, atd =:o)
Už mám několik montáží za sebou a v poho a to nejsem rozhodně žádnej profik co se tím živí =:o)
Nejhorší (aspoň pro mě) je rozebírání - každý auto = jinej způsob...
Zapojit to už není problém...
o 04.08.2009, 13:56 | Nismo.Power
poky : ale je taky alarm a alarm, nebo sis doma montoval magicar s dálkovym startem ? :)
o 04.08.2009, 14:02 | axetom
mám portmana od www.tssgroup.cz a sem spokojený. Byl již ve dvou autech, kamarádi si ho berou taky a nebyly problemy.Montoval sem si ho sam
o 04.08.2009, 14:16 | LukeFab
Uvidím no,za namontování by chtěli určitě 2000kč.Dálkový start bych ani nechtěl.
o 04.08.2009, 14:29 | Poky2
Nismo.Power: jj, je alarm a Alarm... Ale magicar s dálkovým startem sem taky už montoval =:o)
Sice sem to nedokončil - nebyla pak ani možnost - páč tam nastal problém v diodovém můstku kde jedna dioda nefungovala, tak se čekalo až majitel koupí jiný, ale mezi tím to dal majitel jinému elektrikáři (asi mi nevěřil) a ten při pokusech o zapojení ten alarm oddělal...
Amatér zas nejsem - jen se tím neživím =:o)
o 04.08.2009, 17:31 | Tom 156
jj mrknu na neco a jak je to s tim alarmem u rozbiti oken ? kam se zapojuje cidlo na okna nebo jak to funguje ja totiz uzavrel a vytlumil dvere .
o 04.08.2009, 17:39 | Tom 156
no koukam maji plno typu muzes me treba Nismo doporucit nejaky kolem tech 3 tis ? dik
o 04.08.2009, 18:49 | Nismo.Power
koukni třebas na aukro ted se tam draží 9000 [ Link ]
nebo 8000 ta stojí nová kolem 3,3 ....
rozbití okna nepotřebuješ to ti obstará otřesák vklidu , a když tak na okna to nedáváš je to jen čidlo který nemá rádo zvuk rozbitýho skla :)
9000 sou dobrý, dálkovej start oceníš v zimě, takový to jejich VPS nebo jak tomu řikaj oceníč když budeš chtít do auta pustit někoho kdo nemá klíče tak mu zavoláš a řekneš jak poklepat na sklo a auto se mu otevře :) pagery kde vidíš co přímo je pod útokem.....
myslim že i ty nový magicary ala 8000 maj přímo vývody na koncern tudíž to zvládneš opravdu nacvakat i sám neb nemusíš lízt do dveří prostě to jen přicvakneš ke konektoru neb na to sou stavěný :)
o 04.08.2009, 19:48 | Tom 156
ja mam alfu 156 ale ...
o 04.08.2009, 19:59 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
otazka zda potrebujes dvoucestny alarm :-)
o 04.08.2009, 21:39 | Tom 156
a dvoucestny znamena co prosimte ja se v alarmem neorientuju dik
o 05.08.2009, 12:56 | DJ.UFÍK
kuci kuci:-)
nez magicar tak radeji Copel...nez copel tak radeji Cobra:-) cobra nema dvoucestny alarm tzn nemam na DO odezvu od auta ale je daleko kvalitnejsi a vymakanejsi nez pochcanej magicar:-)neumi merit teplotu a napeti na baterii nema tolik vystupu ale je spolehlivejsi:-)
o 06.08.2009, 10:19 | KaZaN
Já hlasuju proti Magicaru, protože s ním mám jen problémy a jeho funkcionalita mi naprosto nevyhovuje. Nemluvě o tom, že první jednotk ami hne dchcípla a já pak musel přes měsíc čekat na novou, vyndaný pojistky centralu a oken, protože s nima se to nedalo zamknout ani klíčem....
Dálkovej start mi nefunguje dodnes spolehlivě, jednou ano dcakrát ne...
Přiblblá ochrana, která na dálku nastartovanej motor zhasne pokud do 30vteřin od odemčení nestrčíš klíč do zapalování mne dohání k šílenství a nejde vypnout. Jak mám stihnout naházet věci do kufru a ještě zasunout klíč, aby to nechcíplo, to fakt v návodu nenajdeš (o;
Podobný martýrium ohledně otvírání dveří když jdu od auta, jakmile v nepravou chvíli znovu otevřu dveře nějaký, opět problém a auto nenastartuje na dálku.
Musím říct, že zlatej Crimestoper co mám ve VeRuně...ten si ohlídal že je zatáhlá ručka, že se nešlape na spojku a dokud si nezaarmoval, tak se o nic nestaral.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4436 sekund.