Navštíveno 379x

04.08.2009, 13:18 |
Tipo Od pondělí budu trávit týden s rodinou u Telče.Poradte kam se vypravit podívat,zámek je samozřejmost,ale něco v okolí,a taky mě jde o to kam se zajet vykoupat,v okolí snad není žádné koupaliště,a voda která kdysi bejva(dobrá voda),tak tam se koupat prej nedá.Díky moc.

04.08.2009, 13:31 |
hanzz Nejsem sice od Telče, ale co si vybavuju, tak je docela pěkný Roštejn, potom Dačice, Slavonice, Třešť.
[ Link ] Koupání netuším....

04.08.2009, 17:22 |
Draxx | Upraveno: 2009-08-04 17:28:50
Ja sem primo z Telce, koupani doporucuju Velkoparezity rybnik je tam cista voda a pomerne i tepla na to ze je to v lese. Zamek co tu mame jasna vec, rozhledna, mozna galerie zkouknout....ted zrovna bude koncit kazdorocni Telcske leto - jedinych 14 dni v roce kdy to tu zije : P
všechno už bylo řečeno, potom bych ještě doporučil rybník ve vanůvku, je to směrem na řásnou, teď jsem tam byl na táboře a koupání suprový. A Prázdniny v Telči jasná volba. sice jsem trošku na telč vysazenej, protože jsem tam byl 4 roky ve škole a nikdy jsem nepochopil co turisti na telči vidí, ale i tak když je hezky, tak je tam moc hezky. Určitě stojí za shlédnutí rozhled z věže a procházka parkem.
Slavonice jsou taky moc hezky, podzemí, náměstí atd.
Dačice - tam je zámek, byla tu první kostka cukru, takže muzeum.
Kostelní vydří - sídlo Karmelitánů, klášter je moc hezkej, takže určitě taky můžeš navštívit.
V Třešti hezkej zámek, ale je to myslím hotel.
Roštejn - hezkej hrad v lesích, potom zřícenina hradu Štramberk, sice tam je jen malá zeď, ale taky hezký místo.
Třebíč, Jihlava - sice města trošku vzdálenější, ale je tam taky na co koukat. Navíc třebíč - židovské město - UNESCO.

04.08.2009, 22:47 |
fredh kdybys řekl dřív, tak si mohl zajet i k nám do Jemnice. Měli sme tu takovou historickou slavnost, to byla zase akce...

05.08.2009, 09:14 |
Tipo Velkoparezity,tam jsem byl minulý rok,a na mě teda dost studená voda,ale zase dost čistá a těch borůvek.
rybník ve vanůvku,ten vyzkouším.Jen mě hrozně udivuje,že tam jezdí tolik turistů,a žádné koupaliště,kvůli prckovi budu muset teda do Jihlavy,ale to je relativně kousek.
fredh:to bys jako posunul termín? :-))) Já mám naplánovanou dovolenou už půl roku.
koupaliště je v dačicích, asi 2 roky otevřený, je to 13 km od telče
fredh: jj, barchan se letos vyvedl

05.08.2009, 10:58 |
Tipo C...arlos:tak ty Dačice vyzkouším,díky.

05.08.2009, 11:34 |
Tipo Už jsem se díval předtím,moc pěkný,ale podle fotek to bude malinkatý.

05.08.2009, 12:20 |
fredh Na koupaliště můžeš do Dačic-13km nebo do Jemnice-26km od Telče.
Já si dovolenou plánuju tak týden dva dopředu, moc to nikdy neřeším.
A Barchan se opravdu vyvedl, hlavně pátek. V sobotu už byla dost zima na nějaký velký pitky.