Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pojebaný prázdniny?

o Navštíveno 989x o
o 05.08.2009, 16:43 | party_boy
Chlapi, stalo se z vás někomu to, že jste začali nesnášet prázdniny? Já už jich mam teda plný zuby. Od začátku července hovno co na práci, v bedně hovno, na tom sídlišti to vypadá jak kdyby vybouchla bomba nebo co. Prostě jsem zavřenej od rána do večera téměř celý týden doma. Průser je, že jsem si začal dokonce povídat sám se sebou, takže už mi to pěkně leze na mozek. Je mi jasný, že dost lidí tu chodí do práce, ale počítám, že před tim nechodili.

o 05.08.2009, 16:46 | luda551
jj taky mam pomrdany prazdniny v nedeli mi umrel kamarad,neni co delat,atd....
o 05.08.2009, 16:47 | Bolthorn
party: jj to znám z dob střední.. nezávidím Ti to chlape..
o 05.08.2009, 16:48 | Bolthorn
luda551: a kurva.. tak to je mi líto :-(
o 05.08.2009, 16:52 | party_boy | Upraveno: 2009-08-05 16:58:56
luda551 > To je mi líto.

Bolt > Přesně tak, doba střední :-)

A nepiště mi sem ať si najdu babu. Bejt pod pantoflí a komandovanej se mi moc nechce. To si budu raději ještě měsíc sám se sebou povídat.
o 05.08.2009, 16:57 | Vencaf
no já když jsem chodil do školy,tak každý prázdniny jsem minimálně měsíc makal,abych měl na benzín,takže jsem se nenudil...
o 05.08.2009, 17:01 | Only_One
Lool kucí z města si neumí najít zábavu? :)
CO třeba venkovní aktivity? Kolo, brusle, bazén, Zoo, Kamarádi na zahrádce u pivka, koncerty, divadla, výstavy,
Ty woe já mít volno tak se nezastavim : -)))))

no a případně teda brigádka ;o)
o 05.08.2009, 17:01 | party_boy
Vencaf > No jestli jsi v tý době měl tu Acuru tak se nedivim :-)
o 05.08.2009, 17:01 | Downland
No vidis a ja odmaturoval a rikal jsem si jaka to bude phoda pak jsem mesic hledal praci a ani tuk no rikam zkurvenejsi to bejt uz nemuze a 24.6. rano matka vlitla do pokoje a zacla hulakat vstavej vstavej deda umrel bylo to to nejhorsi co sem v zivote zazil nejhorsi bylo ze byl fit a najednou mrtvice :( a ani jsem se snim nemohl rozloucit nic proste konec a doted se z toho nemuzu vzpamatovat nic me nebavi na nic nemam naladu a je to porad horsi:(
o 05.08.2009, 17:05 | party_boy
Já jsem si řekl, že si střihnu prázdniny bez brigády a to byla blbost. Ale je to taky tim, že tak nějak zatim vycházim z výpalnýho.

Only > Aktivity by byly, ale já nikam sám nepujdu.
o 05.08.2009, 17:08 | party_boy | Upraveno: 2009-08-05 17:09:47
Downland > Hele úmrtí v rodině je vždycky blbý. Znám to.

Já právě už měl mít po matuře, ale podlělal jsem to a teď jsem jinde zas v prváku a školy už mam teda taky dost.
o 05.08.2009, 17:14 | Kacko
Me prazdniny serou od ty doby co pracuju! :-) Zavidim. Urcite bych vedel co delat.
o 05.08.2009, 17:14 | luda551
Downland- taky znam me umrel stryc primo 2dny po vanocich:-)a takovou smrti co by nikdo z rodiny ani okoli necekal:-(atd za poslední 3 roky jsem byl 10x na pohrbu:-(
o 05.08.2009, 17:15 | Vencaf
woe na střední jsem měl Jawu 350 :-D
o 05.08.2009, 17:17 | bafis
Co já bych dneska dal za pár tejdnů volna...a taky si nepamatuju že když jsem já míval prázdniny, že bych se nudil, vždycky se něco vymyslelo...
o 05.08.2009, 17:37 | Dudelina
Jestli nemáš žádný kámoše, tak to máš dost blbý.
Se vždycky chodilo minimálně někam k vodě, na kolo, chlastat a třeba 2 dny v tejdnu nějaká nárazová brigádka, aby bylo na tu hospu.
o 05.08.2009, 18:06 | Kesam
No já teda makám už asi 7 rok bez prázdnin ale nikdy jsem nudu nezažil na vsi se pořád něco děje a když už jsem byl fakt sám tak jsem si dal jointa a nějaká ta zábavka se našla :-) K když jsem poslední prázdniny měl nohu v sádře takl jsem se dobelhal ke kámošovy a hrály jsme šachy už od 10 ráno ve 2 otevřely kiosek na koupáku tam jsme padly do trávy chlastaly a hrály dál :-)
o 05.08.2009, 18:07 | Kesam
Ve městě je to ale fakt na pitchu jsem měšták dá se říct taky ale do vysi 30 km jsem tu pořád :-) ve městě znám akorát lidi z práce a HERA :-)
o 05.08.2009, 18:32 | /// MiŠeL ///
o prázdninách bylo vždycky co dělat už na základce když sme jezdívali na babetach,fechtlech ,simakoch potom už byli auta do pole atd. furt nějaké chaty akce atd ted je hovno sem rád když mám chvíli oddech
o 05.08.2009, 19:04 | Luke_288
party: tebe vylili od matury tak jsi šel na jinou školu do prváku?
jinak jako ostatní, na střední měsíc práce, měsíc kolo, kámoši, na vejšce to bylo slabší, protože jsem na brigády nechodil, takže jsme lítali s klukama na kolech, ale nuda nikdy moc nebyla.
jinak mě teda v práci prázdniny moc neschází...
o 05.08.2009, 19:09 | DaveF
tak to nechápu, bude to asi věkem :-) práce, auta, ženský, kamarádi, chlastání, muzika, filmy, knížky, kultura, koníčky, internet, PC, výlety, sport atd...takovejch možností se najde :-)

o 05.08.2009, 21:18 | Kesam
Mišel po městě těžko zábava fichtly atd to jede na vsi :-)
o 05.08.2009, 21:48 | PlusOne | Upraveno: 2009-08-05 21:54:32
party_boy:
Jsem se nikdy o prázkách nenudil (a to už desátej rok žádný nemám ;-) ). Našel jsem si vždycky džob na celý léto, prodával jsem v obchodě hadry (takže jsem všechny vydělané prachy nechal rovnou šéfovi na účtě :-D ), montoval jsem ve fabrice kola, a tak....z domu jsem žádný prachy nedostával, vysvědčení nikdy za odměnu nestálo, tak to pro mě bejval jedinej způsob, jak přes léto něco zarobit, no....
Brácha je teďka na vysoký, a celý tři měsíce zalezlej doma, teď konečně vypadne hrát nějakej Fantasy LARP, tak od něj bude tejden klid...mám dojem, že dnešní "mladí" nevěděj, co s časem....je fakt, že čím jsem starší, tím jsem línější, ale tak.....;-) Včera kolo, dneska jsem před barákem po práci luxoval auto a pigloval introš (po roce :-D )....kdo chce, ten si zábavu najde...sedíš doma? Lep nebo skládej modely, puzzle, něco si přečti, kura, možností přece je....
o 05.08.2009, 22:32 | luda551
tak udelej nejakou kalbu pozvy AHC a do konce prazdnim muzes uklizet:D
o 05.08.2009, 22:39 | P3RF3KT
porad je co delat :)) kundy,koupaliste,kundy,kundy, kundy, auto, auto , kundy a kundy kazdej den se deje neco jinyho takze ja si na prazdniny nemuzu stezovat :-)))
o 05.08.2009, 22:48 | ruffrider
co já bych za ty prázdniny dal:-)
o 06.08.2009, 08:28 | Pekys
Vždycky jsme byli venku s kámošema, kámoškama a vždycky se něco vymyslelo. Ať už koupálko, což bylo dost často, nebo fotbálek, kola, hospoda, atd. Nikdy jsem se snad nenudil a žiju na sídláku.
V období střední to byli o prázdninách akorát kamarádi z okolí, ze základky, který bydlej pořád v okolí. S lidma ze střední jsem se o prázdninách moc nevídal, možná proto, že nás bylo jen 6kluků ve třídě a holky stáli za prd :o). Na brigády tenkrát nikdo ještě moc nechodil, takže všichni byli k dispozici.

Takže rada, sežeň kámoše z okolí a nudit se nebudeš.
o 06.08.2009, 09:25 | party_boy | Upraveno: 2009-08-06 09:25:43
Hele lidi, už jsem psal, že na kundy fakt seru.

Luke_288 > Já k matuře ani nedošel.
o 06.08.2009, 11:12 | Tipo
Já se konečně těšil na dovču,aji rád bych se nudil abych si odpočal,ale měl jsem zaplacenou chatu,a včera mě zavolali že to padá a peníze mě pošlou. Tak ted nemám moc peněz,čekat než přijdou nemůžu,a něco za levno sehnat je snad nadlidský výkon.Takže dovolená bude fakt na pi..
Jak píše luda udělej párty,a já přijedu na týden,budeš hlídat děti,a to se fakt nudit nebudeš :-)))
o 06.08.2009, 11:13 | martin924
já chci taky prázdniny, venku krásně a já hniju v práci. Koupaliště, kolo, udělat něco na autě, Když tak nad tim přemejšlim, potřeboval bych dvoje prázdniny :-))
o 06.08.2009, 18:07 | P3RF3KT
to on ma toho volan asi tolik ze nevi co s nim :-D když nechces kundy tak si bud teplej nebo si mel v detstvi nakej problem :-D pak si to jinak vysvetlit nedokazu.. di na koupak s kamosema, najdi si brigadu, sportuj, venuj se autu nebo ja nevim co s tebou :-D
o 07.08.2009, 08:09 | Rajdlos
jako martin924
o 07.08.2009, 10:06 | party_boy
P3RF3KT > Co vim, tak v dětství jsem žádnej problém neměl (ale co já vim, už si prd pamatuju). Ale s tim teplym to je zajímavá myšlenka, protože naposledy jsem měl holku ve 14ti a to je ještě takovej ten blbštajnskej věk. Takže vono je možná fakt něco špatně :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3725 sekund.