Navštíveno 914x

Taky vas to v praci tak s*re? Ja jsem tu 4tej den po dovolene a je to neuveritelny jak moc me ta prace stve. Nejsem schopnej kloudne delat a kdyz uz neco delám tak mi hazi klacky pod nohy dodavatele. Porad nejaky problem. Porad nedodane zbozi. A porad jsou ty problemi stale stejny a nejsou schopny je vyresit. Ach jo.. chtel bych bejt desne sprostej,a le prej se tot u nesmi a nechci bejt smazanej :o)))
Area51: dnes odjíždíme na hory :-DDD takže já jsem teď happy.. žádná práce, starosti apod...

06.08.2009, 13:07 |
Pekys Vůbec ne, v práci je to super :o)))
Hehehe dodavatele si musíš vychovat a nesmíš jim uhnout ani o píď .. něco jako psa. Jinak se budeš jenom trápit a rozčilovat.
I když Frantíci, Italové nebo Španělé si prostě budou dělat stejně pořád co chtějí a je to marnej boj. :-P
Area51: mi povídej, pracuju z domova, takže naštěstí nemusím bejt někde jinde, ale taky mě to sejří, nejde to a nejde a nejde :-(

06.08.2009, 14:01 |
BALI co všichni máte proti práci... mě se tu líbí:))
blee v pondělí už to zase začne :-(

06.08.2009, 19:48 |
petrb za co bysme nakupovaly, doplnky do vozu, muzikua dalsi a dalsi veci:-) nekdy je hold hur jindy lip, budme radi ze ju mame. tisice lidi u nas by ti za nu utrhly ruce.
Area51: Hehehe,asi si to spatne umis zaridit.Ja rano rozdelim praci.To co chci delat jdu delat a to co nechci,necham ostatnim. Jo a psal jsem ti na ICQ a ty nic.
Hm mam stejné pocity jak area51 ale na druhou stranu jsem rád že práci mám jen škoda že úkolů a klacků pod nohy od vedení je víc a víc a peněz stejně, navíc dělám doma a nějak stouply náklady a taky se nikdo ve firmě k tomu nemá aby to řešil.
nejlepší je bejt imunní, když si uvědomím kolik denně obsloužím nepřizpůsobivých s IQ 100% pod 25,tak by mi taky asi ruplo,nejlepší je dělat věci mechanicky a nemyslet na to.I když minulý týden mě rozsekala jedna cikánka když se mě zcela vážně zeptala zda bychom nevykoupily ženskou...
nevim proč,ale když něco dělám na autě,tak celej den uteče jako 2 hodiny ani ne.ani se nenaobědvám nic.tak kdyby ta práce aspon rychle šla.
Tak ja dnes naposledy v praci pred dovolenou, v pondeli mi zacina 3 tydenni dovca - ale to jsi asi slyset enchtel. Odjizdim na maltu...
Tak dneska uz je to o neco lepsi. :o) Je patek. Hurááá :o) Ale stejne bych radsi spal, nez byl v praci.
Felda: Ja o nicem nevim. Nic mi neprislo... :(
Dneska odjizdime s kolegama z prace na kalbu na Slapy. Hned se pracuje lepe. Ikdyz... pracuje... no .... :-D
Vsak to zname. Mala sobota.... :)))))))))
Jj.. patek je zakuklená sobota... :o)
pátek=poslední odpolední, příští týden dovolená:-D
tak třeba by bylo zajímavý napsat čím se živíte a cca co to práce obnáší
Midi34: grafik a d*vka pro všecko :-)
Né dělám grafiku pro firmu takže vše co je potřeba z grafiky + fotografa akcí a do toho tak nějak dělám co trochu IT, pomoc po telefonu zaměstnancům, a jelikož jsem se nějakym nedopatřenim stal osobou která ví o hlavním produktu firmy nejvíc tak se musím učastnit všech schůzí vedení, schůzi s partnery atd...
A co to obnáší grafika , no krom nákladů protože dělám doma na svém pc a svym softu to neobnáší nějak nic náročného vstanu kdy chci a pak pracuju a u toho čumim na tv nebo dvd ale praci dodám vždy před termínem takže pohoda. A ten zbytek obnáší spousty km za volantem a sezení na schůzích, zaučování nových zaměstnanců atd... jelikož jsou firma a jeji partneři rozesetý po celé čr naposledy jsem byl Janově v Č. švýčcarsku což teda musím uznat byl za celej rok co tam dělám nejlepší den v práci jelikož celej den na golfovym hřišti, představení spec. vozíku pro handicapované golfisty, vylet na pravčickou bránu atd.. jinak je to vždy nuda spousta mluvení a cestování.
já už mám pár dní klid :o)

Timo: Ty hade,ani se neozves,ze jsi otevrel. Zadna party nebyla.....
;o)