Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaky datovy tarif pro iPhone?

o Navštíveno 533x o
o 06.08.2009, 17:38 | Knightey-
Zdravim, tak jsem za zajimavy peniz koupil iPhona 3G 16GB.
Doted jsem mel SE P1i a datovej tarif od T-Mobile ten Surf+ za 99kC,- (FUP Limit 50MB/mesic)
Na tom SE to bylo v pohode.
Tady koukam ze to Safari zere trochu vic dat nez Mini Opera.
Tak se chci optat, na TM rikaji ze je to ciste jen na surfovani pres to safari. Ze jako ty google maps, app store, pocasi atp je zpoplatneny za 0,06,- za 1kb coz je dost.
Za Internet+ chteji neco pres 800,- coz je uz az az.
Co jsem koukal tak u o2 chteji kolem 150,- a funguje to bezproblemu na vsechno i u Vodafonu chteji neco pres to 100,- a taky by melo fungovat vse.
Ted otazka, od koho ten internet? Ma cenu prechazet k jinemu operatorovi? Kazdopadne bych chtel se svyjim cislem ale prodlouzil jsem smlouvu o rok tusim ze v kvetnu. To bych platil nejaky penale tusim ne?
Tak a ted babo rad :)

o 06.08.2009, 17:51 | vypuk | Upraveno: 2009-08-06 17:51:44
U vodafonu zaplatíš net, mám pocit, že 350 na měsíc nebo o kilčo navíc, a je to jenom za net, nic se tam nerozlišuje jestli safari, appstore nebo google maps, prostě jedeš jako by jsis zaplatil net k pc :) A navíc to můžeš s novým FW sdílet na kompu. A FUP je 3GB na měsíc :)
o 06.08.2009, 17:58 | Knightey-
to Vypuk: ale to je ted akce jen na 6 mesicu tusim, pak to je za dvojnasobek :( plus jeste pausal nejakej :)
o 07.08.2009, 07:51 | Martyn
Hmm tos asi nekupoval od operatora primo co.. Me ted dali k novemu iphonu internet+ - neomezeny internet za 450 / mesicne na dva roky, coz je fajn, ja to celkem vyuziju dost.. Zkus je ukecat na nejakou lepsi cenu, jinak ze utikas:o)
o 07.08.2009, 08:48 | Knightey-
Telefon je rok starej a byl kupovan u T-Mobile ale ja to koupil uz od nejakeho chlapika :)
o 07.08.2009, 09:51 | Nismo.Power
iphone = neomezenej internet jinak ti je to zařízení uplně k ničemu :)
o 07.08.2009, 11:05 | vypuk
Knightey- : dvojnásobek ne, "JEN A POUZE" za "skvělých 650kč" :))))
o 07.08.2009, 13:38 | Knightey-
vypuk: i to je dost kdyz jsi vezmes co mas od o2 a ze ten FUP limit jim tam nejak nefunguje :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 3.199 sekund.