Navštíveno 753x

Ted jsem se vratil z kina, nehoraznej masakr, dlouho jsem se takhle nezasmal, pulku filmu jsme byli s mladou fakt v kreci stejne asi jako cely kino. Kam se hrabe Borat. Cohen je fakt magor :-) Kdo nevidel tak povinne ;)

06.08.2009, 22:26 |
Nevřis | Upraveno: 2009-08-06 22:26:36
....sem myslel, že je pro tebe na prvním místě modrá ustřice :)
já na to chtěl jít.ale počkam si jestli to bude s dabingem protože si to chci vychutnat a prostě to je lepší když to je v češtině. jako zvládam to číst a tak ale prostě když se můžu soustředit jenom na obrázky tak je to lepší. doufam že to bude někdy dabovaný :-)
prave, ze nejlepsi je original

06.08.2009, 23:01 |
Kesam Dneska premiera ne? tam hraje nějakého buzíka ne? :-)
viděl jsem a nic moc, celkem se mi protiví takové gejoštví, ale třeb1a se to někomu bude líbit, hlavně ta poslední scéna v té kleci...ale pár hlodů tam bylo, to jo, s tím děckem to bylo dobré hehe :-)

07.08.2009, 00:23 |
Daryl (A)
moc nemusim infantilni humor ...
Ali G byl nejlepší,Borat #2(ale věci s Boraqtem k vidění na netu předčily film nejmíň2x) a Bruno mě zklamal asi nejvíc..až na pár momentů nicmoc..
asi tak, AliG naprosto nejlepší klasika..... na Bruna si skáknu do kina až bude time, zatim na warezzu jen samej kinorip na to nemám žaludek :)
ALI G je best, Borat super, Bruno je trošku jinej, ale určitě to není špatný a zasmál jsem se taky víc než dost!
A navíc ted jsem někde četl, že v roce 2011 má být něco jako eurovision song jen místo písniček s filmama a Cohen již pro tuto příležitost pracuje na dalším filmu!
tak právě sem přijel z kina...... za mě neskutečnej masakr, snad poprvý kdy trailer na film neobsahuje zdaleka ty nejlepší scény z filmu aby člověka nadchnul..... čekal jsem něco takovýho že tam uvidim to co v traileru + pár fláků navíc ale hned nazačátku jsem pochopil že tomu bude jinak a taky se tak stalo..... borata to naprosto ve všech směrech jednoznačně porazilo neb ten mě moc nebral, ali-g vč. všech jeho scén jsou uplně jiná sorta neb ali je prostě film :)
za mě prostě za 1*