Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Superb na 20"? hledám..

o Navštíveno 488x o
o 07.08.2009, 16:08 | Rustapha-659
pls pomůžete někdo..není to dlouho (řekl bych) byl tady bílej Sup na velkejch kolech (foto) já to zaboha nemůžu najít..vyhledávač mě teda taky moc nepomohl... možná to nebyl vůbec topic o Superbu..nevím.. :-) ale najít se mi to nepovedlo..

díky

vostuda Rustapha :-)

o 07.08.2009, 16:13 | vypuk
[ Link ] Fakt nenašel? ;)
o 07.08.2009, 16:37 | Rustapha-659
vypuk: hurááááá záchrana :o) fakt ne...jsem po noční(bez spaní) a asi mi to ještě nemyslí,tak jak bych chtěl.. :oD už jsem dokonce přemýšlel jestli to vůbec bylo tady na fóru... :o)

díky
o 07.08.2009, 17:32 | vypuk
Hehé, pohoda, ale mi se stává po nočních nebo dlooooouhých šichtách, jak se nudím při sekjůrity brigádce, úplný opak :)) Živej, veselej, nejradši bych furt pil.. :)))) No nic, nabírám směr Hlučín a do zítra tu o mě nikdo "neuslyší" :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3785 sekund.