Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: záměna nádrže Felicie/Favorit

o Navštíveno 2548x o
o 08.08.2009, 11:10 | mourl
Dneska v noci skvělá věc se mi stala.Mám půjčený náhradní vůz Feldu od známého,A někdo mi provrtal nádrž kvůli 5l benzínu SUPER! jsem fakt nas*anej.
Dotaz zní:"Je nádrž z karbecovýho Fáčka stejná jako z Feldy MPi?" jestli se to dá zaměnit? jedna se mi totiž tady válí.
Díky za rychlou odpověď

o 08.08.2009, 11:43 | tappaja
Zalezi z jakyho je to roku, co jsem kouknul do ETKA katalogu, tak facko melo dve nadrze. Pokud mas 6U0 201 075, tak by mohla pasovat do feliny, ale jen rok 94-96, pak uz je zas jina.

Ale mam dojem, ze i nadrz ti zavari tam, kde delaj narazniky...
o 08.08.2009, 11:59 | mourl
jsem četl na nějakých diskuzích že právě to nechtějí dělat :( se jim nedivím..když jsem za sebou viděl tu žíznivou benzínovou čáru :-))
Jinak fáčko ano dvě nádrže..jedna stará (tu právě mám =karbec) a druhá právě dávali na jednobod stříkačku.Takže to asi nebude pasovat co? sakra
o 08.08.2009, 12:07 | .mycTD
ve skodofkach se nevyznam, ale bal bych se, ze v karburatorove nadrzi nebude cerpadlo.
o 08.08.2009, 12:08 | mourl
tak samo že čerpadlo se přehodí..jde o záměnu plast/plast
o 08.08.2009, 12:19 | .mycTD
myslel jsem pochopitelne diru na cerpadlo, aby ho bylo kam namontovat.

nadrz felicia:

foto k příspěvku  od .mycTD

o 08.08.2009, 13:19 | mourl
kašlu na to..volal jsem na vrakáč..nádrž za 500,- není co řešit..ale ta prááce..sakra,se fakt těším
o 08.08.2009, 22:57 | Nismo.Power
nádrž levný ale dá se to naprosto bezproblému zalepit..... bezva na to funguje např. lepidlo na chladiče, taková dvousložková tyčinka asi 10 dlouhá za 99kč, promneš aby byla šedivá, nacpeš do díry a do 5ti minut je hotovo, zalepí jak díru v chladiči klidně nastálo tak v nádrži či čemkoliv jinym :)
pokud to teda bral jen vrtačkou tak podle mě jasná oprava :)
o 09.08.2009, 04:48 | ruffrider
fakan s karbecem měl čerpadlo na bloku motoru poháněný vačkou - stejně jako 105, 120 - feli má elektrický v nádrži. Jinak hodně štěstí se šroubama, přeju co nejmíň vrtání:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4555 sekund.