Navštíveno 937x

Chtěl jsem to napsat už včera, ale nedostal jsem se k tomu. Vzpomínám, když jsem asi před 6 lety byl s tátou v Praze (severní okraj, nepamatuji tu čtvrť) v áčkách vybírat maloobjemový vůz, když zůstal po smrti matky sám. To bylo k blití, to jednání, úroveň postoje k zákazníkovi a hlavně taky nabízené sluby ve spojitosti s kontrolou vozu. Hnus, ještě te´d mi je z nich blbě.
Loni jsem byl v áčkách v Pardubicích řešit shodou okolností opět tátovo auto a byl jsem velmi mile překvapen jednou věcí - opět jsem dostal za výkup protihodnotou nejvíce právě v áčkách, celkové jednání výborné, lidé vstřícní, potíž s klimuo se řešila ihned opravou a slevou a navíc umytím auta zdarma, k mé spokojenosti.
Letos jsem řešil (včera) auto v áčkách sám a opravdu - mám pocit, že dnes patří aspoň místní áčka k tomu nejlepšímu, ne-li že jsou nejlepší, ve srovnání s ostatními. Jednání, chování prodejců, dost fundované odpovědi na mé dotazy /potažmo o voze, který vypadá nebýt tak tuctový jako je Fabia) a hlavně veká vstřícnost při jednání o ceně. Jak jsem psal, nabídli opravdu o hodně více, než nejmenovaný bazar na výpadovce olomouc směr Přerov ,a levés straně ve směru na Přerov, ten první .-) kde mě ujišťovali, že tedy ať si zajedu do AAA vrátím se s prosíkem. No, fakt, jak člověk poleví v ostražitosti, je zle. Auto jsem vybíral od rána od asi 10 hodin, koupil jsem ho večer v 7, po celou dobu perfektní přístup, test drive na přání, serviska ověřit, atd... Chválím a na základě zkušenosti mohu fakt doporučit, pokud si člověk vybere auto podle své představy. Je jasné, že je jako všude jinde hromada aut stočenáých a atp, ale když už nic, tak jednání je fakticky výborné.
Stím na kráse u mého nováčka je nefunkční CD měnič, neb nějaký malamut do něj narval CD obráceně - ještě. že mám plnou záruku v Mazdě a věřím, že tohle nějak ustojím.
no mozna si trefil dobre ale zkusenost z Prahy moje a nekolika ,,spokojenych´´ zakazniku je fakt jina auta pretoceny budiky a pristup k zbliti -urcite by poreferoval jeden clen jak koupil O2 v super stavu za me u nas ,,palec dolu ´´
ona je jedna vec chovani pri nakupu a jiny pak pristup pri reklamaci...
a vyzehlena kosile prodejce mi je k nicemu, kdyz mi proda stocenou past.
Auta jsou stoceny uplne vsude, na to uz by jste si mohli zvyknout v CR :)
Jde o dalsi veci :)
já mám zase takovou zkušenost, že AAA už nikdy ...
ani prodej a nákup už vůbec ne
chceš říct soudruhu že jsi zapoměl jak se ta "čtvrť jmenovala ? :)) Přece Dolní Chabry to musí každej znát a vědět že tam bydlim já :)))
jinak jasný.... AAA těžkej humáč, nekupovat ani neprodávat...... při nákupu más jistotu že kupuješ stočenou prošlou pašťiku a při prodeji máš jistotu že nikdy nedostaneš tolik kolik ti naslibotechnovali po telefonu :)
sice píšeš před 6ti lety což v tý době to byl fakt hrozněj humus ted už se to trochu zlepšilo ale i tak prostě neni nad to koupit auto přímo od majitele či si ho sám prodat :)
laguna, po telefonu odhad v ackach 60-80t, na miste rekl chlap vic nez 40 vam nedame :D
já mám zkušenost u nich v Praze a už nikdy více

09.08.2009, 01:29 |
Rudi tehdá felda, do telefonu 100-110tis., nakonec by dali 80, pokud by jsme u nich vzali jiný auto. Jinde dali 65tis.

09.08.2009, 01:50 |
DaveX u nás se říká: AAA a prachy v pí*i :)

09.08.2009, 03:27 |
xid Po zkušenostech s AAA se musim přiklonit spíše k názoru že už nikdy více.
zdar jednou jsem u AAA koupi auto cca za pul roku jsem se rozhodl ze ho prodam tak jsem zajel do AAA a povidam jim ze ho chci prodat a ze jsem ho koupil u nich a oni ze ho vubec nechtej:-)
zrusit AAA, vypalit, postrilet a zahrabat nekam hooodne hluboko :o) a nemusi to byt notne v tom poradi