Navštíveno 671x

alespon to nebude nuda:o) jako driv kdyz byl porad prvni:-D
No uz sem chtěl zase začít sledovat pravidelně, ale opět nic, docela sem se těšil na první závod s ním
prostě má strach sračka, prej že ho bolí za krkem ! :-))
co by tam dělal,jen ať daj prostor nováčkům....
škoda schumiho, taky sem se docela těšil na jeho návrat .
myslim si že to byla poslední šance jak F1 vrátit sledovanost :o(

11.08.2009, 12:59 |
relax | Upraveno: 2009-08-11 12:59:44
Je to skoda, ja jako skalni priznivec mclarenu jsem shumiho nikdy moc nemusel, ale na jeho navrat sem se tesil, preci jen F1 s nim a bez nej je velkej rozdil. Nezbyva nez doufat ze u ferari prekecaj Hakinena :D
pro mě za mě at jde klidně celá F1 do pr*ele......
nikdy mě to nějak moc nebralo ale občas jsem se rád podíval, vadí mi na tom celym že normální člověk nemá šanci se tam dostat, vadí mi neustálý upravování pravidel, neustálý omezování ze všech stran......
tudíž jako Petura a momentálně už i Escudo....
Kam se nema sanci dostat? Jestli na zavody, tak v tom nevidim problem, dva okruhy do 600km a vstupenky cca. od 3 - 12tis,- F1 me prave zacala bavit az tuhle sezonu, porad se neco deje =) Schumiho skoda, tesil jsem se dost.
Lucass : voe :) myslim jako pilot :) a už proto bych Schumiho poslal k šípku ať maj šanci nový.....
Tak to jo =o) Ale zase je to jedinych 26 sedacek na svete, tak to nemuze byt pro kazdyho =)
Lucass : to máš pravdu, ale i kdyby si jezděl jejich dvouminutovej okruh za minutu tak se tam nedostaneš páč tvuj papá nebly vatař a neplatil ti od malička motokáry a následni si na něch nejezdil hobby, pak profi apod. ..... :)
každopádně už mě to nebere, zlatý F1 1500hp turbo :)
Lucass : to máš pravdu, ale i kdyby si jezděl jejich dvouminutovej okruh za minutu tak se tam nedostaneš páč tvuj papá nebly vatař a neplatil ti od malička motokáry a následni si na něch nejezdil hobby, pak profi apod. ..... :)
každopádně už mě to nebere, zlatý F1 1500hp turbo :)

11.08.2009, 17:05 |
Kesam No jo jsem ráno slyšel v rejdiu :(