Navštíveno 639x

11.08.2009, 13:04 |
Petura | Upraveno: 2009-08-11 13:06:56
nevím jak nazvat tento příspěvěk, jmen by se určitě našlo dost, ale uděljete si sami obrázek ...
mě to dost zaráží, že v dnešní době existuje cenzura zábavných pořadů, to že paní se sebe udělala krávu, může jen ona sama, když se někam cpe (tím myslím politiku a jejich slavnou stranu zelených) a ví o tom prd ...
[ Link ] a tady je link, pro ty co nevědí o co jde
[ Link ] 522 16180/0013

11.08.2009, 13:15 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2009-08-11 13:15:55
njn...Zelený maj strach že by jim to mohlo ještě víc ublížit,to bude hlavní důvod. :o) ale to je asi jasný každýmu i,když se tvrdí opak..
a vis jaka je neprima cenzura v novinach pres financni tlaky? "kdyz napises o tom a tom, nebudeme inzerovat + "nase" firmy, tak si to rozmysli"... mam kamarada ze stredni v regionalnim platku, co z nej pada je nekdy dost husty, ve finale se pak pisou jen s_acky v Lido nebo mf...
je pravda ze ten ji to dal sezrat fakt luxusne:o) jeho fakt muzu:o)njn nekdo je zaplacenej no:-D
jj, dobře ji utřel.
Tady je link na YT jen na ten rozhovor, ne na celý pořad
[ Link ]
myslim, ze je skoro lepsi to jeji "vysvetleni" v dalsim poradu, kdy ke konci treba vubec nepochopi narazku topic-ministr a pod a celkove ta neskutecne lacina snaha utect v debate od problemu prostym zvanenim sracek :-)
[ Link ]
ta je blbá až to bolí :))
N.P: jj, to je a proto vůbec nechápu jak někdo moch zakázat reprízu a vymlouvaj se na "lepší" reprízování starších dílů ...
tohle by se mělo vysílat každý den před zprávama aby si lidi dobře rozmysleli koho příště volit ...
a jsem pro víc takových pořadů a moderátorů jako je Kraus a je ho "uvolnětě se prosím"
sice se budu opakovat ale:
[ Link ] :-)))
neskutečná kráááááááva....
sledoval jsem a skoro neuvěřitelné, že je tak "inteligentní"
bud saje jak vysavac nebo ma 8 telesnych otvoru, jinak si to neumim vysvetlit... vzdyt i uplnej trouba pozna, ze je zabrzdena, s vadou reci a krasy taky moc nepobrala... "ja jsem v uplynulých 3-4 letech vyvíjela desítky kotlů"...hned v další větě... "já jsem je nevyvíjela, já jsem je viděla"...
panebože :-)
ta slepice se tam drží jen díky těm aférám snad, nebo to není možný... :-))

12.08.2009, 07:21 |
hanzz Jenom doufám, že se zase nenajde 5% idiotů, kteří tyhle zelený zmrdy budou volit.
[ Link ]

12.08.2009, 08:54 |
Bucci nic proti výše zmíněnýmu... ale Kraus je ču**k a ko*ot největší... hovado se kterym neni řeč a všude když neni po jeho tak dělá divadlo a podává trestní oznámení... v Uvolněte se prosím (který sem taky dřív sledoval) je jedinej, kdo se "nemusí" držet dohodnutého scénáře a když udělá vtip kdokoliv z hostů, natáčení pořadu je stopnuto a p. Kraus odchází... + ta neskutečná kokotina v podobě hudební vložky mladýho Krause, kterej by si bez papínka zahrál tak max ve sklepě...

12.08.2009, 08:54 |
Bucci mimo jiné i osobní zkušenost...