Navštíveno 651x

Chtel bych se zeptat lidi co se kolem takoveho auta "motaji" na prodejni cenu tohoto auta:
Tak ze Impreza GT (2.0i turbo,155kW) rv. 1995-1996
kombik, 17" alu s 80% pneu, motor slape vyborne. System AWD v poradku, nic neboucha nehuci, kastle taky dobra bez zjevnych nedostatku. Ve vybave asi tak akorat klima, 2x airbag. a el. okna.
Da se podle toho nastrelit cena? Nevim jaka je poptavka po takovych autech, ale narazil jsem na jednu z rv.98 a prodal ji za 180tis! Coz je fakt hodne se mi zda.
cena je mimo, před půl rokem zhruba cena do 150tis

13.08.2009, 19:29 |
Rudi záleží na stavu. Fanoušek ti za to klidně dá kilo pade, pokud to bude ale hajtra, počítej kolem kila.

13.08.2009, 19:48 |
hanzz jj, u tohodle auta záleží hlavně na stavu. Vymazlený kusy z roku 1999 jdou klidně přes 200t.
[ Link ]
Nj to jsou ale sedany, ty jsou drazsi. Ale je fakt ze fanousek ty penize da. A stav rozhoduje vzdy. Mam moznost koupit za 85tis, jen mi jde o to kdyby byla potreba jestli bych se ji zbavil zas za tu stejnou cenu. Je opravdu v dobrym stavu, puvodne chtel 100tis, ale ukecal jsem ho. A ted se rozhoduju...

14.08.2009, 06:16 |
hanzz Jestli je v opravdu dobrým stavu, tak je cena 85t velice dobrá. A když ji nějak nezhuntuješ, tak si svoji cenu podrží. Akorát počítej, že ten případnej prodej může trvat trochu dýl.