Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > stavební spoření

o Navštíveno 568x o
o 15.08.2009, 16:14 | Midi34 | Upraveno: 2009-08-15 16:16:27
Mám zas jeden dotázek ohledně financí
mám už po 3tí prodlouženou smlouvu
cílovka 140k
minulej tejden jsem po telefonátu od pyramidy zjístil že už tam mám 130k a blížím se cíly a zároven mi hrozí pokuta za přespoření

býval bych tam tehdá vložil méně ale ta mrcha od nich byla na ránu -snažila se mi nacpat novou smlouvu ,,jinou než jsme se dohodli , pak jsem chtěl spočítat kolik vložit abych se nedostal až sem ale to už jsem z ní vůbec nedostal ,informace zkreslený ,problém za problémem

a ted co s tím ??

(1) jediná alternativa dle jejich dealera je to zvýšit (např. na 200k ,ale to mě bude stát 2000,- )

(2) myslel jsem že z toho jde něco málo odebrat bez pokuty ale prej nejde

(3) zrušit to celý a jebat na ně (to se mi moc nechce -mám starou smlouvu a 4,5 státní příspěvek )

dík za každý tip
například u raifaizen je možnost zvýšení cílovky a platí se jen za ten rozdíl (když to ted mám na 140 a chtěl bych 200 platil bych jen 600 za rozdíl
to bych skousnul neb to přespoření je moje blbost
ale 2000 jim nedám

o 15.08.2009, 17:21 | D-door
Ja mam lepsi napad vyberto a kup nejakou tu aparaturu do auta a mas postarano:o)Dobrej napad ne?
o 15.08.2009, 17:23 | Midi34
ani ne

o 15.08.2009, 17:24 | Honcke
D-door:-)
o 15.08.2009, 22:06 | vypuk
Co takhle to vybrat, a založit jiné spoření někde jinde? O takovýchto pokutách jsem neslyšel, člověk jim cpe prachy a ještě chcou za to další, že si člověk naspořil více :-D
Bych je nejraději kopnul, taky jsem měl spoření, cílovky se dosáhnulo, přišel maník, vyřídilo se a dospělo se závěru - založilo se nové s vyšší cílovkou, půlka se vybrala a nějaká část se přenesla na nějaké fondy se ziskem. Hlavní co mě zarazilo ale bylo to, že jak se vybíraly peníze tak: kdy to budeme moci mít na účtu? - Nejdříve tak za tři měsíce, než se to zruší, vyřídí... - A ty peníze na fond se tam přesunou kdy? - Ty už tam jsou, koukněte(na notebook), už to tam je převedeno.

Tak sakra já mám peníze, které chcu vybrat a musím na ně čekat tři měsíce a když jim dám peníze, tak je mají hned na "účtu"? Sakra kde to jsme? Samé lhůty a oddalování... Začíná mi připadat, že lepší už bude snad jen spořit si pod polštářem a mít jistotu, že nebudu v případě nouze na ty peníze muset čekat!
o 16.08.2009, 09:53 | Midi34
pokud možno nechci novou smlouvu , mám starou a tam jsou 4500?- ročne státní podpory na novejch smlouvách jsou jen 3000,- ročně
o 16.08.2009, 13:49 | Drtič
Cílovou částku sice zvýšíš, ale za nových podmínek, tzn. státní příspěvek 3000,- Pokud chceš spořit dále, zvyš si cílovou částku. Pokud chceš na nějaké peníze sáhnout, musíš vybrat vše a založit novou smlouvu, aby jsi to neutratil vše :-)
o 16.08.2009, 14:54 | D-door
vypuk Nase krasna Ceska Republika:o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3428 sekund.