Navštíveno 568x

15.08.2009, 16:14 |
Midi34 | Upraveno: 2009-08-15 16:16:27
Mám zas jeden dotázek ohledně financí
mám už po 3tí prodlouženou smlouvu
cílovka 140k
minulej tejden jsem po telefonátu od pyramidy zjístil že už tam mám 130k a blížím se cíly a zároven mi hrozí pokuta za přespoření
býval bych tam tehdá vložil méně ale ta mrcha od nich byla na ránu -snažila se mi nacpat novou smlouvu ,,jinou než jsme se dohodli , pak jsem chtěl spočítat kolik vložit abych se nedostal až sem ale to už jsem z ní vůbec nedostal ,informace zkreslený ,problém za problémem
a ted co s tím ??
(1) jediná alternativa dle jejich dealera je to zvýšit (např. na 200k ,ale to mě bude stát 2000,- )
(2) myslel jsem že z toho jde něco málo odebrat bez pokuty ale prej nejde
(3) zrušit to celý a jebat na ně (to se mi moc nechce -mám starou smlouvu a 4,5 státní příspěvek )
dík za každý tip
například u raifaizen je možnost zvýšení cílovky a platí se jen za ten rozdíl (když to ted mám na 140 a chtěl bych 200 platil bych jen 600 za rozdíl
to bych skousnul neb to přespoření je moje blbost
ale 2000 jim nedám
Ja mam lepsi napad vyberto a kup nejakou tu aparaturu do auta a mas postarano:o)Dobrej napad ne?

15.08.2009, 22:06 |
vypuk Co takhle to vybrat, a založit jiné spoření někde jinde? O takovýchto pokutách jsem neslyšel, člověk jim cpe prachy a ještě chcou za to další, že si člověk naspořil více :-D
Bych je nejraději kopnul, taky jsem měl spoření, cílovky se dosáhnulo, přišel maník, vyřídilo se a dospělo se závěru - založilo se nové s vyšší cílovkou, půlka se vybrala a nějaká část se přenesla na nějaké fondy se ziskem. Hlavní co mě zarazilo ale bylo to, že jak se vybíraly peníze tak: kdy to budeme moci mít na účtu? - Nejdříve tak za tři měsíce, než se to zruší, vyřídí... - A ty peníze na fond se tam přesunou kdy? - Ty už tam jsou, koukněte(na notebook), už to tam je převedeno.
Tak sakra já mám peníze, které chcu vybrat a musím na ně čekat tři měsíce a když jim dám peníze, tak je mají hned na "účtu"? Sakra kde to jsme? Samé lhůty a oddalování... Začíná mi připadat, že lepší už bude snad jen spořit si pod polštářem a mít jistotu, že nebudu v případě nouze na ty peníze muset čekat!
pokud možno nechci novou smlouvu , mám starou a tam jsou 4500?- ročne státní podpory na novejch smlouvách jsou jen 3000,- ročně

16.08.2009, 13:49 |
Drtič Cílovou částku sice zvýšíš, ale za nových podmínek, tzn. státní příspěvek 3000,- Pokud chceš spořit dále, zvyš si cílovou částku. Pokud chceš na nějaké peníze sáhnout, musíš vybrat vše a založit novou smlouvu, aby jsi to neutratil vše :-)
vypuk Nase krasna Ceska Republika:o)