Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sciphone i68+

o Navštíveno 1635x o
o 16.08.2009, 13:33 | peta34
Nemáte někdo doma tento mobil SciPhone i68+ :
[ Link ]
sice to vypadá na čínu, ale funkce dobré a cena dost nízká.
Zajímá mě osobní zkušenost pokud možno

o 16.08.2009, 14:51 | BMW_318iS
co to je za pomalou mrdku?
o 16.08.2009, 15:49 | muSlim
Že si s tými napodobeninami nedáte pokoj. Keď na to nemám, tak si na to nehrajem :o)
o 16.08.2009, 16:20 | Nismo.Power
tak zase tak pomalý to neni, nicméně jako slim......
o 16.08.2009, 17:37 | peta34
heh, čekal jsem praktické zkušenosti a jen OT :-))
nejde o to, že to vypadá jako iphone, ale umí to proti němu 2 sim naráz, o co mi teďka zrovna šlo.
o 16.08.2009, 17:40 | muSlim
Na 2 SIM sú aj lepšie telefóny (Emgeton, Samsung, Mivvy) než tieto šity... hľadáš iPhone like telefón, skoro každý SciPhone, yPhone, ičokoľvek ponúka podporu pre 2 SIMky, takže na toto sa nevyhováraj :oPPP
o 16.08.2009, 17:50 | muSlim
Na 2 SIM sú aj lepšie telefóny (Emgeton, Samsung, Mivvy) než tieto šity... hľadáš iPhone like telefón, skoro každý SciPhone, yPhone, ičokoľvek ponúka podporu pre 2 SIMky, takže na toto sa nevyhováraj :oPPP
o 16.08.2009, 17:56 | peta34
Slim : opravdu nestojím o iPhone, kdyby jo, tak jsem si ho dávno koupil. Na toto jsem se díval dneska, bo mě zaujala nízká cena s tím, že to umí 2 sim.
Díval jsem se i design ostatních značek jako je myPhone, Samsung a Emgeton a nic se mi nelíbilo a nebo je zbytečně drahé. Na Mivvy jsem se nedíval, to je fakt, mrknu co nabízí.
o 16.08.2009, 18:06 | peta34
Slim : opravdu nestojím o iPhone, kdyby jo, tak jsem si ho dávno koupil. Na toto jsem se díval dneska, bo mě zaujala nízká cena s tím, že to umí 2 sim.
Díval jsem se i design ostatních značek jako je myPhone, Samsung a Emgeton a nic se mi nelíbilo a nebo je zbytečně drahé. Na Mivvy jsem se nedíval, to je fakt, mrknu co nabízí.
o 16.08.2009, 18:11 | peta34
o 16.08.2009, 18:57 | cezetko
Také jsem měl takovej dual sim čínskej telefon.

Dojem? Hrozný, už nikdy. To raději dva telefony.

Ano dvě sim fungují, i to telefonování, ale proste je to hrozně zpracovaný, samotnej telefon, tak i jeho menu. Strašně nedotažený funkce. Třeba jsem ho taky jednou přes A2DP profil spároval přes BT. Hrozný
o 16.08.2009, 19:02 | muSlim
2 peta34: :o) mrkni na Mivvy, ale čo sa týka ceny a výkonu, fakt radím vyskúšať Emgetona, konkrétne Enzo som mal tú česť používať, nie je dokonalý, ale kto chce 2 SIM, tak si myslím že ťažko nájde niečo podobného. Alebo teraz majú nový model Noble, ten je vysúvačka...
o 16.08.2009, 19:28 | peta34
Slim : dík za tip... vysouvačku bych hned vyhodil, to by se mi nelíbilo :) ... ale už jsem se díval a docela odpovídající by mohlo být Mivvy Dual Nio.
To Enzo vypadá dost podobně jako Nutrie (Nokia), ale na to,že ten telefon bude ležet na stole jako záložní a občas se zapne a bude se z něho volat je zbytečně drahý.
o 16.08.2009, 19:44 | HIGHTOWER
ten i68+ vypadá zajímavě, emgeton - problém s reklamacema...
o 16.08.2009, 22:30 | maresk
Slim: kamarád má Samsung na 2SIM a maximální spokojenost, předtím měl Emgeton a po 14 dnech ho vracel-nedotaženej a nestabilní firmware.
o 17.08.2009, 00:29 | Drtič
Mám Mivvy Dual touch TV asi měsíc. Chtěl jsem tel na 2 SIM a tenhle se mi co do funkcí i vzhledově líbil nejvíc, navíc za 3500,- jsem celkem neměl co řešit.

Co se týče zkušeností s nim, tak:
- baterka max 2 dny při cca 20 SMS za den a 30 min hovoru, občasné hraní her a zápisů do kalendáře
- POMALEJ - asi největší mínus telefonu, hlavně přímo menu a podmenu - někdy zpoždění i sekundu,což je hrozné
- dotykový dislplej funguje celkem ok, ale na dnešní dobu na hovno rozlišení. Viditelnost na slunku příšerná.
- integrovaná TV - nějak u nás nic nechytnu, ve větších městech se dá naladit základní programy bez problémů - ale TV je tam celkem zbytečná, spíš taková frajeřinka
- uplně na kokot se na tom píšou SMSky - mezi 3,6 a # je kruhové tlačítko,které tam hodně zavazí a neustále se překlikávám - na dotykáču psat sms lze, ale jen stylusem
- ze začátku jsem měl problém s BT, ale už jsem se naučil...je to trošku sloitější
- má to celkem dobrej kalendář a organizér
- menu je na zvyku, ale je tam zbytečně moc kolonek a ikonek
- zpracování bych řekl že slušné, nikde nic neodstává, nevrže, vše sedí na jedničku

Celkově bych si to ale už znova asi nekoupil. Hlavně kvůli tomu, jak je pomalej. Byt rychlejší, tak tak bych ty ostatní nedostatky přehlídl v pohodě.
o 17.08.2009, 09:29 | fredy
co se týká SciPhone i68 tak měl jsem asi 2 týdny.
po 3 dnech používání odešla nabíječka na 220V
od začátku nefungovala nabíječka do auto kterou jsem k tomu dostal zdarma
funkčnost dotykového displaye byla dost mizerná, psaní sms prakticky nemožné, neustále jsem se překlapával o písmenko, viditelnost na slunci prakticky nulová. baterka mě vydržela asi 18hod. a byla kaput, někde na foru jsem se dočetl, že k tomu sice dávají dost velkou baterii, ale prý se to nedokáže dobít do 100% takže výdrž nahovno i s dvouma baterkama co k tomu dávají. za mě rozhodně nekupovat, nebo jo, koupit ale třeba na aukru, kde ti dají i 14dní na vyzkoušení.

já ho hned vracel, ted mámiPhone a můžřu řícz že je to 100 a 1
o 17.08.2009, 09:29 | fredy
jinak telefon mě došel rovnou z číny :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3933 sekund.