Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problem s dalsim nabíranim telesne hmotnosti pri posilovani

o Navštíveno 826x o
o 16.08.2009, 19:48 | BMW_318iS
Potrebuju nejak poradit kde muze byt problem, uz si fakt nevim rady co do sebe jeste narvat, kazdopadne zacnu od zacatku. Kdyz jsem cca pred 10ti mesici zacal poctive cvicit v posilce (pocatecni vaha byla 67 kg) a zacal dodrzovat stravu (proste kompletne zmenil jidelnicek) tak jsem se dokazal dostat pouze na nejakych 79 kg (+ - 0.5 kg).

pravidelny snidane samozrejmosti, plus poctive kazdy 2,5- 3 hodiny jidlo bohaty na sacharidy a bilkoviny s minimem tuku, prevazna cast sravy tvori ryze, testoviny, cottage, hovezi maso, kureci maso, kureci kruti sunka, nejaka zelenina, plus samozrejmne tuny proteinu a v posledni dobe gainer pouze rano na lacno a ihned po konceni treninku. Bilkoviny se snazim brat cca 2,3 - 2,5g na 1kg telesny hmotnosti.

Na tech 79 kg se uz drzim asi 3 nebo 4 mesice a ne a ne se dostat nahoru, sila v treninku roste ale vahovy prirustek zadny :-(

Muj plan je jeste minimalne 6 kg

o 16.08.2009, 19:50 | BMW_318iS | Upraveno: 2009-08-16 19:50:34
jinak bezny prirustek kdy to jeste slo sem mel okolo 0.5 - 0.7 kg tydne tak abych pribral co nejmene tuku
o 16.08.2009, 19:51 | BMW_318iS
jinak merim 176cm jen pro predstavu
o 16.08.2009, 20:00 | HIGHTOWER
až si uvědomíš, že je tohle jedno, budeš v pohodě :-)
Já radši ani moc necvičím, neb ze svých 103 kg jdu hnedka na 95 kg a nenaberu vůbec nic, i když jím přípravky, stravu apod. Takže buď v klidu a neblázni, se chceš tahat s takovou váhou? :-)
o 16.08.2009, 20:12 | BMW_318iS
Kdyz vidim ze 12 kg nebyl problem a zacal jsem vypadat trosku k svetu a hlavne se citim mnohem lepe tak jo chci jeste nahoru ale proste to nejde.

Jak rikam minimalne kazdy 3 hodiny mam jidlo a nic, preci neni mozny aby se mi upravil metabolismus a telo zacalo spalovat jeste rychleji, jim uz fakt jak to jenom jde, kdyz nemuzu chroupu papriky ale uz to fakt nedavam.
o 16.08.2009, 20:23 | fredh
tak zkus kontaktovat cajthamlovou, třeba ti za nějakej drobas poradí
o 16.08.2009, 20:24 | BMW_318iS
Ta by me leda tak poradila ze nemam tolik zrat :-D
o 16.08.2009, 20:29 | Rudi
spíš by ti vyházela ještě možná půl ledničky...ale dle mě máš teď ke svojí vejšce skoro ideální váhu
o 16.08.2009, 20:34 | BMW_318iS
Rudi: to uz mi reklo hodne lidi ale ja chci proste aspon tech 85 kg, respektive tak 90 a vyrysovat na 85 ale to je hodne daleka budoucnost :-)
o 16.08.2009, 20:34 | Tommy
Hele cvičím 3 x týdně a rok stojím na váze a ne a ne s tím pohnout . .
o 16.08.2009, 20:36 | BMW_318iS
tak 3x to bych umrel :-) ja jdu 5-6x tydne, podle toho jak mi vyjde pauza behem tydne
o 16.08.2009, 20:44 | Tommy
To jsem zkoušel taky, ale byl jsem akorát utahanej a váha nic.A hlavně tělo neodpočívalo, tak jsem to vzdal.
o 16.08.2009, 20:47 | BMW_318iS
tak to u me zadna unava, jeden den prsa a biceps (ted jsem otocil prsa a triceps), zada, triceps a bricho (zada biceps) a treti den jedu ramena, trapezy a nohy
vtvrty den volno a pak zase to stejny po nasledujici 3 dny
o 16.08.2009, 20:49 | BMW_318iS
bricho jezdim prakticky skoro kazdej den a obcas 2x tydne) rotoped na 15 minut
o 16.08.2009, 20:51 | Tommy
Já se zaměřím hlavně na stravu.Přeci jen se říká, že je to 20% cvičení a 80% strava . .
o 16.08.2009, 20:53 | Arnie_one
Bych chtel mit tvuj metabolismus, nadejcham se vzduchu a mam o 2 kg vic. Bud rad, za svuj metabolismus. Pokud jsi nabral 12kg je to super. Ja taham 115 a zadna slava. Jinak je to opravdu neustale o jidelnicku + nejake doplnky. Hlavne se vys... na saharidovy prostredky s tim se sprasis, i kdzy urcite naberes.
o 16.08.2009, 20:53 | BMW_318iS
ja tvrdim 90 strava 10 cviceni :-)
o 16.08.2009, 20:55 | Petura
ty woe, já nabírám i když nežeru ....
kdybych se takhle cpal jak tu píšeš, tak mám už dávno přes 120kg, spíš bych potřeboval poradit, tak si udržet váhu aspoň pod 100kg (cca 195cm)
o 16.08.2009, 20:56 | BMW_318iS
arnie: a jaky doplnky myslis ze stoji za to krom gaineru, proteinu a mozna amina s bcaa.

kreatin mono je nahovno pac jen zatezuje ledviny a ja uz si s nima neco vytrpel, NOcka k nicemu jak si telo zvykne a dalsi tuna kravin je max na to aby vyrobce vytahal z lidi penize
o 16.08.2009, 20:59 | HIGHTOWER
už vím, než půjdeš na wc tak do sebe nalej ještě tak 2 l vody a zvaž se a budeš mít už skoro tu požadovanou váhu :-D
Známej co dělá thajskej box, box říká, že nepotřebuje mít větší váhu a být korbič, neb tahat se s tím je zbytečně na klouby apod. Si zkus tejden nosit nějaký 6-10 kg závaží nebo tak a máš hnedka tu váhu. Jíš něco na klouby apod.? To taky není pr... do budoucna
o 16.08.2009, 21:03 | BMW_318iS
hightower: no i kdyz do sebe naliju behem dne vodu tak ji do vecera nebo do rana vychcijes, ja se vazim vzdy az rano po vyprazdneni :-) to je pro me skutecna vaha, to ze treba vecer vazim 81 kg me nezajima :-)

No klouby zatim neresim, jeste nic neprasklo, jen jsem lecil pred pul rokem pretazeny rameno asi 3 mesice ale od te doby co se pravidelne rozcvicuju a zahrivam svaly tak sem v pohode
o 16.08.2009, 21:06 | Kamil
5x nebo 6x týdně cvičit? Proč? Cvič dva dny, pak den odpočinek, ať si tělo odpočine a svaly zregenerujou. Pak zase dva dny cvičit a den odpočinek.
o 16.08.2009, 21:12 | Dudelina | Upraveno: 2009-08-16 21:13:52
Jako Kamil. Podle mě je to už moc. Choď tak max. 4x. Tělo roste v těch dnech volna.

Dřepy, mrtvý tahy jedeš?
o 16.08.2009, 21:20 | BMW_318iS
Kamil: tys mel problem v matematice????

2 dny ON a 1 den OFF je 5x tydne :D

krom toho, kazda svalova partie se musi procvicit 2 x tydne jinak je to tak max kondicni cviceni na udrzeni svalu, mimo to kazdej den cvicim svaly tak abych ostatnim dal volno protoze svaly potrebujou 24-48 hodin na regeneraci to vi preci kazdej, pretrenovat se nepotrebuju, s dostatecnym prisunem zivin taky zajistis aby telo regenerovalo mnohem lepe hlavne s dostatkem aminokyselin
o 16.08.2009, 21:21 | Arnie_one
Pokud je cas, neni duvod necvicit. Po malych partiich se da cvicit i 2-3 fazove. Vse je o case. Regenerace je samozrejme nutna.

Ja chodim 3x tydne, kdzy se to da, do toho stavim barak a chodim do prace, coz je taky zahul.

O ty strave to rikas celkem dobre rekl bych, ze strava je zaklad, procentuelne to nedokazi vycislit :) ma to proste velkou vahu.

Pokud stagnujes, je dobre zmenit i typ treninku. CHce to vypadanout ze stereotypu, svlay maji svoji pamet, prehltis si receptory a je jasne, ze stagnace prijde ve vahach ve vaze atp.

o 16.08.2009, 21:23 | BMW_318iS
Dudelina: drepy moc nemuzu pac mam problemy s kyclema, kazdopadne aspon legpress, pred a zakopavani plus rotoped, nohy mam na svoje telo prave celkem dobry a uz je spis jezdim tak kondicne protoze uz na nich pribirat nechci jelikoz mi sou vsechny rifle maly a uz me nebavi furt menit satnik
o 16.08.2009, 21:24 | BMW_318iS
s vahou problem nemam v posilce, ta nahoru jde ale moje hmotnost ne
o 16.08.2009, 21:26 | Arnie_one
Musis si uvedomit, ze kazdy sval se jinak regenruje. Velky svaly staci projet 1x tydne, ruce min 2x (tricpes, biceps) Ja mel zase obdobi, kdy jsem ucelne jezdil prsa 3x tydne, vse je o treninku na co to potrebujes, kterou partii ches, jak zmenit atp. Je to celkem alchymie na kazdyho pusobi neco jineho.
o 16.08.2009, 21:27 | BMW_318iS
Arnie: jaky mas nazor na to jet v jeden den biceps s tricepsem? sem premyslel ze bych to cely preorganizoval jak rikas:

1. den - zada, ramena, trapezy
2. den - biceps, triceps, bricho
3. den - prsa, nohy
o 16.08.2009, 21:29 | Augi
BMW_318is: 2x týdně každej sval jinak je to kondiční cvičení? Já dělal stejně jako ty 2partie těla v jeden den, ale chodil jsem max 3x týdně a to stylem, 1den cvičení, 1-2dny volna. Při 187cm jsem měl asi 88kg a cvičil jsem na sílu, nikoliv na to, abych vypadal.
Jaký konkrétní doplňky dlabeš?
o 16.08.2009, 21:33 | BMW_318iS
Augi: ses hodnej kluk ale myslis ze 2 fazovy trening co jednou profici je sebevrazda a ze jim svaly neregenerujou? Strava a spravne zapojeni svalu v treningu je zaklad uspechu to ti rekne kazdej trochu zkusenejsi borec a ver mi ze svaly i tak regenerujou.

Ted momentalne hlavne tekuty amina, bcaa, gainer a protein.

Nejaky to NO, kreatin, taurin a podobny sracky uz mam za sebou a jsou to vyhozeny love bez efektu
o 16.08.2009, 21:33 | Luke-Jeep
vem si klido kus me vahy... :-)
o 16.08.2009, 21:33 | BMW_318iS
L-J: tak jo ale beru jenom svalovinu zbytek si nechej :-)
o 16.08.2009, 21:34 | Luke-Jeep
kdyz nejakou najdes :-D
o 16.08.2009, 21:35 | BMW_318iS
:o)
o 16.08.2009, 21:36 | Arnie_one
Covece tohle si musis vyzkouset sam, ja nemuzu moc radit ono to v tomhle neni. Kazdy telo jinak reaguje me uz ted staci jet skutesne 3x tydne a to vmestavam vic partii do treninku a nektery paradoxne skoro nejedu. Dalsi vec je ze mam treninky intenzivni, minimani prestavky, nekecam a koncim promocenej.

Kazdopadne.
Treninku je hodne, ale ty ruce bych se snazil projet 2x tydne. Bricho muzes davat par serii kazdy den, tam neni co zkazit.

1. ramena, triceps, biceps (v tomhle poradi)
2. prsa, zada
3. nohy/ biceps, tricep - lehce
o 16.08.2009, 21:37 | Augi
BMW_318is: 2x týdně každej sval jinak je to kondiční cvičení? Já dělal stejně jako ty 2partie těla v jeden den, ale chodil jsem max 3x týdně a to stylem, 1den cvičení, 1-2dny volna. Při 187cm jsem měl asi 88kg a cvičil jsem na sílu, nikoliv na to, abych vypadal.
Jaký konkrétní doplňky dlabeš?
o 16.08.2009, 21:46 | Arnie_one
Doplnky, rozhodne super je preotein tim doplnis co nesezeres. Pred a po cviceni, zbytek muzes doplnit pokud ti chybi ve strave, ja to tak delam a dost casto, kdyz neni cas se poradne nazrat. Jinak si varim na celej den do mysticek 5-6 jidel jim cca po 2-3 hodinach. Napocitam si rejzu/sachry a maso/bilkoviny a tak to de celej den. Super sou syrecky ne kazdymu chutnaj :) cottage jak si uvedl, tvaropch atp.

NO - tezko rict, kluci rikaj, co cvici ne tak dlouho, ze je to fajn a jsou po tom napumpovany, ja osobni zkusenost nemam.

Jinak se me nezda, ze delas neco blbne, ses do toho zapalenej, takze te to urcite bavi. Mas jen malou stagnaci, rikam obmen jidelnicek, trenink zase se to zlepsi.

Samozrejme lepsi nez pribrat tuky, je lepsi nepribrat nic :) Dle meho ta vaha ti uz tak ryhcle nahoru nepoleti, ale ciste svaloviny muzes pribirat, prakticky stale :)

K tem thajskejm boxum, je jasny ze tyhle kluci musej bejt mrstny a vic svalu nez je potreba je na obtiz. Musi se taky pocitat s nama obeznima, ze hold cvicime taky pro jiny ucely a ne s tim, ze se dem do prace porvat :)
o 16.08.2009, 21:57 | BMW_318iS
Arnie, ok vyzkousim tvoji variantu treningu co si psal :-) uvidime jak mi bude vyhovovat

A k tomu NO, ja bral snad nejsilnejsi co je Blast cycle od fizogenu, spousta lidi to brat ani nemuze pac je to prej moc silny a ze mas zaludecni a strevni potize (ono je to taky o tom jak a kdy se to bere ze :-)

Ale proste po druhy pixly kdy sem poprvy zacinal s jednou odmerkou a brutalni masakr jeste 3-4 hodiny po treninku az po dobrani druhe pixle s 2mi odmerkami co uz malo kdo je schopnej prijmout a nic, proste telo si zvykne na vsechno a pak uz je to o nicem.

Posilovani je por me priorita cislo 1 a pevne verim ze to tak zustane jeste hodne dlouho nebo nejlepe naporad dokud mi neodejdou klouby :-)

o 16.08.2009, 22:06 | Arnie_one
Delas to dobre, clovek neco musi delat, kdyz telo zatezujes aspon nezestarne tak rychle. Sice nejsem nejmladsi a uz me vic veci boli, nez kdyz me bylo 20, ale muzu otevrene rict, ze jdu neustale po malych krocich nahoru, tvarove, vahove (silove) Nemam pivasa, nevypadam jak kvasimodo (no to uz mozna jo :) ), proste neco colvek delat musi. Tim se nechci nikoho dotnkout, kazdyho vec co dela a nedela.
Ja mam velky zdravotni problemy od mala, tezky borcnchialni astma a cviceni je jedina vec kterou muzu delat, fyzicky se me i prudusky zlepsujou, je to proste citit, clovek se citi lip.
o 16.08.2009, 22:12 | BMW_318iS
jj ja mel zada v haji (ono i z te vahy se neni cemu divit pac sem vypadal hrozne) a ted nevim co to je nejaky bolesti zad apodobny problemy, a jak rikas, proste se clovek citi podstatne lepe jak fyzicky tak psychicky :o)
o 16.08.2009, 22:17 | Arnie_one
Akorat se me zda, ze se nikam nevejdu ani na zadech se neposkrabu :):) je to takovy tezky, vzdycky se s mlaou hadame, az budu mit 2x vic jak ona, ze to uz nebude dobry :) ona ma 58 a ja 115, tak mam jeste 1kg k dobru :)

Dej pak vedet co ti zabralo, a jestli jsi se pohnul dal. Jinak samozrejme je dobre cerpat na ronnie.cz
o 16.08.2009, 22:33 | BMW_318iS
kolik meris?
o 16.08.2009, 23:04 | Arnie_one
182:)
o 16.08.2009, 23:10 | BMW_318iS
A to mi rikas ze 176cm a 79kg je idealni :-D

Hele az bude tech 90 kg a vyrysuju na 85 tak uz sna budu spokojenej (aspon doufam) pritelkyne totiz tvrdi ze nikdy spokojenej nebudu :D neco na tom asi bude :-)
o 16.08.2009, 23:18 | Arnie_one
Tak to je jasny, bohuzel ja uz mam jiny priority a uz to tak nehltam, mam to jako doplnek k zivotu a tuku mam taky odst :) sem spokojenej, mohl bych mit o 15kg min v lepsi kvalite, ale taky se obcsa rad najim a neda se to proste takhle dlouho drzet. Sem spis silovej typ, nez nez kulturistickej.
o 17.08.2009, 00:42 | Drtič
Nechce se mi to číst, ale.... pokud jsi nabral za 7 měs 12 kg, tak to je super! nepočítej s tím, že budeš neustále přibírat, když budeš svičit...já jsem rok nemohl přehopnout váhu 84 kg...pak z ničeho nic jsem zase začal přibírat až na konečných 91 (pak jsem přestal cvičit - ale zase začnu :-) ) Píšeš, že chodíš 5x až 6 týdně...to je podle mě hodně...sice jsem chodil taky 5x, ale pak jsem to stáhl na 4 a byl jsem více spokojený..přibíral jsem stejně a nebyl jsem tak unavený.
o 17.08.2009, 07:40 | kamil306
Moc na to spěcháš, navíc jsme typově stejní a těm to roste pomale, ale kvalitně...;-)

k jídlu: počítáš jen živočišný bílkoviny doufám?
A je to jen o tom, pokud se ti zdá, že stojíš, přidej jídlo...k snídani aspoň 100g ovesnejch vloček? 2x 3x denně maso s obrovskou přílohou?
nečetl jsem celý, ale kašli z dopňků na vše kromě proteinu a kreatinu...zbytek jsou vyhozený peníze. Po treninku tekutý amina a za hodinku nejkvalitnější jídlo dne;-)

Ten trénink, pokud jedeš na čisto, stačí opravdu 4xtýdně a projíždět partii 2x do týdne bych jel jen tu slabší, co potřebuješ dohnat. Pamatuj, když to neuzdravíš, roste stejně pomale, jako když necvičíš.
Ještě by bylo fajn zařadit co nejvíc základních cviků pokud nemůžeš ani krátkej rozsah dřepů (ani na multipressu?), tak aspoň do mrtva legpress...pak mrtvý tahy, bench...velká činka ve stoje nad hlavu atd. prostě co ti zvedne anabolickej proces..

jak si napsal - 2-2,5g bílkovin (živočišnejch) bude v pohodě, možná máš mezeru v sachrech (5-7g/kg) popř. přidej tuky - ty zdravý., často se jich lidi bojej, ale přitom jsou neméně důležitý.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3684 sekund.