Navštíveno 621x

17.08.2009, 02:47 |
Kesam Jak je to stím stářím njde to tady vubec přihlásit pokud je to z 82 roku???

17.08.2009, 02:48 |
Kesam Jo a co to stoji?? O těch 10 litrech bursík pičusovi vím.
těch 10 000 je stejných,v německu si na tom potrpí ještě víc,máš něco vyhlídnutýho?

17.08.2009, 03:05 |
Kesam V německu je to odhlášený co bych jim měl platit?
Ja mam dojem, ze pokud to nema platny nemecky papiry, tak to u nas neprihlasis, pokud je to takhle stary. Jinak plati 8 let.
Hele:
Od 1.7.2006 je v podstatě dovézt každé motorové vozidlo bez omezení stáří, které bylo provozováno v některé zemi EU a má platné registrační doklady, ( velký a malý technický průkaz) Dovozce musí u vozidla prokázat typové schválení z některého členského státu EU nebo tzv. ES typové schválení (celoevropská typová homologace platná v EU. Tzv. "globálka" ). Pokud toto schválení uvedeno v technickém průkazu, nelze prokázat či pokud neexistuje, platí nadále omezující podmínky (stáří 8 let a
EURO2)) pro dovoz takovéhoto vozidla.
moje porsche bylo odhlaseno 5 let v nemecku (ale melo oba technicaky a znacky a v poho slo prihlasit...
pokud je to takhle stara mrcha tak se da prihlasit na veteransky dekle...
jj, jeslti to máš něco rozumnýho, tak to hodit na veterány...... teď jsme jedno auto řešili a čekáme až to přijde ... ;-)
jinak ti na prihlasku staci odhlaseny nemecky TP udelat zde stk podle tipu euro zaplatis bursikovo poplatek a mas hotovo ted sme delali mazdu z 90tyho roku bursikovi sla 2ka a zbytek tradicne

17.08.2009, 11:18 |
Rudi je to jak píše tappaja, pokud nemá typový schválení nebo ES, tak máš smolíka a nepřihlásíš to, takže to bych ohlídal.

17.08.2009, 13:46 |
Kesam Takhle auto má normálka papíry ale je to odhlášené v německu píše má to jinej motor ale zapsanej už od němcu.Ale spíš mi jde o to to sem dotáhnou začít na tom makat a za rok to přihlásit to jde??
Rudi: jeste jsou tu veteránský noty ;-) takze se smolikem bych v pripade roku 1982 nebyl tak hrr... :-)
ale kdyz vlozis do dokladu to co kazdej chce tak de vsecko

17.08.2009, 22:06 |
Rudi ty jo teď bacha na ty veteránký noty, nevim, kolik platí teď let, ale buď na začátku příštího nebo přespříštího roku to chtěj znovu zvedat na o dost starší auta.

17.08.2009, 22:39 |
Kesam Sakra práce pak sem hodím co máí za papíry.
Abych něco nekoupil a nevozil to na podvalu takže auto k hovnu.Raritka autíko hoši kola lak a na zem a je to 60 litru :-)

17.08.2009, 22:40 |
Kesam Já jsem v práci s chlapem a ten povídal že na veteránskejch nemužeš normálně jezdit každej den.
Máš prej nějakej notzes a tam to píšeš kam jedeš atd
Kesam: no hele,jestli chceš něco okolo veteránskejch, tak se ozvi.... o veteránskejch něco vím, jelikož jsem je teď na jednou auto zařizoval, na další připravujeme atestaci a na další komplet papíry ( nemá to žádný) takže o těch veteránskejch něco trochu vím, mám kontakt i na stěžejní osobu co se tímto zabývá a dává návrhy vládě atd. (bezva chlap a s ním to všechno řeším)...
PS: to o čem mluvíš, tak bylo, v současné době můžeš s veteránem jezdit neomezeně!! ;-)
jinak pokud máš rok 82,tak no.problema, já jsem se pustil do stavby auta rok 81 a na papíry půjde teprve příští rok, teda snad to ten rok stihnu... ;-)

19.08.2009, 11:00 |
Kesam Jedná se o WV caddy ale už je na ní 10 litru a poleze to víc :(

19.08.2009, 11:15 |
Lefi | Upraveno: 2009-08-19 11:16:09
Stačí odhláška v německu a v pohodě tady přepíšeš,když to bude mít nějaké Euro,tak to nebude ani těch 10 000kč a klidně to mužeš přihlasit až později,na to neni žádná časová lhůta.
Jinak převozní technická je cca 5000kč,čistopis cca 2500kč pak značky 800kč+10 0000Eko daň při nejhorším.
Počítej tak 20 000kč když budeš muset dát občas něco bokem,nebo když budeš muset platit něco na dekře...
A voe je to VW :))))