Navštíveno 1051x

nemá někdo tucha o nějakym SW .... ideálně něco mobulovatelnýho, skinovatelnýho..... podporu OBD nepotřebuju bylo by to v autě kde stejně OBD neni..... chci to pouze jako multimedia přehrávač kterej si vyladim dle svýho....
zatim jedu Win7 s media centrem ale to neni nijak modulovatelný
něco podobnýho
[ Link ]
řekněme něco jako centrafuse, nechci řikat warezz ale abych za ten WS dal 7,5k jen kvůli tomu že jsou vpodstatě monopolní tak bych radši něco jako modulovatelnej freeware
Tak jestli jen jako media prehravac tak zkus free, modifikovatelnou nahradu media centeru -
[ Link ]
pachezz : mno znám, ale to je taky spíš na home pecko a dálkový ovládání....
chvilku jsem to študoval ponetu co by se dalo sehnat a nakonec jsem stejně zpronevěřil centrafuse.... už kvůli tomu že jsem podíval že u nás za něch chtěj 7,5 přitom na stránkách výrobce chtěj 125dolarů...... když se mi bude líbit tak možná těch 125doláčů obětuju :)

17.08.2009, 15:11 |
vypuk [ Link ] Jestli jsi zkoušel hledat na googlu, sice né zadara, ale má to docela dlouhej výčet funkcí. Před dlooooooouhou dobou, kdy jsem uvažoval o pc do auta jsem našel free komplet modulovatelnej projekt, akorát ho zas budu muset najít... Zkusím se kouknout....

17.08.2009, 15:43 |
vypuk | Upraveno: 2009-08-17 15:47:35
A je to i v češtině :)
Nahoře je záložka Plug-ins, a ještě výše je SDK(Software Development Kit), takže určitě není problém si něco ještě udělat doma, nebo popřípadě stáhnout nějaký plugin, který udělali ostatní zadara.
A ještě edit: Asi je to přesně ten, z toho videa.
jako machrovinka dobry, ale jiny opodstateni funkce rozsveceni svetel, bliknru, atd timhle? :-D

17.08.2009, 16:11 |
vypuk | Upraveno: 2009-08-17 16:12:35
Jestli myslíš to, co jsem tady poslal já, tak tam je takovej podobnej plugin taky, je to přes USB pomocí jedné hračičky která se dá koupit, psalo se tam, že je to hotové jenom pro jeden kanál(rozuměj pro jednu věc), ale o trošku dražší "8 channel" hračička čeká na svůj plugin a prý se na tom dělá...
Může to posílat signál přerušovanej nebo jenom dělat blik blik nebo být furt zapnuté, prostě podle toho, na co to použíješ.

17.08.2009, 16:23 |
vypuk [ Link ] Ale nic to asi nemění na tom, že to rozhodně VYPADÁ lépe, než origo "systémy", které jsou v nových autech a dá se s tím dělat mnohem víc věcí.
vypuk: jj,už sem to zobnul z netu...... zatim se s tim peru, nebere mi to bluetooth, chce to doinstalovat nějaký kodeky.....a pořád něco :)

17.08.2009, 17:08 |
vypuk Jak jako doinstalovat? Tak v kompu už to máš ne?
kdepak, chce to po mě přímo ten soft ...... příklad
AAC neni podporováno doinstalujte BASS AAC :)

17.08.2009, 17:35 |
vypuk | Upraveno: 2009-08-17 17:35:36
No jo, ale mám pocit, že se tímhle někteří raději brání případným problémům s licencemi. Však každej víme, jak někteří dokážou být "otravní" žalobama a kdejakýma kravinama. Ale to bych se divil i u AIMPu, že přehrává dost věcí... No zamotal jsem se do toho, jelikož nevím, jak je to u těchto softů a kodeků s licencema...:)
No, v každém případě vše najdeš na tom jejich fóru. Přeju hodně štěstí.
uvidim no, primárně musim nějak rozchodit bluetooth neb bez toho jsem s navi a handsfree v loji..... ten softík si tam instaloval svýho manažera kterej je uplně naprd a pohnojil to leda a ještě je to evaulation aneb max 2mb přenos , když sem kliknou na povolit telefon tak se centrafuse šlehnul, odinstaloval sem manažera a nevidí to bt zařízení :D

17.08.2009, 18:03 |
vypuk Nebýt ty z Prahy ale někde poblíž Ostravy, tak bych se o to mohl pokusit, co někteří nenainstalovali za dva tydny, já to měl za pár minut... ;)
vklidu to já s tim problém nemám jen mě to sere..... s BT mám asi problém díky W7 zkurvenejm takže asi zkusim nahodit XP
akze, keby bol zaujem, tak sa nejaky tyzden tomuto venujem - hard je v pohode - Atom dualcore, 2 GB RAM, 8 zolovy touchscreen, PC zdroj na 12V, Bluetooth dongle, ... to nebol problem, za prachy ide vsetko.
Co ale nejde zatial ani za prachy, tak to je fachcivy softver. Su 2 moznosti, ktore som nasiel - Centrafuse 2.0. Je plateny, asi za 70 Euro nema navigaciu a ci ma moznost dorobit, je nejasne. Lebo - trial verzia ju sice ma (full je aj s navi za 140), ale len kusok z Nemecka. Takze je to prd platne, lebo ani nie je vidiet, ci navigacia funguje, ked nie sme akurat v tej prtatej lokalite niekde pri Mnichove! A navyse navigacia ma segmentovane mapy, co znamena, ze z jedneho segmentu do druheho nevie navigovat. Pre cloveka cestujuceho denne cez hranicu tiez na prd. Co chodi, aj ked primitivne, je mobil cez bluetooth. Nevie ale pouzit vnutorne cisla v mobile, lma vlastne zoznamy!!! A ma USER DLL pre Bluetooth, takze pri update musite instalovat nie celkom novy driver Bluesoleil a este po instalacii prekopirovat zmienenu dll, aby Centrafuse dokazal pracovat s Bluetooth. A navyse aj ta ich patchnuta verzia Bluesoleil je len trial, takze sa musi kupit licencia!
U Centrafuse by som pockal asi mesiac, maju teraz vyhodit novu 3.0 verziu, potom osobne skusim trial a ked bude vsetko ok (aj user navi), tak si to mozno kupim.
Druha varianta je pre privatne pouzitie free a vola sa teraz Ride Runner. Je to podobne, ma to tiez nieco na vyvoj addonov a skinov (tak ako aj Centrafuse), ale daju sa dorobit aj ine navi programy. Skusil som Navigator 8, ide dobre, naviguje ok, CS a SK podrobne a Europa je cela v kuse!!! Takze to by bolo ok, samozrejme tento softik si treba zohnat inde, da sa integrovat, ale nie je sucastou RideRunnera. ALE! Nechodi mobil cez Bluetooth a caka sa na manikov, co stym experimentuju, co a ako! Aj ked sa to robi uz vyse 3 rokov, zatial nic moc.
Zdravim,
Feri