Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Elektrofil=obyčejný podvodník

o Navštíveno 1552x o
o 17.08.2009, 20:14 | weilder
prodava tu na foru i na aukru udajny AUDIOBAHN ALUM 10 N...za 1500kc,je to kopie samozrejmne takze od tohoto blba nic neberte je to kopírák takovym fuj!!!davejte pozor potkat ho nazivo dam mu kolééénko.. [ Link ]

foto k příspěvku  od weilder

o 17.08.2009, 20:51 | weilder
[ Link ] ze origo ma vyrazeny napis audiobahn i za predu,ne jen po stranach zavesu....budto ho nekdo napalil nabo on napalil nas nevim
o 17.08.2009, 23:09 | Frenkie
ja sem Audiobahn stahnul - predelavam shop. kdyztak origo foto zde [ Link ] nebo u Harryho [ Link ]
weilder co je za matros ta krici mrizka? pripadne mi to uz na fotce docela nekvalitni, udelej fotky pls
o 18.08.2009, 08:53 | kamil306
on se ti pak už neozval, že byste to vyřídili mezi sebou?
o 18.08.2009, 11:27 | weilder
Frenkie:bohuzel nemam nic cim ho ted vyfotil ale je to plast nastrikanyy stribrenkou a do nej vytlacene logo audiobahn,ale na magnetu nebo ve predu nic,toto udela skoro kazdej nakoleni akorat sehnat totozny cinsky sub.poslal jej sice v krabici od audiobahn ale to se da taky vytiskonout,nedodal vubec zadnou dokumentaci coz uz tak je divne ......no resime to rika ze ho napalil dodavatel,nevim nijak to neresim seru na to 1500 se da,kdyby to byly vetsi love tak to resim ale tak na to.............
o 18.08.2009, 22:41 | db-marek
u kazdeho 1500kč ma inu hodnotu, ale kde to speje ked sa tu budu predavat take veci a ked sa sr _ t oblbovaci tak tu uz nikto nic nekupi.........treba cim skor urobit s takymi poriadky!!!
o 19.08.2009, 12:02 | Kesam
To jsou sráčové :-)
o 19.08.2009, 14:01 | Kacko
Kdo chce kam, pomozme mu tam.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3707 sekund.