Navštíveno 1098x

Před

A po :-)

A na fotak zase nezbylo... :o)))))))))
jako tapp, bolej mě z toho oči

18.08.2009, 18:42 |
Midnite | Upraveno: 2009-08-18 18:43:10
to první je čistějši? :D
Pockej jak budes zasranej :-) Hele a zdá se mi to, nebo ve předu neni 25x8-12, ale neco sirsiho ? 25x10-12 ?
foták je tapíku ale nebyl nabitej a já jako vždy ve svém nadšení fotím telefonem, kvalita tak strašná nejni, když dělám foťákem jsem taky umělec by jste koukali někdy vypadaj hůř jak telefonem :-))
johanik:si piš vepředu je stejný jako vzadu gumy z Jamba
A ještě jedna

Sem si rikal, ze je to nejaky siroky, ja prave neco takovyho chtel taky soupnout na Glada, ale zatim nevim, jeslti by to slo na ty origo disky atd, budu muset pozjistovat. Zkus zapnout ICQ, jestli mas chvili
ICQ už bohužel nemám není do něj heslo takže do nového NTB jsem neinstaloval, jsem na telefonu klidně cinkni. Na origo disk to nedáš musí být širší.
no vidis, tak tim padem vyreseno a volat nemusim :-) Kazdopadne zitra bude tazne, takze kdyby jste treba vymysleli nekdy na zari nejakou akcicku ve vasem okoli, rad dorazim :)
jo něco na září plánujeme doufám že bude pěkně
no super, uz se tesim. Pocasi vyjde a i kdyz ne, tak za deste se da taky jezdit :)
hoši přejeďte na takovou akci bude prdel jako je tato
[ Link ]
nebude to špatný a když vás nebudou bavit vaše prskolety tak se kouknete na pořádný stroje co něco uměj :))

19.08.2009, 10:58 |
Kesam Pecky .-)
limce kazdopadne super! jinak predpokladam ze mobil mas znacky NOKIA :)