Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ČOI

o Navštíveno 711x o
o 20.08.2009, 11:23 | Veva
prostě kocourkov
[ Link ]

o 20.08.2009, 11:25 | tappaja
Klasika, proc me to neprekvapuje?
o 20.08.2009, 19:45 | HIGHTOWER
nj, benzinky mají love a když máš love máš co chceš a benzinky chtějí mít klid a tak výsledek je to co je v článku popsáno. Nedávno zveřejnili solární studia, kde hodnoty přesahují limity. A proč je zveřejnili a benzínky nezveřejňují? Love, love a love........ K BLITÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o 21.08.2009, 12:22 | Veva
nevim co je na tom pravdy, ale někde jsem slyšel, že solaria ohrožují na životě tak to zveřejnili, ale benzinky neohrožují život, tak se to tají... stejně to jsou debilové, až mi klekne auto, tak jim to postavim na příjezdovou cestu napříč aby nikdo neprojel...
doufám, že se to ale nestane, tankuju jen na SHELL
o 21.08.2009, 19:58 | HIGHTOWER
ale můžeš jet autem a předjíždět a motor motor se ti vysype kvůli PHM a už jsi na ohrožení života.
Proč neřekli tedy jen to, že solaria obecně ohrožují život ale rovnou zveřejnili ty, kde zrovna test dělali? O to mi jde..... ČOI jsou prostě svi*ě svi*ský!!!!!!!!!!!!!!!!! Všechny organizace i státní říkají, že to musí říci, jen ČOIka říká, že prý nemůže a nikdo s tím nic neudělá.......
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.46 sekund.