Navštíveno 597x

20.08.2009, 12:46 |
Petura | Upraveno: 2009-08-20 12:46:42
kam kouknout případně nechat vyměnit na meganu rv. 01, když se mi při venkovních teplotách kolem 11-16C mlží okna (člení a přední boční), pomáhá jen ventilátor naplno zapnutá klima nebo topení alespoň na 3/4 ...
dneska jsem s tím jel po delší době do práce a za cca 40km a 35min jízdy se mi okno 5x kompletně celý zamlžilo ...
klimatizace fouká dobře (nesmrdí), ale jak jí vypnu je v autě nechutně vlhký vzduch jak někde ve skleníku ...
co je špatně?
Vymenit pylovy filtr, pres ktery jde vzduch. A take zkontrolovat odtokovou trubicku z vyparniku, jestli neni ucpana.

20.08.2009, 13:21 |
Pekys U punta mi prasknul nějakej výměník(výparník) na topení pod palubkou a mlžilo se to jako prase. Kromě klimy nepomáhalo skoro nic.
Vím že při výměně musela dolů celá palubka.
jako ti nade mnou, první zkusit vyměnit pylový filtr a pokud nepomůže, takže mrknout na výparník
jako ti nade mnou, první zkusit vyměnit pylový filtr a pokud nepomůže, tak mrknout na výparník
pylový filtr = kabinový filtr, že?
Jeste koukni, jestli neni zasekla klapka vnitrni cirkulace.

20.08.2009, 15:58 |
fredy taky by pomohlo méně dýchat :)
no je fakt že funim vzteky jak to nejede oproti civicu, ale že by tak moc až by se potili okna, snad ne :o)))
s tou klapkou mě to taky napadlo, ale nevim kde jí hledat, navíc megan má sdružený ovlač na ventilator a na vnitřní cirkulaci (kruhový ovladač - vpravo větrák, vlevo větrák a vnitřní cirkulace), když to přepínám sem a tam tak kromě motoru větráku nic neslyším...

20.08.2009, 23:16 |
fredh ten filtr to je. Po koupi scénika to samý.