Navštíveno 439x

Chci se zeptat kdo by věděl na kolik vyjdou nejlevněji udělat stránky s vlastní administrací.. Měla by to být hlavní stránka a pod stránky kde by se zadávali inzeráty bytů.. Bylo by to pro realitní kancelář.. Potřebuju tip na někoho, kdo to dělá levně, třeba jako vedlejšák. Může to být i bez papíru..

20.08.2009, 15:27 |
MaxxT ahoj, nas programator je hodne sikovnej a dela za rozumny penize.. 142254390 to je icq na nej, honza potucek :-)

20.08.2009, 15:48 |
Kacko Bolthorn: A na kolik by me vyslo postavit auto na zakazku? Mel by to byt cerveny sedan.
Neber to spatne B. Jen upozornuju na zpusob zadani pozadavku:-)
Urcite se s sikovnym programatorem domluvis.
PS: Sikovny programator nepracuje levne.
PPS: Je to asi jako s cinskejma autama - levny a jede to;-)
PPPS: Tim nechci urazit pana Potucka, neznam ani jeho, ani jeho programatorske kvality.
Kacko: jasný, napsal jsem to vidlácky, ale nechce se mi to rozepisovat z mobilu.. Komp mi teď vyhořel a čekám na něj a v práci tyto věci řešit nemohu.. Spíš mi jde o mě uvést v nějaký cenový obraz.. Jednalo by se o jednoduchou administraci a celkově jednoduchý web.. Přednost je dána prezentaci, než vymakané funkčnosti. No a taky jde o to co nejvíce ušetřit, jelikož doba je zlá a firma je úplně na začátku.. Takže až se to rozjede nebudu řešit cenu.. Ale to vše přijde..
MaxxT: Díky, hned jak to bude možné ozvu se mu..

20.08.2009, 16:35 |
Kacko | Upraveno: 2009-08-20 16:40:02
Bolthorn: Je mi to jasny, jen upozornuju, ze uvest cenovy obraz je stejne tezke jako u toho cerveneho sedanu:-)
Nejjednodussi varianta toho co chces by pri kvalitnim progarmatorovi mela byt za 3dny prace hotova(=24h prace).
Tzn:
Inzerat = nejake udaje + par fotek
Pridani(smazani, editace) inzeratu,
administrace inzeratu pro uzivatele(=moznost prihlaseni, odhlaseni uzivatele),
administrace vsech inzeratu pro tebe jako administratora,
vystup pro uzivatele(= zobrazeni inzeratu + moznost filtrovat inzeraty dle kriterii) s jednoduchym designem.
Pokud budeme uvazovat, ze kvalitni programator bere 300 - 800Kc/h, tak te to vyjde celkem levne.
Nekvalitni programator to za tech 24h nezvladne, ale rekne si min penez/h(taky to naprogramuje hur = mozne chyby, nasledne placene opravy, neprofesionalni pristup atp.).
napiš, máme :-) a zvládneš to možná i sám :-)
Kacko: jasný.. Takhle nějak jak si to napsal by to šlo.. I cenově.. Super.. Potřeboval jsem přesně tohle slyšet..
jdoizo: oki, jak budu u kompu písnu.
co zkusit banan.cz a tam máš web administraci k hostingu s domenou zdarma, takže ročně za hostig + domenu cca 1.400,- Kč a administrace webu zadarmo....