Navštíveno 450x

Tak mame cca 24 hodin do prvni RZ (nočním centrem Zlína) chystáte se někdo?
Já letos ne a docela mě to štve, měl jsem vyrazit, je to super soutěž, byl jsem dvakrát, ještě za dob WRC a nádhera. Pěkné pokoukání a jinak GO KRESTA GO.
Na noční se pujdu určite podivat,super podivana :-)
Už si někdo objednával???, pár jich bude na prodej ve Zlíně.
[ Link ]

20.08.2009, 20:43 |
Atrey Jedu za přítulkou do Slušovic (má tam část rodiny)tak snad se tam stihnu zajet podívat, snad tam autem dojedu :)

20.08.2009, 20:45 |
zazaa ja jedu , sem na to zvedavej startovka je nejlepsi za hodne dlouhou dobu :)
Taky se chystam:) mam to kousek a nemuzu si to nechat ujit....jinak asi poprve i v patek na nocni RZ ve Zline
Určitě jedu. Jelikož to mám kousek, je to v podstatě morální povinnost. Navíc kámoš dělá mechanika, jednomu z těch šílenců, takže se jedu podívat jak mu to poskládal.
ja se chystal taky i s novinarskou vestickou, ale nakonec vitezi last minute dovolena a v sobotu odletam :( ale tesil jsem se
Koukam ucast nic moc... :-)
Pro me je jako pro domaciho nocni RZ (dle me asi nejlepsi) povinna, dal behem vikendu uvidim kam me kamosi vytanou :-)
byl sem na noční už 2x a kdybych neměl dnes odpolední tak jedu zas hlavně když dělali předjezdce dvě 130RS to byl hukot
V kolik tak vyjet aby jsme si mohl jeste dobre stoupnout a pripadne nejlepsi divacky misto dneska?