Navštíveno 258x

Potřebuju nutně radu mám tu wifi router a člověk co mi ho dal ho nastavil a zahesloval a heslo mi neřekl jenže ted ho potřebuju přenastavit a on semnou nekomunikuje tzn nasledoval tvrdej reset no ale i tak to chce po mě heslo a nepusti mě to dovnitř jedna se o OvisLink AirLive 1120AP.

20.08.2009, 19:23 |
vypuk Jednalo se fakt o Tvrdej reset? Zkus to tlačítko na reset zmáčknout tak na 20s pro jistotu, ale zapojenej! S vypnutym ze zásuvky ti to nepomůže. Ale pak je zas problém s tím, jestli si budeš schopen pak nakonfigurovat nastavení sítě sám, když si na to potřeboval někoho.;)

20.08.2009, 19:23 |
vypuk Jo a ještě, stejně to dycky po tobě bude chtít heslo, zkus kouknout do manuálu, obvyklé bývá heslo root a root, nebo admin a heslo root nebo jiné kombinace nebo prostě cokoliv jiného, ale v manuálu je defaultní.
Dobry vyřešeno díky bylo to admin admin no nebudu věřit navodum kde psali že to ma byt prázdné no sit nastavena a je klid.

21.08.2009, 00:41 |
vypuk To sem rád, tež známej nad tímhle furt dumal, stačil jeden telefon, kouzelná slůvka "koukni do návodu" a hned byl chytřejší :))