Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > F1 - prý se nebude tankovat?

o Navštíveno 653x o
o 20.08.2009, 19:38 | HIGHTOWER
teď jsem ve zprávách slyšel, že se prý příští sezonu v F1 nebude tankovat, si dělají (.)(.) ne? Ještě bych zakázal měnit pneu a závod by se mohl konat jen na 3 kola a bude to nej ne? [ Link ]

o 20.08.2009, 20:10 | Petura
v půlce sezony se změni pravidla na povolení dotlačování monopostu do cíle, takže se nakonec fandové F1 dočkají opravdu zajímavých změn :o)))
o 20.08.2009, 20:15 | HIGHTOWER
a navíc ty "dotalačováci" budou moci být jen fanoušci, aspoň je v táhnout přímo do děje závodů F1 :-D
o 20.08.2009, 20:16 | BMW_318iS
co vim tak se pri tom bavili uz asi pred mesicem ze budou zvetsovat nadrze a nevim no, je to zmena ale tezko rict zda k lepsimu nebo ne
o 20.08.2009, 20:20 | HIGHTOWER
hmmm, hlavně že chtějí větší bezpečnost, ale takový náraz a víc paliva pokud by chytlo je to fakt bezpečnější..... nakonec to zkončí jako závody cisteren :-D
o 20.08.2009, 21:14 | Knightey-
Ale prdy :)
Dyt kolikrat se stalo ze pri tankovani odjel a jeste cepoval a chytla mu formule. Ci kolikrat prejeli nejakeho mechanika.
Asi o tuhle bezpecnost jim jde :)
o 20.08.2009, 21:45 | Luke_288
a ono už se stalo, že při nárazu F1 chytla a shořela? maji údajně zvětšovat nádrž o 40%. mě tahle změna nevadí, protože se alespoň víc projeví schopnosti řidiče než strategie týmu na kolik zastávek na tankování pojedou.
o 20.08.2009, 21:52 | Tanzen
nechápu tento krok...dmnc...jak jsem si poté přečetl v jedné diskuzi, a teď by mohli zakázat předjíždění...
o 20.08.2009, 21:55 | CervinVega
tlačit můžou jen fanynky nahoře bez, které projdou speciální schvalovacím proces, budou řádně poučeny a přezkoušeny :-)
o 20.08.2009, 21:55 | JuiGin
Já si myslím, že vylučují mnoho emisí a měly by přejít na solární energii. :D:D Zachvilku bude nejbezpečnější sport F1 .. Vždyť se na to nedá koukat, a jediný co mě probudilo byly pit stopy..
o 21.08.2009, 15:18 | doronel
chtějí tím prý zabránit "taktizování" v boxech - pneu se ale budou moci měnit dál - takže to dost dobře nechápu?!
o 21.08.2009, 15:33 | Nismo.Power
vůbec mě už jakou dobu F1 nezajímá od dob co z toho udělaly frašku..... ale řikal jsem si vždycky že zajímavý by bylo kdyby jim zakázali tankovat že by už musely trochu hledět na spotřebu a kolik tam maj paliva v nádrži ..... a hle je to tady :))
nicméně stejně na to koukat nebudu....
o 21.08.2009, 15:52 | Mr.Scully
Mě teda F1 absolutně nezajímá, protože koukat na to, jak někdo jezdí furt dokola, mi přijde ujetý... (i když je mi jasný, že honění 22 lidí za míčem taky není žádná hitparáda ;-) Ale podle mě to nemusí být krok špatným směrem... jinak to za chvíli dopadne tak, že vyhraje ten, kdo díky přístupu na satelit za pět miliard dolarů trefí předpověď deště s přesností na pět sekund a díky tomu vymění gumy úplně přesně a vyhraje... Kdyby to bylo na mě, tak všichni mají úplně stejný auto a ať se ukážou schopnosti řidičů, ne schopnosti peněz na techniku a taktizování.
o 21.08.2009, 16:07 | Zdenek (A)
A nebylo by nejlepsi zrusit formule uplne? Nekde v hale by se sesly tymy mechaniku a vyhral by ten tym, kterej by na makete vymenil nejrychleji 4 kola a nejrychleji natocil do sudu 100 litru vody (je to bezpecnejsi). Na trati se stejne moc nepredjizdi. Vlastne vubec, pokud se neco treba neporoucha. Usetrilo by se tim strasne moc penez. Neohrozilo by se zdravi pilotu. A protoze by to bylo nekde v hale, tak by se mohlo blbout i v zime, pac by to nebylo zavisle na pocasi. A ekologove by chrochtali blahem. :-)))))))))))))))
o 21.08.2009, 20:54 | pelo
20.08.2009, 20:10 | Petura

v půlce sezony se změni pravidla na povolení dotlačování monopostu do cíle, takže se nakonec fandové F1 dočkají opravdu zajímavých změn :o)))

Ferrari chce angažovat Usaina Bolta :D

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4318 sekund.