Navštíveno 735x

20.08.2009, 21:42 |
Timbo nevim jestli uz dorazilo do cech to co mame my tady v nemecku ale dnes podle meteorologu byl nejteplejsi den v roce. moje meteostanice zaznamenala nejvyssi teploty dnes ve stinu 38 stupnu a na slunci 65. uz me to sere v noci horkem nespim kdyby stara nedrzkovala tak uz minimalne tejden spim v garazi kde je krasne chladno. uz aby byla zima a snih :-(
posledni vetu bych pozlatil a pridavam amen...

20.08.2009, 22:22 |
JP Konečně je trochu teplo no:-). Ještě tak 2 stupně navíc by neuškodily. Zimu proboha ne!:D
Nefunguju v tehle vedrech. V noci nemuzu spat nemuzu nic. Zitra to ma byt nejhorsi, clovek nic nedela a stejne se poti.
Jo je to hnus. Na zimu se už docela těšim. Když chci, tak před tou zimou uteču, ale před vedrem ne.

20.08.2009, 22:50 |
Timbo ted aktualne jeste 28 stupnu potim se vako vrata od chliva jen udelam krok uz na mne vsechny hadry lepi. zejtra ma zacit prset coz zrovna taky nemusim ale ma se ochladit na 25 stupnu. dneska sem mel v nakladaku v kabine snad 80 nejradsi bych urizl flexou strechu aby byl trochu pruvan okna dole vykir otevrenej do smwru jizdy a stejne to nic nepomohlo fujtajbl :-((
zima není taky žádná hitparáda -10 zmrzlí jak kkt auto zajebane od soli no fuj
Ono to je težké. Když je vedro, tak nadaváme, že je velké. Když je zima, tak zase je moc velká. Mě osobně by stačlo přez den 23-26 a 15 v noci. Žádnej sníh a bez deště....... spokojenost, ale člověk míní a planeta činí.....
Jsem zvědavej dneska na ty přívaláky. Půjde to prej od severu....
dnes ma byt 34°C bezva se v práci upeču
Tak ja nevim,mne tyto vysoke teploty ani moc nevadi,vcera sem v poledne sekal travu na zahrade,odplko jezdil na in linech a teplota 32 ve stinu mi nevadila.. za to kdyz bylo neavno 29-30 s obrovskou vlhkosi vzduchu,tak to mi vadilo dost,to bylo nesnesitelne..hodne zalezi na vlhkosti vzduchu
jako JP - teplo celkem dobrý, ale už by mohlo přijít to léto :-DD
jak se zatáhne a začne pršet nedej bože sněžit, jsem KO...
jako Luke, zlata zima, tohle je hnus:)