Navštíveno 961x

20.08.2009, 22:50 |
X-sat (M)
Policejní brutalitááá!!!!

20.08.2009, 23:02 |
tHom pěkně je srovnali :))
Kua ze ja se po ty zakladce do toho Holesova neprihlasil, ja bych je biiiiiiiiiiL!!!!!!!

20.08.2009, 23:29 |
vypuk To mi připomělo scénku z Get rich or Die Tryin´ o 50 Centovi z vězení jak tam leželi s pouty za zády :-D
Ti co to viděli, tak snad chápou :))

20.08.2009, 23:36 |
Kesam Koukám že tam klucí sprejovali po zdeh _:-)
kriplove, ktery umej delat bordel jen kdyz jsou nalamany a ve skupinkach, sami zakomplexovany debilkove stejne jako muj soused
dobře jim tak, ještě bych je uvázal za auto a dal s nima kolečko kolem náměstí (jedno jakýho)
tohle prostě nechápu proč dělaj bordel? co máj s tím ostatní lidi společnýho, když je fotbal nezajímá stejně jako mě? ať si zalezou na stadion, tam si zařvou a tím to končí ...

21.08.2009, 06:49 |
hanzz zastřelit a zahrabat v lese... stejně jako každou jinou škodnou
a kde byli neonacisti? Takové zmrdy by měli bít! Se mi zvedá tep jak vidím to video, jak tam ti hajzli ničí český majetek jako by se nechumelilo...zmrdi ožralí
jak již napsal někdo na jiném webu...
STÁHNOUT Z KŮŽE A NAMOČIT DO SOLI
Na tuhle vymaštěnou verbež nic jiného nepomůže.
To, co si dovolili na těch benzínkách a v centru Prahy je něco nepředstavitelného. Nechal bych je zaplatit takový pokuty, že by už z toho jejich prdelákova v životě nevytáhli paty.

21.08.2009, 09:33 |
Lefi jj dementi...
Pak se člověk nemůžu divit že si lidi myslej,že fotbal sleduje jen banda vylízáných hovad... :(
Dave1984 : co s tim maji spolecneho neonacisti?

21.08.2009, 10:28 |
Rudi Hlavně nechápu, že je kolikrát nechali zaplatit jenom pokuty a pustili je. Všude jinde na západ by je zavřeli a dokud nebudou zaplacený všechny škody, tak neodjedou a ať si sháněj peníze po známejch nebo kdekoliv. Nažrat bych jim taky nedal a hotovo, přece jim ten pobyt ještě nebudem platit.
tak 17 jich bude obviněno, sice prd, ale aspoň něco. Doma je málo mlátějí a tak dělají bordel i venku, ale naštěstí tu PČR v tomto pracuje dobře. Brácha byl na tom zápase a tam už klídek, neb ty co dějí bordel zadrželi a ty na stadionu nebyli a byl klid, ostatní tam prej v pohodě fandili, jen asi 3 světlice, jinak klid. To na těch benzinkách není nic zvláštní, to dělají i český tady doma... No a Liberec zápas ani nedohrál, neb v 88 min. vběhli domácí bordeláři na trávu a ukončili to...
Na Slavii bylo prej 12 tis. lidí, dle mě by přišlo i víc, ale jděte na takový rizikový zápas :-(

21.08.2009, 12:11 |
Veva pěkně je zpacifikovali :-)
ať si dělaj bordel doma
kurva škoda, že tam nebyli nějaký naši extrémisti, aby se vyblbli. mohli se servat s těmahle kokotama. tohle je normálně na střelbu, takovýhle mamrdi, koho normálního by tohle napadlo? a přitom jak psal Rajdlos, když jsem koukal na záběry, tak polovina těch vocasů tam měli 60kg a sami by si nic netroufli,
ztřískat pendrekama na hromadu,ksindl špinavej, co k tomu dodat...
Co to jako zase má být? Pokuta??? Jak napsal Rudi, nechal bych je všechno zaplatit a co zaplacené nebude, tak bych naúčtoval klubu.U nás taky dostávají kluby pokuty za fanoušky, který dělaj bordel,tak proč ne oni.Majitelům zaplatí škodu pojišťovna, ale proč?Nechal bych to zaplatit ty kdo to udělali.
A že některým zkrátila cizinecká policie víza do půlnoci?Dal bych jim několikaletý zákaz vstupu do ČR.
jako fordik.... plus bych jim jeste nauctoval policejni zasah... co je platny, ze kdyby nestali tam, tak by delali jinou praci.... prislo na to pekny miliony, jen quli tem kokotum.... tak at si to cvaknou taky, ludry jedny
Pekne je rasujou na tom videiku.jen tak na ne na k....