Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Objednání zboží a nedodání

o Navštíveno 432x o
o 21.08.2009, 14:36 | Bolthorn
Objednával jsem pro mámu monitor, web cameru a nějaké hlouposti.. Koukalo se na cenu, takže vyhrála Pixmania. I když nerad, tak jsem tam věci objednal.. Zaplatili jsme zboží, na to mi přišel e-mail, že vše odeslali kromě monitoru, který odešlou 24.8. Dnes mi přišel další mail, že na mojí žádost mi peníze za nedodáné zboží vrátí, ale mám jim poslat číslo účtu.. Já jsem žádnou žádost neposílal, tak jsem se zkontaktoval s operatorkou a ta mi řekla, že mi to poslali automaticky, že tento monitor už mít nebudou. A taky že si mohu do té částky vybrat nějaký jiný.. Jenomže do té částky mají 19" a tamto byl 20".. Mám nárok na podobný 20" monitor, tak že mi musí srazit cenu jako co byla u objednaného? Nebo mám smůlu..

o 21.08.2009, 14:59 | Vencaf
máš smůlu
o 21.08.2009, 16:20 | JP
Vrátili ti peníze, co bys chtěl víc:D. Já asi před měsícem objednal na asimgastro.cz věc sice jen asi za 300,-, kterou jsem potřeboval a po 14 dnech od zaplacení mi na dotaz odpověděli, že je zboží skladem u dodavatele... Asi před tejdnem jsem napsal ať pošlou zpátky peníze, že nehodlám čekat do dalších Vánoc a od tý doby ticho po pěšině... Ne že by mi šlo o blbý 300,-, ale to jak si některý lidi představujou podnikání mi fakt bere dech.
o 23.08.2009, 13:28 | jozamucha
řekl bych že pokud jde o pixmanii tak bud rad , ze dostanes penize zpet
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3455 sekund.