Navštíveno 3003x

21.08.2009, 19:02 |
Timbo zalibilo se mi toto suv nema ho nekdo nebo nemuze mi nekdo o nem poreferovat? bud diesel nebo benzin s lpg. je to vlastne kopie opelu antara jen cenove je na tom lepe. a narozdil od predrazene antary je i moznost 7mi mist.
Kdesi na to byl test v AJ a dost to sepsuli, že prý to není ani ryba ani rak. Mně se ale osobně líbí, obzvláště v černé barvě.
Znamej si to koupil jak to vyslo na trh a za par mesicu se toho zbavil. Zralo to jako hovado,nejelo to a kvalita interieru nic moc. Muzu se ho jeste zeptat jestli to melo nejaka pozitiva co vypozoroval za tu chvilku.

22.08.2009, 00:45 |
Pekys Máme jedno ve firmě, a za mě nic moc, jenže to je subjektivní názor.
Na autě se za celou dobu nic neposralo, žere to dost, to je pravda. Máme tam diesla v automatu.
Jízdní vlastnosti, no, jezdí to, žere to, není to ani moc hlučný, ale jsou určitě i lepší SUV.
V introši kromě mříže nic nevrže. Sezení jakž takž pohodlný je.
Nevim co je v tom za motor s jakym výkonem, ale že by to nejelo se mi nezdálo, každej má hranice někde jinde.
doporučuju si nějaký najít a projet, to ti asi řekne nejvíc.
A když měníš žárovku, tak musíš rozebrat půlku předku abys ses dostal ke světlu :o)
Prostě velké PLUS.

22.08.2009, 11:57 |
Timbo diesely se do toho davaj oplacky 1,9 CDTI se 150ps co sem se tak ptal tak v antare se 4wd to ma prumer 12 litru coz je si myslim dost. mame tenhle motor v signumovi a tam to ma dlouhodobek prumer 5,5 litru a ze signum taky neni nejlehci. ciste v benzinu me to nezajima kdyz uz tak jedine v plynu. asi se s tim pujdu dneska svezt k dealerovi a udelam si o tom obrazek.
1,9 CDTi s průměrem 12/100???!!! Ta by šla ihned ze sklály do rokle, hned po tom hovadu, co ji řídí. Protože ten člověk to nemůže mít v hlavě v pořádku....
To sjou spotřeby jak z nejčernějších nočních snů.
dělal jsem kolem Captiv dva roky a za mě tedy: designově pěkný auto, poruchově v podstatě bez problémů, jízdní vlastnosti poněkud horší oproti jiným "levným" SUV, zpracování OK. Sumasumárům, opticky vypadá auto na vyšší ligu než ve skutečnosti je. Prostě dobrý dělník, ale emoce, výkon a nějakou extra radost z jízdy od toho nečekej.