Navštíveno 530x

Nemate nekdo prosim cislo primo na nekoho, kdo by me tam vysel vstric? Na tom jejich z**** 800**** mi fakt reknou akorat kulovy. Mam tam vyhlidli auto a nechci tam jet zbitecne.
jak to máš daleko? A nemáš nějaký AAA blíž? Za vratnou zálohu 2.000,- kč ti to auto přivezou ukázat na tu pro tebe bližší pobočku
todle to neresim, uz me stihli tak vytocit...... Jen potrebuju mluvit s nekym primo na pobocce.

24.08.2009, 20:54 |
rebel Jo AAA auto tam sem koupil a nikdy už bych nic od AAA nekoupil reklamace maj tucet vymluv a na prodeji ti udělaj co ti na očích uvidějSuper bazar To si raději dojed pro auto do německa je to levnější a v lepším stavu
Nehledam zadnou karu, jen nejaky priblizivadlo tady u nas. Po dnesku jsem si udelal svuj obrazek, jsou stejne nechutni jak podomni prodavaci "obchodnici" Huba plna kecu, ale presny informace zadny. A navic ty jejich excelentni vymluvy to by se jeden po***. Aspon kdyby se domluvili a predavali si nejak poznamky. Volal jsem celkem trikrat po kazde s nekym jinym a pripadal jsem si ze pokazdy volam do jinyho bazaru na jiny auto. Uz se radej vic rozepisovat nebudu, pac bych se musel nasrat znova...
Akorat nechapu, jak muzou prodat s takovym pristupem nejaky auto.

24.08.2009, 21:24 |
rebel Jo to je AAA jim stačí někomu vnutit nějakej střep na leasing a maj vyděláno na autě maj cca 30000kč a na smlouvě to samé to je normální zlodějna.Ale jestli ti jde o něco levného a za hotové tak proč né