Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kudy do Šibeniku

o Navštíveno 576x o
o 25.08.2009, 11:39 | Sigi | Upraveno: 2009-08-25 11:39:33
Ahoj všem, v pátek razím s rodinkou do Chorvatska a stále se nemonu rozhodnout kudy jet.
1) klasika ve Slovisku po dálnici (asi by jsem scháněl jetou známku)
2) zkusit někudy objet dálnici - jel jste to někdo v poslední době, aby nebyly zavřené všechny objízdné trasy, nebo po mě stejně nechtěli známku
3) jet přes Maďarsko - nikdy jsem to nejel a názory se dost různí - podle mapy.cz je to z Benešova jen o 40km delší
Dík za rady Sigi

o 25.08.2009, 11:41 | Djturtle
Dle známýho je to přes Maďarsko nejlepší. Já teda jezdím přes Slovinsko a dálníce se objet dá. Zkus pohledat na idnes - byla tam celá fotoreportáž, kudy to objet...
o 25.08.2009, 11:45 | Sigi
Tu mapu na idnes jsem viděl, ale mám strach, že je to tam zase jinak. Jak otevřeli novej kus dálnice, tak jestli se to pořád nechá.
o 25.08.2009, 12:43 | Etien (M)
jel jsem to pres madarsko tam i zpet pred 2 roky... da se to, ale musis pocitat s tim, ze je to spis vyhlidkova jizda ;-)

nicmene jsem dojel do Sibeniku ve stejnem case jako ti co jeli pres rakousko...
o 25.08.2009, 14:01 | schimi
Ja tam chodim sice z Bratislavy, ale pokial pojdes cez Madarsko kolmo dole, tak je to zopar dedin :-) Po dialnici cez HU to mas velku obchadzku, ale pohodlne. Cez Rakusko, by uz teraz nemali byt kolony, tak to sekni tade.
o 25.08.2009, 17:33 | dj.DEKL
Kup jetou známku a jeď přes SLO... u Mariboru je novej kus dálnice na Ptuj...
o 26.08.2009, 08:36 | Sigi
Tak asi pojedu přes Slovinsko,ale nedaří se mi sehnat jetou známku. Namáte někdo aktuální mapu pro objetí dálnice, aby jsem třeba neskončil na tom novém kusu dálnice.
o 26.08.2009, 10:25 | kozlustechnykus
Radsi to Madarsko - aspon ti Slovinci na hranicich neseberou auto.
o 26.08.2009, 12:46 | dj.DEKL
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4279 sekund.