Navštíveno 576x

25.08.2009, 11:39 |
Sigi | Upraveno: 2009-08-25 11:39:33
Ahoj všem, v pátek razím s rodinkou do Chorvatska a stále se nemonu rozhodnout kudy jet.
1) klasika ve Slovisku po dálnici (asi by jsem scháněl jetou známku)
2) zkusit někudy objet dálnici - jel jste to někdo v poslední době, aby nebyly zavřené všechny objízdné trasy, nebo po mě stejně nechtěli známku
3) jet přes Maďarsko - nikdy jsem to nejel a názory se dost různí - podle mapy.cz je to z Benešova jen o 40km delší
Dík za rady Sigi
Dle známýho je to přes Maďarsko nejlepší. Já teda jezdím přes Slovinsko a dálníce se objet dá. Zkus pohledat na idnes - byla tam celá fotoreportáž, kudy to objet...

25.08.2009, 11:45 |
Sigi Tu mapu na idnes jsem viděl, ale mám strach, že je to tam zase jinak. Jak otevřeli novej kus dálnice, tak jestli se to pořád nechá.

25.08.2009, 12:43 |
Etien (M)
jel jsem to pres madarsko tam i zpet pred 2 roky... da se to, ale musis pocitat s tim, ze je to spis vyhlidkova jizda ;-)
nicmene jsem dojel do Sibeniku ve stejnem case jako ti co jeli pres rakousko...
Ja tam chodim sice z Bratislavy, ale pokial pojdes cez Madarsko kolmo dole, tak je to zopar dedin :-) Po dialnici cez HU to mas velku obchadzku, ale pohodlne. Cez Rakusko, by uz teraz nemali byt kolony, tak to sekni tade.
Kup jetou známku a jeď přes SLO... u Mariboru je novej kus dálnice na Ptuj...

26.08.2009, 08:36 |
Sigi Tak asi pojedu přes Slovinsko,ale nedaří se mi sehnat jetou známku. Namáte někdo aktuální mapu pro objetí dálnice, aby jsem třeba neskončil na tom novém kusu dálnice.
Radsi to Madarsko - aspon ti Slovinci na hranicich neseberou auto.