Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kdo mi zprovozní web a nainstaluje eshop ?

o Navštíveno 675x o
o 25.08.2009, 16:47 | TheTimo
Už jsem bezradnej ze všelijakého zkurv*ného instalování, kupování balíčků a domén apod.

Nastíním situaci. Zakoupil jsem si nějakou aplikaci s jednoduchou editací v podobě eshopu. Zakoupil na forpsi doménu s balíčkem pidi plus mail, jenže nepodporuje php, která je potřeba pro eshop, tak jsem si připlatil na dynamic. Jenže ouvej i přesto nejde eshop nainstalovat. Tudíž jsem si zaplatil hostin na www.host24.cz, jenže pro změnu nejsem schopný udělat redir na ten host24.cz. Už mě to je*e, může mi někdo pomoct za nějakou úplatu a konečně mi zprovoznit web? Jde mi jen o to aby to běželo...už nechci platit další webprostory a upgrady :o( moje doména je www.timocomputer.cz, tak když mi někdo pomůže, jsem na mejlu pod nickem nebo na ajsku přes den...díky moc!

o 25.08.2009, 16:48 | TheTimo
samože veškeré přihlašovací údaje jsou k dispozici...
o 25.08.2009, 18:54 | Šestikule
problém u Forpsi byl nejspíš v tom, že Dynamic nemá standardně MySQL databázi na níž ten eshop zřejmě jede. Klidně mi to pošli na mail a zkusím ti na to mrknout. Budou se muset na Forpsi nastavit DNS záznamy, které se nasměrují na host24.cz
o 25.08.2009, 21:35 | KaZaN
Ach jo, ten TheTimo...kdyby jen otevřel hubičku a řekl hyenní smečce co ji potkal tudle v Lipsku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3448 sekund.