Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pokuta ve firemním voze

o Navštíveno 3752x o
o 26.08.2009, 08:20 | Tweety_xx
Mám dotaz. Přišla na firmu fotka z radaru, kde mám překročení rychlosti. Je to zatím jen aby se uvedlo, kdo vozidlo řídil. Dá se tomu nějak vyhnout? Nebo případně aby se zaplatily jen prachy a nebyly by body? Je to z prosince 2008.

o 26.08.2009, 08:23 | Only_One
nepředložení knihy jízd je ve správním řízení asi kolem 50 t kč... pak to není za body
o 26.08.2009, 08:28 | tappaja
Knihu jizd muze kontrolovat snad jen financak, pokud mas vozidlo psany i na soukromy jizdy, tak pak osoba blizka. Ale ze si vzpomneli brzo, smejdi...
o 26.08.2009, 08:28 | Luke_288
tak vlastník auta je firma, resp. jednatel, a mám pocit, že když tu pokutu zaplatí firma, tak nikomu body nepřidělujou
o 26.08.2009, 08:39 | Tweety_xx
No ono přišlo lejstro, kde je přímo protokol, pro uvedení řidiče.
o 26.08.2009, 08:39 | Tweety_xx
Jo jinak auto ne soukromé jízdy oficiálně nemám.
o 26.08.2009, 08:42 | Pekys
já myslim že to zrovna řídila firemní návštěva z nějakýho exotickýho státu ;)

Adresu si už nějakou vymysli a uvidíš že bude klid.
o 26.08.2009, 08:50 | .mycTD
jj, je treba udat nekoho, koho nenajdou ;-)
o 26.08.2009, 08:50 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-08-26 08:56:24
predlozeni knihy jizd muze chtit jen financak,uhraj to na osobni uzivani tudiz zpusobena ujma tobe ci osobe blizke....
nebo jako pekys to se taky praktikuje a je to sano nensi voser s tim.... je jasny ze firemniho partnera Pchuag Chen z ciny nikoho nezajina
o 26.08.2009, 09:01 | Tweety_xx
No s tou návštěvou s ciziny těžko říct, jestli by na to vedení kývlo. Zvlášt když je to blejsknuté skoro 300 km od sídla firmy.

Jinak co můžu čekat když to jde do správního řízení? v tabulkách jsem našel pokuta 1500 - 2500,- jinak nic?
o 26.08.2009, 09:17 | Nismo.Power
návštěva firmy si může jet klidně do Pakistánu a PČR do toho nic neni :)
řešení tedy najdi si na netu nebo vymyslet nějaký jméno, klidně reálný někoho z nějaký totální prdele..... když by chtěli náhodou knihu jízd tak tu nejsou oprávněni požadovat na to má opravdu právo jen FU nikdo jinej..... tzn že víš kdo to auto řídil, napsalo se tam jméno a tim to hasne víc po vás chtít nemůžou a myslim že to zametou pod stůl sami když tam napíšeš Pchuang Chen apod :)
o 26.08.2009, 09:21 | tappaja
Pokud to neni mala firma, kde si vsichni tykaj, tak ho s timhle Pchuang Chenem poslou akorat do prdele.(nemyslim policajty) A pokud to nemas psany na soukromy pouziti, tak mas smolika.

Nevim, mozna jeste az tam pujdes, rict ze se nepoznavas, ale fakt nevim...
o 26.08.2009, 09:56 | kozlustechnykus
Snad pomuze tohle z D-FENS [ Link ]
o 26.08.2009, 10:29 | Tweety_xx
No a ještě se chci zeptat, když to přišlo z trutnova a já spadám pod odry na severní moravě, kde se to bude řešit? v trutnově beze mě, nebo to přepošlou ke mě do oder? A kdyby to přišlo až po tom datu a bylo by to víc jak rok, tak se to bere že to propadlo, nebo tím že se ted ozvalki tak se to prodlužuje?
o 26.08.2009, 10:30 | BATMAN
Tweety: Resil jsem tady totez cca pred mesicem [ Link ]
o 26.08.2009, 12:02 | Tweety_xx
BATMAN: jo, lejstra přišly stejné jako ti to dali ten odkaz na Dfens, ale je to firemní auto a proto nevím jestli si to můžu dovolit. Je pravda, že dokazovat to mají oni a ne že já jim budu psát kdo tam jel.
o 26.08.2009, 12:04 | Tweety_xx
Ted když studuju ten dopis tak bylk napsaný 15.7. a přišel 25.8. Kdyby měli na všechno dost času tak je to promlčené. Přestupek byl totiž 9.12. takže nevím jestli to neposlat a nepočkat si že jim to zas bude 3 měsíce trvat když ted si dal třičtvrtě roku na čas.
o 26.08.2009, 12:21 | Midnite
tweety, to ti neprojde počkat jestli to promlčí :) Mě došel dopis v cca 7.6. a fotka byla z 2.8. minulého roku :)
o 26.08.2009, 12:31 | Lukin.xxx
když je to firemni auto tak majitel firmy i toho auta musi řict kdo stim jel!!
o 26.08.2009, 12:54 | Mr.Scully
Dělá to tak každej. Práskni svého obchodního partnera Mrdase Pičkoviče z Uzbekistánu, který u tebe zrovna byl na návštěvě a všichni ti můžou vlézt na záda...
o 26.08.2009, 13:16 | muSlim | Upraveno: 2009-08-26 13:17:06
No neviem ako u Vás, ale u nás by to neprešlo a ešte by ste boli dojebaní aj zo strany firmy. Pokiaľ nemá niekto podpísanú dohodu o užívaní firemného vozidla, alebo hociakého iného firemného vozidla než to jeho/jeho tímu, tak má smolíka a za volant proste nesmie. Firma sa tak chráni pred prípadnými nehodami a "neurčeným" vodičom. Z toho teda vyplýva že ani obchodný partner, ani nikto iný nie je oprávnený riadiť ono vozidlo :o) Aspoň sa naučíš že ako prase si jazdi vo svojom, vo firemnom si moc okatý... no a to že ho nemáš pridelené k osobnému užívaniu bude len ďalší bonus pre toho kto to bude vo firme riešiť ;o)))
o 26.08.2009, 13:24 | Tweety_xx
Slim:
Je pravda že v minulém zaměstnání jsem musel mít školení řidičů abych mohl za volant firemního auta. Takže něco na tom asi bude.

A jinak k tvojí narážce jezdit jako prase. Nemyslím si že jet 60 je až tak velké prase zvlášt když to byl skoro konec dědiny.
o 26.08.2009, 13:38 | Nismo.Power
majitel firmy není povinen říct kdo auto řídil, majitel firmy je povinen vědět kdo v tu dobu auto měl....majitel firmy to ví ale pčr neni fú tudíž nemusí nic řikat..... důležitý je že to ví, napraš tam prostě někoho ze zahraničí a oni si ho obešlou resp. se na to vyserou samozřejmě..... at firma má 10 lidí nebo 1000.....
komu je vozidlo určeno ve firmě to se už neřeší ani trochu, stejně tak jako zkoušky na řízení firemního vozu, to už je dneska jen formalita co se řeší elektronicky a policajti jí nechtěj, stejně tak jako kniha jízd nemusí bejt umístěna v autě......
to odvolání na jinou osobu se u nás na firmě děje docela běžně , jsme firma velká a nikdy se to už dál neřešilo.....
o 26.08.2009, 13:39 | muSlim
2 Tweety_xx: ja to beriem skôr z vlastného pohľadu, keď už idem rýchlejšie tak o dosť :o) Len som hodil poznatok... v služobnom idem aj 30 kde musím :o)
o 26.08.2009, 16:03 | hutchins
mě se stalo to samé, v dopise z Práglu stálo že má firma prásknout řidiče nebo může dostat pokutu 5000Kč, byl jsem jasný řidič ale v dopise bylo přestupek podle §xx, asi rychlost konkrétně nic, žádná fotka. Takže šup za šéfem že body nechcu, přinejhorším mi stáhne z výplaty těch 5000kč. Už je skoro rok a je klid, podle známeho pokud tě neprásknou tak to pčr většinou zmuchlá pod stůl
o 26.08.2009, 22:21 | empiK (M)
jednou pomahate jak se z toho vylizat, jindy zase pranyrujete, ze kdyz udelal prestupek, at plati. chtelo by to jednotnej postup :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3383 sekund.